Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 26.3.2010 23:05:15
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops U prvoj trudnoci tek sa 19 nedelja da je A sada (12nedelja) je natuknula da je mozda , ali nije mi jasno kako je to mogla vec da vidi Ili je neki kapitalac kako god ja umirem od znatizelje i jedva cekam sledeci pregled da konacno saznam da li se obracam djevojcici ili djecaku Inace isla sam na vanredan pregled kod svog doktora (koji mi je vodio i prvu trudnocu), deset dana poslije ovoga i ja ga pitam vidi li se sta je, kaze on Nema sanse, prerano je jos. Vidjecemo za mjesec dana. Bemu misa zeca. Sad znam da nista ne znam A koliki sam maler, na sledecem ce se pregledu beba nekako okrenuti i sakriti sta je
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 26.3.2010 23:19:42
|
|
|
|
Zoka81
|
U 18 nedelji sam saznala da ce biti pisonja
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 27.3.2010 13:39:04
|
|
|
|
Anna79
|
U 17 nedelji mi je dr rekla da je decak , a i lepo se vidi na snimcima sa 4D. MM i ja smo malo vise hteli devojcicu, ali sada smo oboje odusevljeni sto je decak
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 28.3.2010 16:43:05
|
|
|
|
goda
|
U 21. nedelji doktor je rekao da je devojka. Nista ne verujem dok se ne porodim. Da ne bude kao kod komsije kupili sve roze i opremili sobu za djevojčicu a rodio se dječak,pa kona da nije odmah vidjela pol, zalila bi se da su joj zamenili bebu ,kako sama kaze.
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 6.4.2010 16:14:38
|
|
|
|
choopa choops
|
Evo mene opet na ovoj temi i dalje u neznanju Bili smo danas na pregledu kod dr-a i sve je u redu sa trudnocom i bebicom Pitam ga ja naravno opet za pol (krajnje je vrijeme je li 17+1 ), kaze on a prerano je da se vidi, tek moze za deset dana. Ma mislim stvarno Nista, za mjesec dana idem na 4D uzv, tamo ce se vidjet sigurno, a do tada se prebacujem da je djevojcica , jer mi nekako logicno da je decko da bi vec pokazao do sad svoj alat
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 6.4.2010 17:19:56
|
|
|
|
lanajelena
|
posle plodove vode...ne secam se nedelje...znam da je u novembru
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 6.4.2010 17:24:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR XIV nedelja, dr sumnja da je dečak, nije skroz sigurna. XVII + 1 nedelja - definitivno je dečak.
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 6.4.2010 21:28:08
|
|
|
|
anci 81
|
Negde oko 20-te nedelje,pa u 22-oj na 4D potvrdjeno,pa pre 3 nedelje jos jedan dr potvrio da je GIRL!
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 11.4.2010 11:51:06
|
|
|
|
Cvorak
|
Evo mene u 24-toj i pre par dana sam bila ultrazvuku, ali bebac je karlično ugnježden , nekako krije genitalije. Muž kaže "Neće moje dete da skida gaće pred nepoznatima"
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 22.12.2010 13:24:30
|
|
|
|
jabudic
|
Ja danas ulazim u 13. nedelju, i jutros mi doktorica na uz kaze: "A vidis li ovaj visuljak izmedju nogu?" Meni je bilo svejedno, a mm silno zelio jos jednog sina-Crnogorac Izgleda da ce mu se zelja ispuniti... A meni nek je Bog u pomoci sa 3 muskarca u kuci
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 22.12.2010 13:26:51
|
|
|
|
New Mom
|
Eto, meni juče bilo tačno godinu dana kako smo saznali pol - tada nam je došao rezultat plodove vode. Dr inače na UZ nije do ulaska u 7. mogao čisto da vidi.
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 22.12.2010 13:29:05
|
|
|
|
jabudic
|
Ja nisam ni sanjala da cu tako rano saznati... Rekla je gledacemo mi to jos, ali cini mi se da je visuljak
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 22.12.2010 14:31:49
|
|
|
|
zoća
|
prva trudnoća u 7. mesecu, druga tako nešto oko 7.,a treća u 14.nedelji na 4d UZ
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 22.12.2010 16:38:18
|
|
|
|
MarijaBg
|
U 15-oj nedelji na 4D. Doktor je rekao 100 posto devojcica, bas kao sto sam zelela
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 25.12.2010 11:47:43
|
|
|
|
Brana
|
Ja sam saznala U 17. nedelji preko 4d UZ da je decak!
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 25.12.2010 18:02:13
|
|
|
|
smeško
|
U 16. nedelji na obicnom uz-u.
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 26.12.2010 11:18:27
|
|
|
|
dejana007
|
Pol sam saznala u 21 nedelji. Deckic
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 31.12.2010 15:46:25
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 Pol sam saznala u 21 nedelji. Deckic Bravo za deckica !ja sam saznala u 23.nedelji da je devojcica
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 1.1.2011 19:15:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Bila sam u šestom mesecu trudnoće kad smo saznali da nosim dečaka... ali nisam se još uvek porodila i odelce sam kupila žuto... ja još uvek navijam za princezu
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 1.1.2011 20:45:22
|
|
|
|
Maryna1
|
nama su prva dva puta rekli da je decak, s obzirom na to da je prva devojcica mi smo se bas obradovali, i tek u 30 nedelji su nam rekli da je ipak devojcica i to bas sigurno!!! jedva smo naucili cerkicu da u maminom stomaku nije bata vec seka, pa nju izgleda bas briga, njoj treba beba, to je najvaznije!!!
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 2.1.2011 0:46:11
|
|
|
|
~Nim~
|
Pozdrav svima. Pre dva dana bila sam na 4d ultra zvuku 20a sam nedelja i doktor Voja nam je rekao da je ubedjen da je beba devojčica kaže 100%, a još u 13oj nedelji nam je rekao da je ''znak ženski'' tad nije mogao sa sigurnošću da tvrdi.
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 2.1.2011 0:54:00
|
|
|
|
bratzz
|
Bas lepo mi smo u 22. nedelji saznali da ce biti devojcica i doktor nije pogresio!
< Poruku je uredio bratzz -- 2.1.2011 0:59:57 >
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 2.1.2011 10:34:30
|
|
|
|
maja19
|
Sa prvim detetetom u 17nedelji su nam rekli da je decko i pogodili.... Sa drugim u 20nedeji da je decko i sada tvrde da je decko..videcemo za koji dan...
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 27.1.2011 12:44:22
|
|
|
|
Slatkis_Mary
|
Meni su u 20- toj nedelji rekli da je "isuvise rano" da bi se saznao pol ?! To me je bas iznerviralo. Nije bilo pitanje polozaja i sl , pa da ne moze da se vidi zbog toga vec , kazu "rano, ne moze jos"... Otkad je to isuvise rano? Ako im i na sledecem uz bude "isuvise rano"menjam lekara
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 27.1.2011 18:24:34
|
|
|
|
mirjanica
|
Meni su kada sam isla na dabl, bila 11+3, kaze 70% da je devojcica! Meni to bilo bas rano, al eto, videli su!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Treća sekaEnalenAko se 2 sestra zovu Mia i Una, koje se bolje slaže za trećuMiona (
31%)

Jana (
69%)
Ukupan broj glasova: 36Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!