|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Posna pesak torta

Ringerajina kuhinja, 6.6.2013
Ringerajin kuvar: Maraj

image
/11


  • 1,5l. vode
  • 6 kesica pudinga od vanile
  • 1/2 kg. šećera
  • 2 margarina
  • 3 kesice vanilin šećera
  • 300 gr. mlevenog posnog keksa
  • 300gr.kokosovog brašna
  • 300 gr.mlevenih oraha
  • 100 gr. čokolade (posne)


  1. Puding i šećer prethodno izmutiti u 1/2 l vode, a zatim sa preostalom vodom skuvati dok se ne zgusne.
  2. U vruću masu ubaciti margarin i mešati dok se potpuno ne istopi i sjedini.
  3. Masu podeliti u tri jednaka dela:
  4. U prvi deo umutiti vanil šećer i mleveni keks.
  5. U drugi deo umutiti vanilu i kokos brašno.
  6. U treci deo umutiti vanilu i mlevene orahe.
  7. U kalup za tortu ređati slojeve po redu kako je napisano. I za glazuru istopiti čokoladu sa malo ulja i margarina pa premazati preko torte


Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Naćos
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Čorba od mirođije
Ringerajin kuvar: lelaigor
3
Salata sa rotkvicama i sirom
Ringerajin kuvar: Trcosava
3
Cezar salata
Ringerajin kuvar: Maraj
3





Rižoto sa blitvom
Ringerajin kuvar: 17 joka
Sočivo sa belim lukom
Ringerajin kuvar: salle



Anketa

MORE
sandrina

Drage mame, Da li je neka od vas bila u Stavrosu i kakva su njena iskustva?Molim za komentar pored odgovora.

super (37%)

onako (37%)

razocarana sam (27%)


Ukupan broj glasova: 60

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here