|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gingerbread
21.11.2014 14:06:14   
Peace*
Ma ne gori Ljišo, kad je čuješ danas-sutra, nek ti kaže, a ti napiši. user posted image

Mislim, htela bih ja odmah, ali vidim sebe kako ležim pred TV kad stignem kući. user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Gingerbread
21.11.2014 14:08:53   
Misha i Ljisha
eheheh.... umesi bre to veceras, nek ti prenoci u frizideru (koji god recept da uzmes uglavnom testo treba da stoji u frizideru a nista mu nece faliti ako ostane duze- ja pecem medenjake dva dana jer je ogromna kolicina medenjaka pa umesim uvece, sutradan pecem jeden dao a prekosutra drugi) a za šaranje cemo se vec snaci. user posted image

Kazem ti ako ti nista od recepata za saranje ne odgovara cokolada je spas.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Gingerbread
21.11.2014 14:11:03   
Peace*
Ja želim da bude šareno. user posted image

I žeim da se radi sve odmah. user posted image

Moram da upregnem baku, ona će garant imati neku ideju.

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Gingerbread
21.11.2014 14:13:39   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: Peace*


IZVORNA PORUKA: veselica

Ja imam jedan lep recept za novogodisnje kolacice ali nije sa djumbirom vec sa cimetom.Ove godine sam pravila sa cerkicama bas su bili ukusni.Ako te interesuje tako nesto kazi da ti posaljem recept.


Daaa, radije bih koristila cimet nego đumbir ako može. user posted image

Poslala sam ti link u pp,jos nisam naucila da ubacim link ovde user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Gingerbread
21.11.2014 14:22:26   
Misha i Ljisha
e sad gledam kako sarati na netu, bas ima ok saveta. Kapiram da ce se tebi i klincima svidetiuser posted image . Oš da ti okacim ovde link? ukucala sam dekorisanje slatkisa glazurom i ima neka kraljvska glazura. Pise kako pomocu mustre i pek papira napraviti sare. Bas su super ideje. Kapiram klinci mogu na pek papiru da nacrtaju sta oni zele pa da ukrasite zajedno njihovim slikamauser posted image

sad sam se nacisto popalila za ovim ukrasavanjem. Ubicu te. A moja je jos mala bas da aktivno ucestvuje u radnji a sigurno bi vikala "ja, meni, ja ću"user posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 21.11.2014 14:25:07 >

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Gingerbread
21.11.2014 15:15:16   
Torbica
Mi volimo ove moje medenjake sto je Peace okacila, brzo se prave i uvek uspeju! Stavite djumbira i super!

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Gingerbread
21.11.2014 15:25:20   
mirkam
Veselice nauči nekako,hoću i ja taj recept! user posted image

< Poruku je uredio mirkam -- 21.11.2014 15:26:48 >

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Gingerbread
21.11.2014 15:51:10   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: mirkam

Veselice nauči nekako,hoću i ja taj recept! user posted image

Draga poslala sam i tebi pp.
Naucicu vec nekako,slaba sam ja sa tim stvarima ali naucicuuser posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Gingerbread
24.11.2014 8:42:35   
Peace*
Nemam pp. user posted image

MiLj, hihihi, zajedno ćemo da šaramo. user posted image

Čekam da mi stigne Markov margarin iz Mađe sledeće nedelje, pa ću tada praviti. 100% ću probati!

Inače, malo će biti off, ali hoću da poručim ovo: KLIK

user posted image


Takođe, pričala sam sa jednom ženicom, ona u one modlice kao za mafine pravi kao praline.
Četkicom za likovno maže otopljenu čokoladu u modlu (1 sloj, pa se suši, pa drugi sloj, pa se suši, pa treći sloj, pa se suši, pa stavi punjenje, i onda opet četkicom čokoladu.

Nego, kažite mi, kad topim čokoladu, jel nju samu topim u šerpi, ili se dodaje malo nečega (vode, ulja, margarina)? Nikada nisam topla čokoladu.

< Poruku je uredio Peace* -- 24.11.2014 8:43:20 >


_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 34
   RE: Gingerbread
24.11.2014 8:44:21   
Peace*
Mogu li se negde kupiti te ukrasne folije u koje bih upakovala tako napravljene čokolade (kao sa slike)?

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Gingerbread
24.11.2014 8:47:01   
veselicaa
Peace jel stigla poruka?

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 36
   RE: Gingerbread
24.11.2014 9:03:51   
Peace*
Jeste, evo sad sam ti odgovorila.

Evo i za ostale KLIK


Kaže veselica da je ona stavljala samo cimet, pa je moje pitanje:

1 kašičica mlevenog đumbira
1/2 kašičice mlevenog cimeta
1/2 kašičice mlevenog muskatnog oraščića
¼ kašičice mlevenog karanfilića

Koliko si onda cimeta stavila?

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Gingerbread
24.11.2014 9:42:17   
veselicaa
Kesicu i po onog klasicnog malog pakovanja cimeta,mislim da ima 5 g u njemu.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Gingerbread
24.11.2014 9:50:32   
Modessty
Iskreno rečeno, sve što sam pravila po receptu sa Minjine kuhinjice ispalo je super i nikad nije omanulo. Ja ću probati njen recepat i onaj Torbicin. Ali to tek za vikend.
i baš razmišljam da li bi moglo da se šara recimo belom čokoladom u koju bi ubacila prehrambenu boju. Da li je neko nekad probao ovako suludu ideju?!

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: Gingerbread
24.11.2014 9:57:23   
Peace*
Sad sam na Pinterest-u videla pahulje od bele čokolade. user posted image

Ali ne znam može li se ubaciti boja. user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Gingerbread
24.11.2014 10:26:16   
Anoniman
Ja sam pronasla na fb neke interesantne kolacice, ide pomorandza u njih, ja ne volim ni djumbir, ni cimet, bas cu ih probati i javljam kakvi su, mogu da se vade modlicama, a posle da se isaraju cokoladomuser posted image

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 41
   RE: Gingerbread
24.11.2014 10:27:49   
Peace*
Recepat? user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: Gingerbread
24.11.2014 10:30:17   
Anoniman
KEKS OD NARANDZE
solja brasna
solja secera,
1 pp,
cedjena i rendana narandza
soljica ulja,
sve umesis stoji malo u frizideru posle vadis modlom keks i pece na 280 10 min

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 43
   RE: Gingerbread
24.11.2014 10:37:18   
Modessty
wow UM to zvuči tako lako! prosto je greota ne probati!user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Gingerbread
24.11.2014 10:40:07   
Peace*
user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Gingerbread
24.11.2014 10:42:49   
Anoniman
ahahha Mod, dauser posted image
tako bih slatko sada napravila ili njih ili bakin kolac, ali idem na slavuuser posted image

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 46
   RE: Gingerbread
24.11.2014 11:11:27   
Anck Su Nmaun
Od svega ovoga meni je jedino privlacan izgled ovog coveculjka user posted image
Ne volim ni djumbir ni cimet!
Ja sam mislila ove godine da pravim obicne vanilice samo da nadjem kalupe coveculjka jelkice isl.

Moja deca su pravile zvezdice od testa kad pravimo kiflice, uvek njih prvo pojedu user posted image tako da racunam da ce i ovo biti veoooma interesantno!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 47
   RE: Gingerbread
24.11.2014 11:16:39   
Peace*
Gde ima da se kupi modla čovečuljka?

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Gingerbread
24.11.2014 11:21:43   
Anck Su Nmaun
Videla sam prosle godine kod ulicnih prodavaca, znas ono kad bude po centru oko NG a i na spensu je bio covek samo sa modlama nema sta nije imao!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: Gingerbread
24.11.2014 17:19:02   
wivern
Ja pravim svake nove godine, to mi je pod obavezno.A modlu coveculjka, i sanki i jelke sam kupila u IKEA-i
Obozavam ovaj keksic.

_____________________________

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving


Honey, I'm Home

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here