Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.5.2014 13:45:32
|
|
|
|
Wannajah
|
Sto rece Anci,zato smo tu. A ti draga osluskuj svoje dete i prati ga pa ces videti sta kako i koliko mu prija.. Probas na vise nacina pa polako.. Tek ste poceli.. I nemoj mnogo da brines.. Sve to stane na svoje
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 16.5.2014 15:28:20
|
|
|
|
mirkam
|
Wannajah hvala na divnim rijecima. I u pravu si, lagano, sigurno ce to sve doci na svoje. I jedva cekam drugo dijete, pa da mu se posvetim kako treba, bez straha i opterecivanja oko svega i svacega
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.5.2014 9:35:53
|
|
|
|
Wannajah
|
Hehe,nema na cemu.. Znas,nisu bebe lako kvarljiva roba.. Opusti se malo i slusaj sebe i vaseg doktora i na prvom mestu bebana i nema tu sta da se desi.. Ima da poludis ako stalno brines nesto.. Bebe su jake i zilave bez obzira sto su malene.. Polako draga...
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.5.2014 20:25:53
|
|
|
|
mirkam
|
Sto je ovako tiho ovdje danas ? Sjutra planiram da mu dam pirincanu kasu prvi put.Napravicu je sto redje. Jel isto samo kasicicu da mu dam,posto je prvi put, ili mogu vise ako bude htio?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.5.2014 22:24:48
|
|
|
|
anci kv
|
malo smo pogubljeni zbog situacije u zemlji Stavi jednu supenu kašiku pahuljica i 30ml mleka i daj na kaščicu. Milupine pahuljice kad se mešaju sa mlekom brzo postanu tečne. Ja sam dundi tako u početku. Sutradan 2 kašike sa 60ml mleka
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.5.2014 23:08:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutros sam mu iscedila sok od jabuke i slatko ga je popio (to je bilo izmedju obroka) a popodne sam mu izblendala bananu i svezu jabuku i jeo jeeeee konacno Posle je kakio i nije vise bilo tecno kao posle dojenja vec dosta cvrsce. Sledece uvodim sargarepu.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.5.2014 23:13:32
|
|
|
|
anci kv
|
Čim počnu drugu hranu osim mleka,kaka im se baš promeni. Mm je stalno mirisao dundine pelene,a kad je počela da jede čvrstu hranu,njegova izjava je bila:"počinje da smrducka!"
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 8:17:53
|
|
|
|
mirkam
|
Anci, pa da mu dam svih tih 30ml da pojede ako bude htio? Pa hocu li pred obrok ili izmedju?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 8:27:01
|
|
|
|
anci kv
|
ja sam dundi dala tako jer je tečno a i smazala je brzo. Ako hoćeš ti njemu daj 2-3 kašike da proba,pa mleko.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 9:10:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mame, kad ste poceli da uvodite bebama dohranu s obzirom da sad ne savetuju pre 6 meseci?
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 9:20:59
|
|
|
|
anci kv
|
oko 4.meseca
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 10:55:27
|
|
|
|
mirkam
|
I meni je pedijatar na prosloj kontroli rekao nista prije petog mjeseca, ali ja sam kad je napunio cetiri (i par dana) pocela po malo sa sokicima i evo danas pirincanom kasicom, cisto jednu-dvije kasicice da se navikne na ukuse. Mislim da dok se navikne na ukuse i nauci da guta, taman cemo stici do sestog mjeseca
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 10:59:42
|
|
|
|
anci kv
|
zavisi i od bebe. Dunda je u tom periodu već uveliko mljackala kad vidi nas kako jedemo
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 11:26:55
|
|
|
|
mirkam
|
A ja sam jos prije dvasetak dana pocela M da otvaram usta da vidim da nije nesto nagurao, posto stalno nesto radi ustima kao da zvace
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 11:31:15
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 11:34:13
|
|
|
|
mirkam
|
Ima li negdje tema o tome kako uspavljujete bebe, da li se same uspavaju ili morate da nosate, pjevate i tako to i koliko recimo puta u toku dana i kolikodugo spavaju u odredjenom uzrastu?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 11:36:13
|
|
|
|
anci kv
|
ima. Idi na pretraživač,pre par dana je baš bila aktuelna tema Na forumu dete-deca
< Poruku je uredio anci kv -- 18.5.2014 11:40:15 >
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 12:01:58
|
|
|
|
mirkam
|
Anci, pretrazivac mi izbacio ali je zadnji post iz 9 mjeseca prosle godine. I u BEBA je nije u DECA...Jel to to?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 12:03:50
|
|
|
|
mirkam
|
Evo nasla sam pravo Izvini i hvala
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 12:06:17
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 19.5.2014 11:09:52
|
|
|
|
mirkam
|
Anci, pojeo mi je 30ml pirincane kase i mogao je i 180ml mlijeka, ali mu nisam dala, cini mi se pretrpace se! On inace kad je najgladniji ne popije preko 180ml mlijeka Jesam li pogrijesila?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 19.5.2014 11:35:13
|
|
|
|
anci kv
|
Njemu se izgleda osladilo Ti znaš koja mu je količina dovoljna,mada znaju da iznenade i pojedu više nego što očekujemo
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 19.5.2014 20:39:36
|
|
|
|
Dani.kv
|
Evo i mi da se javimo. U subotu smo napunili cetiri meseca i vec u nedelju krenuli sa starter milupinim kasama. Evo pije Maksic na flasicu i super je. Cini mi se samo da ispustaju cesce i jace gasove
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 19.5.2014 20:47:37
|
|
|
|
mirkam
|
Dani, a sto na flasicu?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 19.5.2014 21:46:09
|
|
|
|
Dani.kv
|
Mirka ja prvo napravila u ciniji pa kad sam videla kako je retko sipala u flasice koje su za uzrast 3+. Nadam se da ne gresim. Ako je greska nek neko kaze. Ovo je 4kasicice na 130ml
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.