Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 30.1.2010 19:50:49
|
|
|
|
mihi
|
E bas me zanim šta će biti Dora?
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 30.1.2010 19:51:09
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR A bilo koji prsten? Moja dlaka? Jel vam jasno da će me muž ostaviti ako mu predložim da mi sada gata iznad ruke? Ne znam, ona je s burmom zlatnom, moju dlaku jer je najduza...sve jedno, nije to vazno, moze i konac tanak.
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 30.1.2010 19:52:15
|
|
|
|
Dora
|
Aj nek neko proba da "gata" zenama koje vec imaju decu, da vidimo dal ce ispasti tacno?
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 30.1.2010 19:54:25
|
|
|
|
Anoniman
|
E pa i ja sam se sad testirala Decak, decak, decak i posle toga je stalo . Dva decaka vec imam.
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 30.1.2010 19:57:13
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Dora Aj nek neko proba da "gata" zenama koje vec imaju decu, da vidimo dal ce ispasti tacno? Ma jaaaaooo ima ista fora za godine kad cete se udati...isto prsten i dlaka i drzi se iznad case vode..pa koliko puta udari od ivice s toliko godina cete se udati...meni je naaravno pogresilo...ma dajte nije valjda da cete u to poverovati IZVORNA PORUKA: Modessty ...onda su mi svi drugi dosadili pitanjima pa sam u 8. mesecu zamolila dr da pogleda da li se vidi kog je pola. Jaoo mene uuubise tim pitanjima...doktor nije rekao a i mene nije baaas previse interesovalo...vise me interesuje da li dobro i kako se razvija... A danas smo mm i ja kroz neku pricu rekli da je devojcica..i sad kad me pitaju ja cu tako i reci...Mi odlucili da je devojcica
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 30.1.2010 20:09:00 >
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 30.1.2010 20:03:12
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Mm na poslu Izmaltretiracu ga kad se vrati, pa cemo napraviti statistiku pogodaka/promasaja Jesi pisala negde kako je prosla slava? Odgovoriću ti u nekoj temi
< Poruku je uredio Dora -- 30.1.2010 20:17:35 >
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 30.1.2010 20:05:07
|
|
|
|
Dora
|
< Poruku je uredio Dora -- 30.1.2010 20:17:52 >
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 30.1.2010 20:07:25
|
|
|
|
Dora
|
Anck, prvo ti je dete, baš te briga, bitno da je živo i zdravo. i meni je bitno da je živo i zdravo, al bih zaista volela da imam i dečake i jednu devojčicu.
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 17.2.2010 12:35:51
|
|
|
|
bojana87
|
12+2. od početka sam bila ubeđena da je devojčica,a danas mi je doktor to i potvrdio
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 17.2.2010 12:36:33
|
|
|
|
bojana87
|
IZVORNA PORUKA: bojana87 12+2. od početka sam bila ubeđena da je devojčica,a danas mi je doktor to i potvrdio malo sam pogubljena 20+2
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 17.2.2010 12:48:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pre par dana.... znaci 29 nedelja ....
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 17.2.2010 12:54:56
|
|
|
|
Tara
|
Ja jos nisam a sad sam 20+4 bas sam radoznala , nadam se da cu na sledecem uz saznati, prosli put je mojoj bebani pupcana vrpca bila izmedju nogu krije se
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 17.2.2010 13:16:05
|
|
|
|
Ivina mama
|
Kada sam ušla u četvrti mesec trudnoće, dr rekao seka i seka je!!!
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 22.2.2010 9:32:57
|
|
|
|
Panicarka
|
Sta mislite hocu li saznati sledece nedelje pol deteta bicu 20-ta nedelja Ubi me radoznalost, ako ne vide na obicnom UZ icicu na 4D
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 22.2.2010 11:20:28
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Panicarka Sta mislite hocu li saznati sledece nedelje pol deteta bicu 20-ta nedelja Ubi me radoznalost, ako ne vide na obicnom UZ icicu na 4D Sve to zavisi od kvaliteta ultrazvučnog aparata, od stručnosti lekara i položaja bebe. Ako se sva tri parametra poklope, postoji itekako mogućnost da saznaš pol deteta, ali ako ne.....Evo, ja još uvek ne znam pol
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 22.2.2010 11:30:57
|
|
|
|
Panicarka
|
HVALA! Javicu pol ako saznam!!! IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: Panicarka Sta mislite hocu li saznati sledece nedelje pol deteta bicu 20-ta nedelja Ubi me radoznalost, ako ne vide na obicnom UZ icicu na 4D Sve to zavisi od kvaliteta ultrazvučnog aparata, od stručnosti lekara i položaja bebe. Ako se sva tri parametra poklope, postoji itekako mogućnost da saznaš pol deteta, ali ako ne.....Evo, ja još uvek ne znam pol
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 23.2.2010 18:09:25
|
|
|
|
bratzz
|
22 nedelja devojcica mada dokor nije 100% siguran mi svima kazemo da je devojcica
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 24.2.2010 17:05:26
|
|
|
|
Miinamamica
|
U 16. nedelji, kaže dr, da li znate šta nosite?Ne, ali kažite.Imate curicu, sad je dečko.A ja...kao neka ludača, krenu mi suze, pojma nemam zašto.Emocije, emocije, emocije...
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 24.2.2010 17:09:18
|
|
|
|
liliana
|
ja nisam želela da znam kog je pola beba, tako da sam čekala kad će da se rodi, pa da vidim
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 28.2.2010 16:44:30
|
|
|
|
choopa choops
|
U prvoj trudnoci tek sa 19 nedelja da je A sada (12nedelja) je natuknula da je mozda , ali nije mi jasno kako je to mogla vec da vidi Ili je neki kapitalac kako god ja umirem od znatizelje i jedva cekam sledeci pregled da konacno saznam da li se obracam djevojcici ili djecaku
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 28.2.2010 16:46:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene je u 12oj pitala dal želim da znam šta je, rekla sam NE. Sledeći pregled je bio oko 16te, i tad je pitala dal želim, rekla sam NE, ali je ona ipak pričala u muškom rodu.
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 28.2.2010 16:59:41
|
|
|
|
Sakiedi
|
Od samog pocetka pregleda dr. mi je skretala paznju kako je fetus dugacak i kako ima veliko stopalo. . Tata je visok skoro 2m. Ja sam nekako osecala da je decak ali kada mi je rekla za stopalo hmmm... Proslo mi je kroz glavu. A sta ako je devojcica?! Au... Toliko je bio nemiran (i sada je) da smo tek u 20 nedelji videli da je decak. I dalje prednjaci to stopalo, a ja iz nedelje u nedelju osecam sve snaznije udarce pa se pitam jesu li to stopala ili rukice...
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 28.2.2010 17:04:55
|
|
|
|
marince1
|
Tasha hoces sad da znas?
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 28.2.2010 17:10:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Hoću! Sad se garant neće videti do 39te nedelje!
|
|
|
|
RE: Kada ste saznale spol deteta? 28.2.2010 18:46:56
|
|
|
|
mejvis
|
Ja sam saznala pol u 13. nedelji na 4d! Doktor je rekao, trebalo bi da je muško ali prilično je rano pa ću Vam potvrditi sledeći put! I potvrdio je!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciUobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
KAPICA POSLE KUPANJApipsDo kog uzrasta ste bebi stavljali kapicu posle kupanja?nisam uopste (
43%)

prva 3 meseca (
32%)

do 6 meseci (
16%)

do godinu dana (
7%)

preko godinu dana (
2%)
Ukupan broj glasova: 165Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!