
- 1,5l. vode
- 6 kesica pudinga od vanile
- 1/2 kg. šećera
- 2 margarina
- 3 kesice vanilin šećera
- 300 gr. mlevenog posnog keksa
- 300gr.kokosovog brašna
- 300 gr.mlevenih oraha
- 100 gr. čokolade (posne)

- Puding i šećer prethodno izmutiti u 1/2 l vode, a zatim sa preostalom vodom skuvati dok se ne zgusne.
- U vruću masu ubaciti margarin i mešati dok se potpuno ne istopi i sjedini.
- Masu podeliti u tri jednaka dela:
- U prvi deo umutiti vanil šećer i mleveni keks.
- U drugi deo umutiti vanilu i kokos brašno.
- U treci deo umutiti vanilu i mlevene orahe.
- U kalup za tortu ređati slojeve po redu kako je napisano. I za glazuru istopiti čokoladu sa malo ulja i margarina pa premazati preko torte
Serviraj uz puno ljubavi i preporuči ovaj recept prijateljima!
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Kanapei sa pršutom
Ringerajin kuvar: imperial
4
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2