|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Primolut Nor
1.12.2012 11:45:43   
neda21
Da sve sa ginekologom, in mi ih je dao, jer sam pre 35 dana imala odnos i popila sam escapelle tabletu, i preskocio mi je ciklus, a evo jos ne dobijam. Poslednju menstruaciju sam imala 5 oktobra, a taj odnos 26 oktobra. Evo ga 1 decembar ja jos nisam dobila, a juce sam vadila Btu.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Primolut Nor
1.12.2012 12:45:41   
isidora88
onda u ponedeljak idi na ultrazvuk obavezno

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu neda21)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Primolut Nor
6.3.2013 13:39:09   
GordAna_Goga
Kako to obično biva, jedan organ ili problem liječimo, drugi uvlačimo u problem, pa sam ja tako rad jetre uvukla u problem upravo lijekom Primolut Nur 5... prepisan mi je uslijed neobjašnjivog krvarenja mimo menstrualnog ciklusa, krv je stala isti dan, tj. nakon prve tablete, da bi se nakon dva dana javio nepodnošljiv bol u jetri! Objašnjenje doktora: loša prokrvljenosti jetre, i prestanak lučenja dovoljne količine hormona! Ona je počela da otiče, nisam mogla da dišem od bola, da ustanem... zapitajte se šta se događa zaustavljanjem regularnog menstrualnog ciklusa nasilnim putem, a to je nasilni put zaustavljanja krvarenja!

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Primolut Nor
14.5.2013 12:24:48   
viking
Devojke, kakakv vam je bio prvi ciklus posle Primolut Nora? Meni se čini kao da je krvarenje slabije... a inače mi ciklus traje 4 dana, pa ni sam po sebi nije posebno obilan. Ne znam da li se tripujem.

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu GordAna_Goga)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Primolut Nor
15.5.2013 0:03:05   
ferdi
Pijem Primolut već treći ciklus (počela sam zbog 30-odnevnog disfunkcionalnog krvarenja), i prva menstruacija mi je trajala nepuna 4 dana, sa veoma slabim intenzitetom. Sada je stanje normalizovano, 5-6 dana traje krvarenje sa normalnom količinom, i svaki ciklus traje tačno 28 dana :D. Moj dragi i ja radimo na začeću već 2 godine, ali za sada ništa. Još nismo radili nikakve testove - ni on, ni ja, doktor kaže da još uvek ne opterećujemo mozgove user posted image , pa se nadamo da je možda "problem" bio u mojim manje-više neredovnim ciklusima. Videćemo...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Primolut Nor
15.5.2013 0:58:35   
Jole84
Ferdi,manje više neredovni ciklusi imaju uzrok,nisu neredovni sami od sebe,zato menjaj doktora,uživaj s mužićem i pridruži nam se i na ostalim temama user posted image user posted image 2 godine nije mali period da se ne bi radile analize.
Viking ja koliko se sećam bio mi je normalan,mada takođe imam oskudno uvek,pa nisam baš primetila.

_____________________________

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu ferdi)
Direktna veza do poruke: 81
   RE: Primolut Nor
10.6.2013 22:38:21   
NatalyD
Citam i ne nalazim odgovor.. Moze pomoc? Da li se ovaj lekic koristi samo za odlaganje M ili i za kontacepciju> Koliko sa shvatila, mnoge oiju a pokusavaju da zatrudne? user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Primolut Nor
10.6.2013 22:41:24   
viking
Nataly, ne koristi ga na svoju ruku, izvini ako sam pogrešno shvatila, ali deluje mi kao da je tako...

_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu NatalyD)
Direktna veza do poruke: 83
   RE: Primolut Nor
10.6.2013 22:44:02   
branki*
je l moze da se koristi za odlaganje menstruacije?

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Primolut Nor
10.6.2013 22:44:03   
NatalyD
Hvala na savetu.. Htedoh da cujem koji komentar dok ne stignem na red kod doktorice ... user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Primolut Nor
10.6.2013 22:45:44   
dunja RR
Koristi se za odlaganje ciklusa (recimo u mom slučaju radi zaštite od endometrioze). Ali koliko mi se čini on i blokira ovulaciju, ali to proveri.
I što reče Vik, konsultuj se sa doktorom, nisu naivne hormonske tablete.

IZVORNA PORUKA: NatalyD

Citam i ne nalazim odgovor.. Moze pomoc? Da li se ovaj lekic koristi samo za odlaganje M ili i za kontacepciju> Koliko sa shvatila, mnoge oiju a pokusavaju da zatrudne? user posted image



_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu NatalyD)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Primolut Nor
11.6.2013 23:53:43   
NatalyD
Drage, da vam se javim sa nekim informacijama koje sam danas dobila ... Otisla sam na "blef" i primi me doktorica-ginekolog .. Dobila sam Diane za odlaganje M + kontracepciju, a Primolut Nor je iskljucivo za odlaganje, ne pije se duze od 20 dana, pocinje da se pije 3 dana pre M i ne sprecava ovulaciju, tj. nije kontracepcija ... Eto toliko ...user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Primolut Nor
21.6.2013 11:21:59   
vonavoj
evo i mene u ovoj temi..hehhe..htela sam da pitam da li moze da si pije za odlaganje user posted image ,a da se radi nauser posted image ..ala sam pametna! trebalo bi da dobijem na moru... oticicu do dr,ali da cujem i vasa iskustva,vidim da je jedna devojka ugledala user posted image posle primoluta,a neko kaze da ne sme da se pije!

(odgovor članu NatalyD)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Primolut Nor
20.7.2013 11:20:06   
novi_curetak
Prije par dana sam bila kod gin.zbog sumnje da sam trudna. nakon rizičnog odnos popila sam elle one pilulu za dan poslije, cca 3 dan kada sam ocekivala mjesecnicu, koja je kasnila, uradila sam kucni test na trudnocu-bio je negativan, ponovilia nakon tri dana-ponovo negativan, ali kako mjesecnica nije dolazila otišla sam gin. dr mi je uradila vag.UZ i rekla da vidi tačkicu koja može biti početak krvarenja ili rana trudnoća.
poslala me da uradim beta hcg-rez. je bio 0,1, i da poslije toga , ukoliko bude neg., pijem primolut nor 7dana po 2 tablete kako bih isprovocirala krvarenje. do sada sam imala sve pm simptime i više izludih što menstr. ne dolazi, ali sve nekako odgađam da uzmem primolut upravo zato što je ozbiljan lijek i sve se nadam da će krvarenje samo od sebe početi.
dug mi je uvod, ali evo i pitanja :) kakva su vam iskustva sa nastavkom korištenja kontracepcije...da li se nastavlja uzimati odmah po prestanku korištenja primoluta, odnosno po početku krvarenja? koristila sam diane, ali sam napravila pauzu i treba na nastavim sa uzimanjem.

hvala svima na strpljenju i odgovorima :)
user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Primolut Nor
25.7.2013 12:51:41   
Trcosava
Curetak, ja koliko znam posle primoluta sačekaš da dobiješ menstruaciju i sa početkom se piju tablete. E sad sve zavisi koje piješ i kako se one piju.


Ja danas bejh na kontroli, materica čista, jajnici dobri - dobila sam primolut nor da pijem 10 dana i posle ću opet da dobijem - jupijej! Nadam se da će mi zaustaviti krvarenje. Kaže doktorka da bi trebalo, skroz da smanji i zaustavi. Sad da pišem mail mojoj doktorki. Kaže, hormonski je.

_____________________________

I flunked anger management! }:->



(odgovor članu novi_curetak)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Primolut Nor
5.8.2013 19:50:37   
wiking
Super su mi došla ova vaša iskustva. Kod mene je slična situacija ,sutra je 6-ti dan kako pijem nadam se da će onda krenuti onim starim ritmom.Propisala mi doktorica uslijed nekog poremečaja hormona i izostanka od 20 dana.
Treba mi mala pomoć,od kada ih pijem osječam se ko balon a uz to mi se pojavila ona žljezda na usnicama,malo sam zabrinuta user posted image user posted image -koliko je to normalno??? zasad ne boli ili da prekinem poslije večerašnje??
Imam djecu ,uredne briseve,sve sam faze prošla-al ovu nisam još???user posted image

(odgovor članu neda21)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Primolut Nor
1.3.2014 22:07:30   
lakilala
Co zenske!Imam pitanje dr.mi je našao cistu na jajniku i ispisao mi da pijem 5 dana 3 na dan Primolut-Nor-5.Ali ja pijem i kontracepcijsku Microgynon a cula sam da te dve ne idu zajedno zna li neko nešto o tome?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 92
   RE: Primolut Nor
4.3.2014 11:20:18   
cicamaca83
dobar dan svima! ja sam nova ovde,i jako me zanima ova tema,jer sam ja od doktora dobila primolut nur za lecenje tumora jajnika. samo me zanima da li je neko od vas imao takvo iskustvo,i kako je prosao? hvala unapred!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 93
   RE: Primolut Nor
20.11.2014 10:13:53   
cockic
evo ja opet dobih primolut nor.pila sam ga zbog ovulacionog krvarenja pre jedno 10godina.a sad mi je dala zbog predmenstrualnog krvarenja.evo ovaj mesec 8 dana ranije,meni se desava par dana pre ali 8 dana ranije do sad mi se nije desilo.sa uloscima cu biti vise od dve nedelje.znaci sad ovaj ciklus treba da cekam da dobijem da krene samo pa od decembra pocinjem da ga pijem i tako tri ciklusa od 15 dana pijem 10 dana i posle par dana dobijem.a usput imam i upalu levog jajnika kad mi je pipala rukom bolelo me je,pa mi je prepisala i ab.i to pijem 10 dana.pocela sam juce.a sad kako levog kad me je pre jedno par dana zabolelo sa desne strane nemam pojma.nije mi jasno zasto taj uz uopset ne rade sem u trudnocama.treba da je molim da me pogleda uz-om.

(odgovor članu cicamaca83)
Direktna veza do poruke: 94
   RE: Primolut Nor
20.11.2014 10:16:15   
cockic
ja mislila da ce samo uz jer mi ide to braon,kad ona meni kaze skinite se ja u soku.jos znam da je u obe moje trudnoce sredom radila samo uz.bas sam bila zbunjena juce.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 95
   RE: Primolut Nor
20.11.2014 10:17:57   
Klarita
Pih breuser posted image
Ja ih pila letos da odlozim zbog morauser posted image Cockic, zasto ne promenis dr? Ili uradis privatno? Bezveze bas...

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 96
   RE: Primolut Nor
20.11.2014 10:20:32   
Modessty
cockic idi pre privatno nnegde.
Ja sam jednom pila Primolut Nor i htedoh da umrem od njega. Bilo mi užasno loše. Više nikad nisam koristila i nemam nameru!

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 97
   RE: Primolut Nor
20.11.2014 10:23:13   
Klarita
Meni bio super, ali necu da ga pijem nikad vise jer sam usput pila i lekove za smirenje...zaustavio mi krvarenje, tj niasm dobila, ali nervozu od PMS-a je cini mi se utrostruciouser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 98
   RE: Primolut Nor
20.11.2014 10:25:37   
cockic
e imam i pitanje 10 puta me je pitala jer planirate trudnocu,ma reko ne planiram trenutno.za 6m ili nekolikog god. otkud znam,sad ne.a ako se slucajno desi jer bi ocistili.ja reko kod mene i mm ne moze slucajno.znam da ne sme da se pije u trudnoci,ali trudnoca posle nekog vreme koriscenja moze da se planira.ne koristim ga godinu dana nego tri meseca.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 99
   RE: Primolut Nor
20.11.2014 10:31:26   
big mum
Jeste vi neke neurozne ženeuser posted image šta vam je.
Pila sam Primolut poslije 2.spontanog i pijem ga sad zbog predmenstrualnog krvarenja i nejmam nekakve nus pojave.Razumjem da su su to 'ormoni ali nisu baš toliko jaki.Barem meni.
Meni su gore antibaby p.ja sam od njih bila nervozna i prestala sam da ih pijem.
Šta znam ,valjda kako kome djeluje.

_____________________________

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here