|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel...
20.11.2013 18:30:43   
Nema novih poruka
degu
ja sam umirala za sarmom, konačno sam se nakrkala. Počinje apetit da mi raste user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 176
20.11.2013 18:30:46   
Nema novih poruka
Jole84
Jupiii user posted image Samo što više društva i proći će vreme leškarenja.
Nisam još saznala pošto mi je kontrola tek u petak,mnogo sam nestrpljiva da vidim kako je bebac,4 nedelja mi je kao večnost! Inače sam oset_ila bebu pre par dana i još sam na sedmom nebu. Za srce sam bila ravnodušna iz strahova raznih,znaš već sama,ali za pokret sam plakala od sreće 2 sata.

Eej Lepterija kako si user posted image
samo vi podevajte user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 20.11.2013 18:31:40 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 177
20.11.2013 18:32:53   
Nema novih poruka
degu
Joj duša mala, kako je super kad ga osetiš i onda znaš da je dobro, ovako mi treba kući ultrazvuk user posted image Ova jesen je stvarno čudotvorna, saznala sam danas za još jednu meni jako dragu ženicu da je trudna, a jako se dugo trudi, sve puca od pozitivnih beta user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 178
20.11.2013 18:35:42   
Nema novih poruka
Jole84
Kućni UZ bi bio zakon user posted image
nije to baš tako jako,već samo blago gilickanje,mogu da zamislim kako je divno kad baš počne da udarka jakouser posted image
Nek joj je laka trudnoća,baš vala ova nam je jesen plodna! Nadam se uskoro Štetici i Daci,mnogo bih volela user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 179
20.11.2013 18:37:36   
Nema novih poruka
Lepterija
Dobro sam, nadam se da su muke 10-e nedelje iza mene. Stvarno me namucila ova nedelja, mnogo kocili jajnici, udaralo u prepone, Valjda zbog pomeranja materice. Nadam se da sam zbog toga u subotu i prokrvarila i da se nece ponoviti.
Jao Jole, ja sam bas danas razmisljala o tome da li cu ja zbog blizanaca pre ili kasnije od drugih osetiti pokrete.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 180
20.11.2013 18:38:50   
Nema novih poruka
degu
E još njih dve da dovučemo ovde pa da cela RR slavi, jedva čekam user posted image
Mislim da su nasm se obe sad zainatile i da ću ih ja dočekati u prvom a onda mogu da pređem u drugo mirne glave user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 181
20.11.2013 18:40:31   
Nema novih poruka
serpica

IZVORNA PORUKA: Jole84

,ali za pokret sam plakala od sreće 2 sata.

Jole plavusice moja user posted image kako li ce tek biti kad ga prvi put uzmes u ruke ehhhuser posted image
ja sam sinoc plakala iznad Tominog kreveca,gledam ga i ne mogu da opisem koja su me osecanja preplavila i suze same krenuse.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 182
20.11.2013 18:57:58   
Nema novih poruka
Jole84
Šerpi user posted image mogu da zamislim! Jedva čekam da vas vidim u subotu.
Veverkiću da znaš,tako sam i ja prešla u drugo kad ste ti i Dunjči stigle u prvo. Bog gleda i prati hrabre,nadam se da vrlo brzo sve stare crtice dođu ovde user posted image
Lepterija bitno da si sad dobro i da odmaraš. Meni su rekli da je vrlo rano i da je nemoguće pre 18. nedelje ali ja sam sigurna da je to to. Moguće da vi duplice ranije osetite,neopisivo je user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 183
20.11.2013 20:32:27   
Nema novih poruka
Štetica
Sto volim ove nase "pobegulje od vto" kad nas ogovaraju u trudnickim temama. E pa za nas dve cete morati da dodjete u crtice sa veellliiikkkiim kamionima i jakim sajlama da nam iscupate korenje sto smo tamo pustile,one malecke kofice prasine vam se nista nevaze. :-P
Veliki grlisa za vas dve i te marvice u tibama.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 184
20.11.2013 22:15:38   
Nema novih poruka
serpica
Stetice a ja dodjoh da vidim da li si se upisala kad ono medjutim. Trebala sam ja onolika od 100 kila da te povuceeeem pa da vidis kako bi direkt u trece otislauser posted image a sad mogu da posaljem kamionce nema problemauser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 185
20.11.2013 23:17:09   
Nema novih poruka
Štetica
Serpi ja cekam novu godinu,ova 2013-a mi nesto baksuzna. Ljubac za tebe.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 186
21.11.2013 8:44:08   
Nema novih poruka
serpica

IZVORNA PORUKA: Štetica

Serpi ja cekam novu godinu,ova 2013-a mi nesto baksuzna. Ljubac za tebe.

Meni 2012 bila baksuzna,al na kraj se ipak uhvati nesto,tako da ko zna mozda krajem ove godine ipak bude nesto,praznici i zelje su cudo. ja navijam za tebe i sve ostale devojkeuser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 187
21.11.2013 11:18:34   
Nema novih poruka
Jole84
Štetko to sam i ja pričala za 2013,al ispade suprotno,šaljem kamion po tebe user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 188
22.11.2013 12:21:36   
Nema novih poruka
Lepterija
Juhuuu, prvo tromesecjeee, kako ste, ima li vas? Ja se danas osecam poprilicno dobro i evo spremam se u setanjac po ovom lepom vremenu. Mada mi pada napamet da dolazi vikend, a mene uvek neki baksuz strefi bas vikendom ( poslednja 3 za redom), kad mi dr ne radi, pa me hvata blaga panika. U nedelju imam krstenje zaovine devojcice, pa se radujem, obozavam moju malu Georginu, videcemo kako cu da izguram taj dan.
E da, od prekljuce pijem sirup Laktulozu za ovaj zatvor koji me ubi od pocetka trudnoce i cini mi se da malo pomaze, napominjem da mi Laxomucil nista nije pomogao i tako.
Kako ste vi ostale trudnjace?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 189
23.11.2013 19:20:28   
Nema novih poruka
ANDJEELA
dobro vece drage trudnice! mnogo ste mi nedostajale,komp u kvaru duze vreme, danas stigao kuci i konacno se javljam.. Ja sam dobro,od 18.11 na bolovanju i sada uzivancijauser posted image U ponedeljak idem na expertni,(neznam tacno koliko sam trudna,kada sam zakazivala expertni oni su rekli po crl da sam 24.11 punih 12 nedelja,nadamo se da ce biti sve ok,samo jedem i spavam,nema mucnina-mada bi volela neke simptome,ovako se brinem da li je sve u redu. Ljubim vas puno sve moram da iscitam sve sta sam propustila..

Direktna veza do poruke: 190
23.11.2013 19:37:06   
Nema novih poruka
dunja RR
Devojke user posted image

Anđela mila, mi smo beše vršnjakinje jel tako?

Reci mi molim te, da li ćeš raditi amniocintezu?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 191
23.11.2013 19:49:44   
Nema novih poruka
adulence
Dunjice draga koja si nedelja...sve vas grlim ...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 192
23.11.2013 20:08:04   
Nema novih poruka
ANDJEELA
draga dunja,ja sam 76 u februaru.. Da-radicu amniocintezu,16.12. idem kod geneticara da na razgovor i do 19.12.radim-tako su izracunali. Expertni radim u ponedeljak privatno analife po preporuci ginekologa,kaze da je dr Zivanic odlican strucnjak. Da li ti dunja radis expertni? Sve vas user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 193
23.11.2013 20:19:47   
Nema novih poruka
dunja RR
Ne znam za ekspertni, nisam još dotle došla, tek čekam drugi UZ uskoro, pa će mi tu dr. reći šta dalje.
Da, Živanić je najbolji sručnjak za ekspertni i amnio takođe. Koliko je ekspertni kod njega?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 194
23.11.2013 20:20:33   
Nema novih poruka
dunja RR
Sutra ulaizim u desetu user posted image
IZVORNA PORUKA: adulence

Dunjice draga koja si nedelja...sve vas grlim ...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 195
23.11.2013 20:29:21   
Nema novih poruka
ANDJEELA
expertni je 8.800 ,a amniocintezu neplacam -zakazala sam preko veze u decijoj bolnici u N.Sadu.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 196
23.11.2013 22:17:48   
Nema novih poruka
Lepterija
Ti si Andjela 9 dana ispred mene, meni je 12 nedelja 3.12. Pisala sam vec da sam odlucila da ne radim dabl (imam 31). Nije mi jasno zasto toliko placete taj ekspertni. zar dabl ne moze da se radi u drzavnoj i odete samo na ultrazvuk privatniku? Ustvari sad nemaju mnogo sta da vide, nuhalni nabor i nosnu kost, ako sam dobro shvatila. Ja cu u Leskovac samo da me pogledaju posto imaju bolji aparat, znaci bez dabla. Mene prosli bolovi u preponama, ali me boli stomak na sred dole nisko, ne znam sta je to, mozda grlic, pojma nemam, skontala sam da ne mogu da se savijam, danas me zaboli dok sam oribala kadu. user posted image

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 197
24.11.2013 10:48:30   
Nema novih poruka
ANDJEELA
lepterija zbog godina idem na sve moguce peglede,sta god da preporuce,sada ce 38,ali nadam se da ce sve biti ok,razmisljam pozitivno. Ja nisam uspela da zakazem amniocintezu u institutu za majku i dete u bg,sve popunjeno do nove godine,morala bi i to platiti da nisam uspela na drugom mestu-sta da se radi.. Gde nam je degu,bila je u cetvrtak na kontroli,ali nije pisala od tada?? Uzivajte i odmarajte trudnice..

Direktna veza do poruke: 198
25.11.2013 11:52:10   
Nema novih poruka
buba m
Ehej prvačići! Uspavale ste se od jutros!user posted image

(odgovor članu ANDJEELA)
Direktna veza do poruke: 199
25.11.2013 14:45:26   
Nema novih poruka
Maslacak15
Pozdrav celom prvom razreduuser posted image .

Gde je Degu? Nema je da se javi vec par dana.

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

4 stvari koje mame NE ŽELE da čuju NAKON C...
Postoji nekoliko stvari koje kao žena koja je imala carski rez ne bih radije volela da čujem NIKADA VIŠE.
Četiri porođajna doba
Porođaj prolazi kroz četiri faze, odnosno kroz četiri porođajna doba. Svaka faza porođaja ima svoje karakteristike.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

флашица.
пеперутка16

Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.

Click Here