Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 14:48:42
|
|
|
|
madre
|
i ja bas o tome razmisljam...
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 14:50:02
|
|
|
|
Jole84
|
Da baš je nema,verovatno odmarka. Maslačak
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 15:45:17
|
|
|
|
degu
|
Tu sam žene, samo nisam baš raspoložena da pišem. Pisala sam posle pregleda u temi analize ultrazvučnih pregleda, da pored bebe ima još neka kružna tvorevina za koju niko ne zna šta je. Nalupetali su mi se dijagnoza od bezazlenih do najgorih i ne znam šta da mislim. Danima pokušavam da nađem bar nešto slično mom slučaju al nema nigde i ništa. Sad u sredu idem kod jednog starog dr-a državno, pa ću pokušati da dobijem uput za Betaniju, valjda je neko u životu ovo video. Razmišljam i o dr-u Stojiću, malo mi je skup al nije mi žao ako će on znati šta mi je. Ja pitam ovu dr-ku kojoj sam već dala 6000, jel može to da ugrozi plod ona je rekla da ne zna, da možemo da pratimo samo i da ona tako nešto nikad nije videla i šta ja da pomislim sem da imam nešto ko zna šta. I baš sam tužna ovih dana, osećam se kao da beba ni u mom stomaku nije zaštićena i ne znam šta će biti. Nadam se da će na kraju ispasti da je to obična glupost i da sam se džaba nervirala. Aleksis vidim te da viriš, veliki zagrljaj za tebe
< Poruku je uredio degu -- 25.11.2013 15:46:39 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 15:54:18
|
|
|
|
Jole84
|
Veverkiću biće da je glupost,mora da bude sve u redu,ali ne sumnjam da si baš uplašena. Meni je bilo slično,ali je dr preko onog doplera (mislim da se tako kaže) utvrdila da je,pokušavam da se setim izraza,otprilike "aktivna krv" slično hematomu i da se ne uplašim ako opet prokrvarim,jer to je van embriona. Kako je beba porasla,u 12oj nedelji,to se skroz izgubilo.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 16:01:21
|
|
|
|
degu
|
a jel imaš negde sličicu da uporedim? Meni nije jasno, na prvom uz je bilo, na drugom se ne vidi uopšte, na trećem se opet pojavilo e sad da li ona drugi put nije videla što isto ne znam kako je moguće jer je to bilo veće od bebe. Mislim ja se super osećam, krvna slika mi je odlična, sve mislim da nešto nije kako treba valjda bih nešto oset_ila, valjda bi krv nešto pokazala.
< Poruku je uredio degu -- 25.11.2013 16:02:52 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 16:07:06
|
|
|
|
Olga75
|
Degu , i Belopavlovic je dobar dijagnosticar , on je nadrndan i ne odgovara sta god da ga pitas ali je pouzdan , mislim da ti je Betanija dobar izbor ( bez obzira na sve one ruzne price ima tamo jako dobrih strucnjaka ) al ko sto rekoh imam dobar spurijus i da me castis kad se porodis
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 16:10:33
|
|
|
|
degu
|
Olga ima da te častim Čula sam i za njega, kontam da su se oni na patologiji trudnoće nagledali svega, samo da mi ovi moji daju uput, ako ne, onda ih tražim privatno. A najbolja varijanta bi bila da sad kad odem kugle nema
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 16:17:18
|
|
|
|
Jole84
|
Nemam sličicu ali mogu da kažem da je slično tvojoj,možda samo nije tako kružnog oblika već je bilo nepravilnijeg. Ipak ti potraži mišljenje drugog dr čisto da budeš mirna
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 16:21:33
|
|
|
|
degu
|
Hehe ovo će biti četvrto mišljenje al da znaš da mi je lakše kad kažeš da je slično jer sam se već osećala kao da sam pala s marsa, niko nije video, niko ne zna šta je nosim malog marsovca, mm me zeza kako mu je to fudbalska lopta a ja kažem da je to kugla i da nosim vidovito dete a onda se naravno rasplačem. E sad to što je okruglo je manje bitno, to je verovatno puka slučajnost, videla sam na Hajnalkinom UZ nešto baš, baš slično i to je nestalo, rekli su joj da je hematom, a meni su rekli da ne liči nikako na hematom. Hvala ti Jolence, bar si me malo utešila
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 16:24:28
|
|
|
|
Jole84
|
Drago mi je da sam te utešila,bitno da bebac raste a to će da se povuče bože zdravlje Samo ti leškari i mazi vidovitu bekanu a sve će ovo da prođe!
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 16:36:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja upravo stigoh sa drugog UZ, dr. kaže da je sve kako treba, videla sam bebu kako maše ručicama i nogicama, srculence lupa jako hvala dragom Bogu, znači istopila sam se Dabl test za tri nedelje. Sada sam 9+2, mislim da je vreme da stavim tiker
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.11.2013 16:37:19 >
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 16:39:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu, navijam da sve bude ok, kada ti je uz?
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 16:40:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja upravo stigoh sa drugog UZ, dr. kaže da je sve kako treba, videla sam bebu kako maše ručicama i nogicama, srculence lupa jako hvala dragom Bogu, znači istopila sam se Dabl test za tri nedelje. Sada sam 9+2, mislim da je vreme da stavim tiker Joooooj Dunjči
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 16:47:08
|
|
|
|
lesica
|
Dunjice moja Hiljadu poljubaca za bebušku i tebe šaljem :*****
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 16:48:29
|
|
|
|
Olga75
|
Dunja ajd sad stavi taj ticker
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 18:32:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Misija stavljanja tikera konačno završena
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 18:39:54
|
|
|
|
jole82
|
Dunja, za ticker
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 19:18:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Skontala sam da sam zaboravila da pitam dr. za utrogestan, do kada da ga stavljam, baš sam lujka. A on me nije ni pitao da li ga koristim. Sve mi je upisao osim njega (ostalu terapiju), i sada pojma nemam da li će mi moja dr. dati sutra mm recept, valjda hoće. Tj. neće joj pokazivati njegov izveštaj, ali na njemu piše zahtev za uput za dabl, valjda će mi dati njega. Ma toliko sam bila izgubljena da sam zaboravila
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 19:30:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Dunjčiiiiii Sad uživaj mila
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 19:45:13
|
|
|
|
degu
|
Joj Dunja kakav divan tiker tako maleni a već su prave bebe, duše male. Ja idem opet u sredu, baš su me izmrcvarili, al nadam se da će sve biti dobro na kraju. Ja se fizički osećam odlično, ništa me ne boli, nikakve tegobe nemam tako da verujem da stvarno i jeste dobro.
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 19:54:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Dugujče, biće sve u redu mila moja, mora da bude! To je jako dobar znak što nemamo nikakve tegobe
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 20:18:55
|
|
|
|
ANDJEELA
|
drage samo da vam javnem da smo zavrsili ekspertni,hvala dragom Bogu sve je u redu,dr rekao da nema potrebe da radimo dabl,jer idem na amniocintezu. Kakav osecaj,nemogu vam opisati,dobili smo i cd sa filmovima i slikama-ja i dalje neverujem! Bebica se prvo sakrila,ali je posle dr uspeo da pregleda,prekrstila noge i uziva,mase rucicama,suprug i ja se istopili od srece Dunja ja sam takodje zaboravila da pitam za lekice,sva sam pogubljena u ordinaciji kod dr.. degu draga dace Bog da sve bude u redu,samo razumem te koliko brines. Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 20:31:36
|
|
|
|
ANDJEELA
|
maslacak nas posetila,veliki
|
|
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 22:16:02
|
|
|
|
degu
|
Anđela divan je osećaj gledati bebicu, to čitavo čudo života koje raste u tebi Super draga što je sve ok
|
|
RE: Trudnice - prvo tromesecje ( 1 - 13 nedel... 25.11.2013 22:45:59
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči divne vesti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Koje ime izabrativikivekiNajbolje ime za devojčicuValentina (
53%)

Viktorija (
33%)

Violeta (
14%)
Ukupan broj glasova: 51Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!