|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jogurt Torta
1.8.2011 9:16:37   
zivka
Probala sam ukus i dobila recept od prijateljice- osvezavajuci, nije tezak a jeftin

Jogurt Torta

Potreban materijal za jednu koru: (prave se tri)
  • 4 jaja
  • 1/3 praska za pecivo
  • 1 kaf.kasicica ulja
  • 4 ravne kasicice secera
  • 2 kasike brasna
 Priprema kora:
Posebno umutiti belanca, a posebno zumanca i u njih dodati 1/3 praska za pecivo, 1 kaf kasisicu ulja, 4 ravne kasike brasna.Umesati i belanca. Peci oko 8 minuta na 200 stepeni C. Probosti koru suvom viljuskom, pa ako se ne lepi kora je gotova. Napraviti 3 ovakve kore.

Potreban materijal za fil:
  • 200 gr slaga
  • 1 casa vode
  • 20 gr zelatina
  • 400 gr secera
  • 1/2 L jogurta
Priprema fila:
Umutiti 200 gr slaga sa 1 casom vode. U to dodati 20 gr zelatina(samo se istrese). Posebno rastopiti 400 gr secera u 1/2 L jogurta, pa spojiti konstantnim mucenjem sa slagom kome je dodat zelatin.

Filovanje kora:
Filovati ovim redom: Kora, fil, voce i tako redom. Sto se tice voca najlepse je bobicavo voce a moze i drugo.
Torta se pravi u dubljoj posudi zbog retkoce fila ( nabolje ako se pese u djuvecu kora pa se posle u isti slaze). Nakon zavrsetka, torta stoji u frizideru 3-4 sata ili u zamrzivacu.


Direktna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here