|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel...
25.11.2013 22:46:09   
Lepterija
Andjela, Dunja user posted image . Kazi mi Andjela, sta je u sustini bitno da se vidi na tom ultrazvuku u 12. nedelji, nuhalni, nosna kost, ne znam sta jos. Ja idem u ponedeljak u Leskovac. Utrogestan su mi rekli u Leskovcu da koristim do 14.nedelje ako je sve ok i nema potrebe da se nastavi. Medjutim, moja doktorka preferira da se koristi do kraja.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 226
25.11.2013 22:56:08   
Torbica
Dunja, jako mi je drago user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 227
26.11.2013 15:55:13   
ANDJEELA
lepterija dr je jos gledao bebicine bubrege,zeludac,dijafragmu,kicmu,nogice,rukice,oci,ma zavrtelo mi se u glavi kada je poceo da nabraja+cd,mnogo mi neobicno,hvala bogu da je sve ok za sada,jos amniocintezu da prezivim.. I ja koristim utrogestan..Odmarajte trudnice...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 228
26.11.2013 16:01:04   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: ANDJEELA

drage samo da vam javnem da smo zavrsili ekspertni,hvala dragom Bogu sve je u redu,

Sjajne vesti user posted image

Ja sam mom dr. rekla da ne bih amnio, a on je rekao da i ne moram ako dabl bude ok. Mada bi on voleo da idem .. ali, i rekao mi je da npr živim u Velikoj Britaniji ne bi me ni slali na amnio, jer je tamo pomerena na 38+ godina ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 229
26.11.2013 16:03:19   
Anck Su Nmaun
Da a ovde je sa 35 pomeren na sv trudnice user posted image e ! Uzasni su!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 230
26.11.2013 18:33:28   
ANDJEELA
meni juce dr rekao da sada amnio nije obavezna(u poslednje 3 godine) pre toga su sve trudnice preko 35 bile obavezne i ako vec imam zakazanu amnio da neradim dabl,a sta da radim kada su mi preporucili. Ja sam po prirodi panicar,valjda ce biti u redu-naravno plasim se malko,ali kod mene u okolini ima bas dosta njih da su radile i kazu nije strasno.Procice i decembar..

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 231
26.11.2013 19:29:41   
sansa
Drage samo i ja da vam se javim ...danas sam tacno 6 nedelja...saznala pre par dana .
E sad da kod mene i ovog puta ne ide sve tako glatko ...juce mi na uz doktorka videla na desnom jajniku cistu od 9cm sto je jedna pgromna cista ...danas sam isla na kliniku i reli mi da pijem utrogestan i da cekam jedno 4 nedelje dok ne dodjem do 11 nedelje pa ako ne pukne do tad da mi je laperoskopski skinu...e sad ne znam ni kako izgleda kad pukne i da li je to nesto strasno..nista mi nije jasno...Smirili me malo jer mi rekli da to sa bebom nema veze nikakve.Jel imao neko iskustvauser posted image user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 232
26.11.2013 20:17:27   
degu
Dobrodošla Šansice, čestitam ti user posted image Sad za cistu se nemoj puno sekirati, moja cista je bila oko 4cm al od utrogestana su se jajnici smirili, imala sam i ciste od 20mm, one su nestale.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 233
26.11.2013 21:19:44   
dunja RR
ja odspavala standardno dva sata sa popodnevnim utrićem, sad sam ko nova user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 234
26.11.2013 21:19:58   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: sansa

Drage samo i ja da vam se javim ...danas sam tacno 6 nedelja...saznala pre par dana .
E sad da kod mene i ovog puta ne ide sve tako glatko ...juce mi na uz doktorka videla na desnom jajniku cistu od 9cm sto je jedna pgromna cista ...danas sam isla na kliniku i reli mi da pijem utrogestan i da cekam jedno 4 nedelje dok ne dodjem do 11 nedelje pa ako ne pukne do tad da mi je laperoskopski skinu...e sad ne znam ni kako izgleda kad pukne i da li je to nesto strasno..nista mi nije jasno...Smirili me malo jer mi rekli da to sa bebom nema veze nikakve.Jel imao neko iskustvauser posted image user posted image

Sansice čestitam, dobro nam došla ovde, i ostala u trudničkim temama još 8 meseci user posted image

Ja se nadam da ce cista puci, zaista je stresno da jedna trudnica proživljava laparaskopiju. Proletos sam sticajem okolnosti boravila na trudničkoj patologiji u frontu, i u krevetu do je mene bila je trudnica- 10. nedelja, velika cista, ne može da stoji koliko je boli, samo je ležala sa infuzijom. Rekli mora operacija, dali joj papir da potpiše da je svesna rizika. Ali ona je bila tako pozitivna, hrabra, otišla je na operaciju i ja se nadam da je sve bilo u redu. Dr. joj je i rekla da u najvećem broju slučajeva sve bude ok.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 235
27.11.2013 11:19:39   
Jole84
Šansa dobrodošla u prvake user posted image
Dunjči,Veverkiću kako ste mi user posted image
Anđela bravo za uz user posted image sad si mirna!

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 236
27.11.2013 11:30:50   
dunja RR
Jolence user posted image

Ja super, evo upravo krećem da zakažem dabl :)

Kako si nam ti?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 237
27.11.2013 11:35:33   
Jole84
Superiška user posted image Još malo do dabla,sad su pregledi sve lepši i lepši jer je beban pravo čudo,svaki put se zgraneš kako je veliki i kako slatko mrda na uz user posted image
Dobro sam Dunjči,spremam se da skitam,nešto mi baš prija šetnja user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 238
27.11.2013 11:37:09   
dunja RR
Dobro se utopli user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 239
27.11.2013 11:40:14   
Torbica
Dunja, meni su sva tri dabl testa bila ok i nijednom nisam radila amnio. Doduse, prvo sa 30, pa sa 32 i trece sa 34 god. No, ja svakako ne bih prekidala trudnocu, sta god, naravno, nadala sam se uvek i verovala da ce biti sve ok. Postujem sve, i ako je nekome lakse tako, podrzavam da uradi, ne kazem da ne treba. Sta god da odlucis ne sumnjam u jednu zdravu pravu i veselu bebicu! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 240
27.11.2013 11:40:33   
ANDJEELA
sansa dobrodosla u prvi razreduser posted image
Jole ja se uskoro selim kod vas u drugi razred,danas sam 13+3..
Dunja ja se sinoc bas opteretila sa amnio i odmah sam zvala vezu u decijoj u ns,kaze da nebrinem,da nije strasno,dr je super koji ce mi to raditi,malko mi je lakse sada.
Sve vas user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 241
27.11.2013 11:41:29   
dunja RR
Torbi, moj stav je kao tvoj, hvala ti punooo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 242
27.11.2013 11:43:33   
dunja RR

Dunja ja se sinoc bas opteretila sa amnio i odmah sam zvala vezu u decijoj u ns,kaze da nebrinem,da nije strasno,dr je super koji ce mi to raditi,malko mi je lakse sada.

Mila, nadam se da ti nisam ja to opterećenje izazvala user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 243
27.11.2013 11:51:39   
New Mom

Sve vas user posted image

Bez brige, nije stvarno ništa strašno! Evo ja za 2 nedelje radim treći put. Doduše, ja radim u Betaniji (kad sam bila prvi put trudna moglo je samo tamo, pa sam nastavila da mi isti dr radi).

Dunjče, bravo za bebca!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 244
27.11.2013 11:54:09   
dunja RR
NM hvala darling user posted image

Idi u temu trudničko i porodiljesko bolovanje, pisala sam ti juče nešto ..mada moguće da već znaš

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 245
27.11.2013 11:57:02   
ANDJEELA
nisi dunja draga,ja sam znala jos pre mesec dana da cu na amnio,procice i to,nadam se dobrom rezultatu!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 246
27.11.2013 12:07:41   
ANDJEELA
NM hvala puno,bas lepo kad mi neko napise da nije strasno! Ja nisam uspela nigde na drugom mestu da zakazem,a sa betanijom imam lose iskustvo u vezi steriliteta,pa sam pobegla za bg,mada sam ja tacno na polovini puta za bg i ns,pa mogu na koju hocu stranu da podjemuser posted image
Kakav ja apetit imam,ove je strasno,sve sto dohvatim pod ruku pojedem,kaze suprug da sam cistac hraneuser posted image
Slatko nista,nadam se da cu se ugojiti,jer sam ostala trudna sa 47 kg. Kako vas apetit?

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 247
27.11.2013 13:45:29   
degu
Andjela sve će biti super user posted image
ja sam bila kod dr-a i evo izveštaja:
Ovako, beba raste što je najbitnje, po njemu mi je termin 7.7.2014. E sad za kuglu on kaže da je gotovo ubeđen da je u pitanju plod koji je uginuo po njemu u 6. nedelji, znači kugla stoji, ne raste, po njemu je crl toga 6.5mm a ne 14mm a beba je 18.4mm, mere se skroz razlikuju al nije bitno, važno da je beba dobro, kuca srce sreći mojoj, kako se majka uplašila tako i njemu lupa kao ludo. On kaže pratićemo šta se dešava za sad on moju trudnoću vodi kao normalnu. Neću više da se nerviram i da kopam gde da idem, vreme će pokazati. Rekla sam mu da je ova dr-ka spomenula molarnu trudnoću, on je poludeo što tako nešto spominje a ne sme u izveštaju da napiše, rekao da ni najmanje ne liči na to al da uradim betu eto za svaki slučaj da budem mirnija. Kontrola za 2 nedelje.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 248
27.11.2013 13:49:40   
vonavoj
user posted image user posted image degu! bice to sve u redu!
uh,koliko razlicitih misljenja,i pogleda!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 249
27.11.2013 14:02:43   
little_one
Bravo za bebanu! Bice to sve ok, sad je vrijeme da se opustis i uzivas u trudnoci! user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Spisak porodilišta u Srbiji - Beograd
U Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here