Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 10:39:00
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Drugarice evo mene opet,odlučila da otvaram sezonu iui pa to ti je izdvojio mi se jedan folikul iz prirodnog ciklusa i to na levom jajniku,posle mnogo godina,13dc-16mm,endometrijum 9,8mm,tako da se nadam da će ove nedelje da mi urade drugu IUI (jedino ako stane sa rastom,što nije isključeno,ne znam uopšte kako mi funkcioniše ovaj levi) Sve u svemu,obaveštavam vas Jolence navijam jako
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 17:10:35
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala vam lepojke moje 19mm,večeras pregnil i u četvrtak IUI,nadam se najboljem,mada više volim onaj NEmoderni sexić
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 17:53:07
|
|
|
|
Ana13
|
Navijamo,Jolence...Ovaj put jace nego prosli
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 23:39:01
|
|
|
|
lepao
|
Da li je iko radio ITI tip inseminacije?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 23:43:50
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo, puno puno , ma svim srcem zelim da uspe
|
|
RE: Inseminacija III deo 11.6.2013 23:59:31
|
|
|
|
milenatea
|
jolence moj, navijam vise nego za sebe!!! ljubim te koji je to tip Iti? prvi putcujem
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:00:44
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: lepao Da li je iko radio ITI tip inseminacije? Lepao ja nisam čula da je ovde neko to radio, al to je kolko znam intra tubarna inseminacija i mnogo je veća uspešnost.
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:06:45
|
|
|
|
lepao
|
hvala... nije mi jasno sto doktori ne objasne pacijentima opcije tipova inseminacije.... ja sam prvi put radila obicni tip i da sam znala da ovaj postoji izabrala bih ovaj....glupost...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:07:48
|
|
|
|
degu
|
Lepao ne znam da li kod nas to rade, državno mislim da ne, a privatno verujem da više košta
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:11:48
|
|
|
|
lepao
|
pa da kosta oko 200km vise ali je bolje uraditi to jednom nego drugo dva puta...onda dodje skuplje
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:13:06
|
|
|
|
milenatea
|
sada sam videla, spermu ubrizgaju u jajovod. mislim da to kod nas na klinici ne rade
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:24:55
|
|
|
|
17 joka
|
nerade sigurno
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 0:32:49
|
|
|
|
lepao
|
proslo je sedam dana kako sam uradila iti ali evo slucajno izmjerila temp sto nikad nisam radila prije i bas bas je niska... nadam se da to nije neki los znak :(
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 15:37:38
|
|
|
|
jess021
|
jole, jole, jole!! navijam
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 17:02:46
|
|
|
|
gale77
|
Drage moje da li neka od vas radila inseminaciju u Nisu i u kojoj klinici i kakve su im cene?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 23:36:24
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala vam Javljam sutra kako sam prošla. Gale ja sam radila na niškoj klinici,s uputom besplatno,a privatno ide oko 300 evra,mada ti to ne bih preporučila jer je mala uspešnost a i pitanje je koji embriolozi rade privatno. Ako možeš,uzmi uput i dođi da ti urade državno,upoznala sam mnogo cura iz tvog kraja,baš na kc.
|
|
RE: Inseminacija III deo 12.6.2013 23:45:32
|
|
|
|
17 joka
|
Kumo, cekamo sutra izvestaj sa srecom
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 11:02:34
|
|
|
|
nata11
|
Ja samo da pruzim podrsku plavusici
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 14:23:12
|
|
|
|
jess021
|
Jole cekamo!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 18:52:13
|
|
|
|
Jole84
|
Drugarice sve završeno,super sam prošla,valjda što sam već znala proceduru pa nije bilo ni treme. Sad ostaje "samo" čekanje Ljubim vas sve
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 18:57:50
|
|
|
|
Figaro88
|
Jole navijam jako iz sve snage da ova IUI uspe
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 18:58:29
|
|
|
|
17 joka
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 20:29:55
|
|
|
|
degu
|
Sad brojimo
|
|
RE: Inseminacija III deo 14.6.2013 20:35:24
|
|
|
|
viking
|
Jole, kad ćeš znati? Za dve nedelje?
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.6.2013 10:50:59
|
|
|
|
Jole84
|
Viking da,smesti se ti u prvo pa da navratimo i mi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPraćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Muška pilula protiv začećaParovi koji ne mogu ili ne žele da koriste žensku kontracepciju od sada će imati izbor. Muškarci će injekcijom testoster...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?