|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zatvor
26.1.2010 14:59:59   
goda
za dijareju čokolada za kuvanje,banane, pomešana mlevena kafa sa kristal šećerom 1:1 (recimo po kafenu kašikicu) pojesti onako suvo. Sve troje je dobro i prirodnio. Pokušaću da iskopiram negdje sam već nešto pisala ozatvoru.

< Poruku je uredio goda -- 26.1.2010 15:00:47 >

(odgovor članu Ellenica)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Zatvor
26.1.2010 15:04:09   
goda

čaj od sene izbaci što je pre moguće ako ga koristiš. Meni ga je propisala doktorka u srednjoj školi protiv zatvora. Dušo moja,ja postala zvisnik ko da kokain koristim a ne čaj. Bez čaja nema ići na veliko polje i napravih veći problem nego što je bio. Neznam kako objasniti,ali dobih pokretan deo analnog otvora od prevelikog napona usled konzumacije čaja. Tako da svaki put kada odem u toalet i završim posao čmar se izvrati kao kad skidas rukavice pa se prsti prevrnu u nutra u duzini od 1 cm. U prošloj trudnoći sam se toga rešila kada se upalilo,hirurg mi je odstranio taj pokretni deo tako da je sada ok.
Kako sam se resilla sene??? Počela sam da pijem svaki dan po jednu šolju čaja od PIRIKE ili kako naše bake kažu ZUBAČE TRAVE,jednu šolju gutlaj po gutljaj piti ceo dan. Ako mi nekada baš ne bude dobro pila sam LAXOMUCIL jednom ili 2 puta na dan po poptrebi. To sam radila godinu dana i sada hvala Bogu nemam nikakvih problema. LAXOMUCIL moze da se koristi i u trudnoći naznačeno je na njemu.Razmuti se u čaši vode i bude kao sok samo mora se popiti ukap. Ukusno a na pakovanju nacrtana biljka koja se činimi se zove PUSTINJSKA BOKVICA.
Pirike ima u svakom dvorištu to je korov,samo ti neko treba pokazati kako izgleda,samo jednu travku izčupati svežu sa delom korena oprati i staviti u hladnu vodu da provri i skloniti sa vatre.
Srećno.

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Zatvor
12.3.2010 12:47:08   
Anoniman
goda, meni je dr rekla da izbegavam banane i da probam da pojedem pre spavanja 2-3 kivija i ujutro na prazan stomak jos 2. nekima to pomaze, a meni bas i ne....suve sljive i kafa su zakon!

(odgovor članu goda)
  Direktna veza do poruke: 28
   RE: Zatvor
12.3.2010 19:48:47   
mejvis
Slažem se! + suve smokve i sok od pomorandže na prazan stomakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Zatvor
12.3.2010 22:50:17   
bratzz
ja pijem onaj jogurt koji regulise probavu i posle toga idem u wc normalno, pomaze mi jos vruce mleko i suve sljive inace imam veliki problem sa zatvorom

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Zatvor
13.3.2010 9:59:35   
mejvis
Portalak sirup je, ja mislim mene spasio. Kupila sam flašu od 1/2 L i traje mi još od početka trudnoće. Na početku sam imala baš zatvore i tada sam ga pila svako jutro po kašiku. Sada ga pijem po potrebi, kada vidim da ide kilavo i hrana ne pomaže, popijem kašiku ujtru  i kašiku uveče i nema da omane.

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Zatvor
30.3.2010 18:37:18   
dakana
Ja takodje imam problema sa zatvorom. Po 2-3 dana ne idem u wc. A onda kad napokon osetim potrebu, namucim se ziva. I znate sta sam jos primetila zadnja dva puta (izvinite sto cu biti slikovita user posted image ), ali od silnog napinjanja, krene mi neki sekret, koji nije beo, nego bude rozikast-braonkast i ja se onda ziva uplasim. Medjutim to traje dok se ne obrisem, hocu reci posle toga se opet ne pojavljuje, tj bude normalan beo. Da li je normalno da mi od napinjanja pukne neki kapilar na grlicu pa da to izgleda tako (mozda pitam gluposti). Jako se uplasim zbog toga jer sam u 7 nedelji krvarila i lezala 3 nedelje. Ako se nekome desilo slicno neka napise savet. Hvala drage moje trudnice...

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Zatvor
30.3.2010 18:42:21   
Snelle
dakana, u trudnoći je zabranjeno bilo kakvo napinjanje! Bolje da uopšte nemaš stolicu nego da se napinješ, posebno što si krvarila već. Probaj sa glicerinskim čepićima. Ja sam na početku trudnoće imala problem sa zatvorom, 4 dana ništa, htela sam da šiznem!!! Pozvala Halo bebu i oni mi preporučili te čepiće. Kako sam ih stavila, nije prošao ni minut, odmah je krenula stolica.

(odgovor članu dakana)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Zatvor
30.3.2010 18:42:27   
maslinica
ja sam imala probleme sa zatvorom, al me bilo jaaaaaaaaaaaako strah da se napinjem, pila sam donat mg vodu  i pomogla mi je, mada mislim da sam od nje na kraju dobila pesak u bubregu. imas sirup protalak, koji cak i dojencad smiju, znaci bezbedan je...olaksaT ce ti mnogo...ne napinji se tako jako, nije to dobro. mnogo tecnosti i probaj kruskice na taste i cokoladu i banane zaboraviuser posted image

(odgovor članu dakana)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Zatvor
30.3.2010 18:43:38   
dakana
Hvala vam drage moje, pokusavu sa necim sto ste nabrojale user posted image user posted image

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Zatvor
30.3.2010 18:45:09   
NadaR
Meni je pomogla casa tople vode ujutru na taste .... Jeste da je user posted image user posted image ali je djelovalouser posted image

_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu dakana)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Zatvor
30.3.2010 18:46:42   
dakana
E stvarno svaka vam cast. Ovde uvek na svako pitanje dobijem odgovor. RR je zakon user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Zatvor
30.3.2010 18:47:06   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Meni je pomogla casa tople vode ujutru na taste .... Jeste da je user posted image user posted image ali je djelovalouser posted image
i meni ...ja pijem pre spavanja i cim ustanem

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Zatvor
30.3.2010 18:51:32   
maslinica
mozes i da pozoves j. pancic savetovaliste...oni znaju tacno sto od cajeva smeju trudnice, ja ih uvek konsultiram. imas broj na njihovim kutijama..ako hoces poslat cu ti ga na pp

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: Zatvor
30.3.2010 18:52:47   
dakana
Mozes da mi posaljem broj, da ga imam za ne daj boze, a za pocetak cu probati sa ovim vasim savetima. Hvala draga user posted image user posted image

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Zatvor
30.3.2010 18:57:38   
LillyT
IZVORNA PORUKA: maslinica

pila sam donat mg vodu  i pomogla mi je



Ja sam pila Donat (pijem i sada cesto), nekako mi je to vec navika. Takodje, pila sam i magnezijum, majko moja, sto to cudo protera. Meni je normalno da idem 2-3 puta dnevno na WC


_____________________________

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: Zatvor
31.3.2010 8:22:55   
inataly
Ja sam u 12 nedelji i od početka trudnoće do pre dva dana nikad bolju probavu ( i stolicu ) u životu nisam imala.Inače od detinjstva sam se patila sa zatvorom ( i neredovnom stolicom ), međutim kažem evo u trudnoći mi se popravilo stanje samo od sebe.
Pre dva dana sam jela ujutru kifle i peciva za doručak ( na poslu ) a i kući smo tako nešto na brzinu i sad mi je malkice stomačić naduvan i težak.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: Zatvor
1.4.2010 13:13:02   
cipiripi
ja sam sad popila malo kafe...valjda cu da kakim...tako mi deluje user posted image user posted image

_____________________________

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*





(odgovor članu inataly)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: Zatvor
1.4.2010 13:15:41   
goda
Ja od kad sm počela da pijem gvožđe jedva ugrabim u toalet. user posted image user posted image user posted image ako je neko unutra mora odmah da izađe jer stvarno nemem vremena da ga čekam. Ovako mi nikada nije bilo ni kada sam bila dete. Jos sto je interesantno to se uvek dešava čim ustanem,stavimkafu i trčim da obavim "zadatak". Jos,kada jedem pasulj ili grašak,2h nakon jela ja moram trčati u toalet. 

Dakana
Ne napinji se,nije dobro,zena se tako napinje ikada se porađa. Pokušaj da stabilizuješ stolicu na prirodan način kao što je predloženo,ako ne uspeš potraži nešto u apoteci,nešto mora da ti pomogna.user posted image user posted image user posted image   Zelim ti da uspeš.

(odgovor članu inataly)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Zatvor
1.4.2010 13:17:18   
gagana83
Znate sta je meni pomagalo pored suvih sljiva i kajsija?
Kivi na prazan zeludac.


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu goda)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Zatvor
1.4.2010 13:19:47   
cipiripi
ja u principu izbegavam kafu jer sam cula da izaziva kontrakcije..al sam pricala sa dr i posto su meni dovoljna samo 3 gutljaja da bi otrcala "tamo gde i CAR ide peske" odlucila sam sam se za tu varijantu user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*





(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: Zatvor
3.4.2010 14:14:48   
dacica
meni ne pomaze skoro nista,ali ici cu da kupim ovaj sirup...pa kako mi bude...

_____________________________

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: Zatvor
3.4.2010 14:21:35   
liliana
Meni su u bolnici rekli da je dobar sok od narandže na prazan želudac.

_____________________________

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Zatvor
6.4.2010 14:09:08   
Anoniman
Cipi, pitaj dr da piješ Donat vodu, mada ne znam što ne bi smela, meni je regulisala stolicu za nepunih mesec dana pijenja, i više je ne pijem. 

(odgovor članu liliana)
  Direktna veza do poruke: 49
   RE: Zatvor
6.4.2010 14:15:26   
minavb
IZVORNA PORUKA: gagana83

Znate sta je meni pomagalo pored suvih sljiva i kajsija?
Kivi na prazan zeludac.


Pomaze svakome!


_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Koliko carskih rezova možete imati i kolik...
Svaka žena je drugačija. Neke se oporavljaju na sličan način nakon svakog carskog reza, dok drugim ženama treba više vre...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here