|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 17:31:37   
Anoniman
Vidim da je ovde bilo svasta, ajd i ja da napisem nesto.

Babu i dedu sa majcine strane sam obozavala , vise vremena sam provela kod njih nego kod svoje kuce, udala sam se blizu njih, kad god je trebalo baba mi je dolazila da pricuva Unu da ja odem na predavanja, bilo gde, Una ih obozava.
I pre neko vece, Una nema sa kim da se igra, i ja pozovem babu i kazeme joj doci ce ce Una i Dobrila( sveki ) kod tebe da se igra malo sa Minom i Aleksom*moji brat i sestrra od ujaka, mali su * Una ih obozava, i moja baba kaze ok, ujna ce na slavu.
Samo sto su njih dve izasle iz kuce i otisle , nije proslo 5 minuta, moja ujna me zove, nemoj Una da dolazi, baba ne moze sve da ih cuva, bolesni su- a znam da nisuuser posted image Unu nece da cuva moja baba, sveki je odvela znaci da ce ona da pazi na nju, i ja kazem vec su otisle! Posle 15 minuta vracaju se Una sveki i kazu tamo nema nikog!!!!! I lepo ja okrenem moju babu na telefon i ona se javlja i rekla sam joj da vise nikad u zivotu nece videti moju Unu! Mozda sam prenaglila, ko zna sta je sve tu bilo , pa se to izdesavalo kako se izdesavalo, ali mene je povredilo!

A ujna, ujna mi je idiot nevidjeni u sve se mesa, skoro je moja sestra koja je imala rak trebala da svrati kod njih, a taj brat od ujaka je bio izasao iz bolnice, a moja ujna je moje roditelje i sestru docekala na vratima i rekla vi udjte , a Stefana nemoj da ulazi, neka ide kod babe!user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 176
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 17:35:05   
Anoniman
Mozda me neko nije razumeo, ali mene jos drzi bes od 20-tog jer to sam mogla da ocekujem od ujne, ali od babe neuser posted image

(odgovor članu QueenJ)
  Direktna veza do poruke: 177
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:10:55   
choopa choops
UM jesi razgovarala sa babom u 4 oka nakon toga? Ja bih to uradila. I sa ujakom bih takođe razmijenila koju.
Za ujnu user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 178
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:15:47   
Didy
I ja mislim da treba da porazgovaraš sa babom pre nego što se ražestiš. Možda je nešto prethodilo svemu tome, možda su se oni u kući nešto prepirali, šta znam.
Ja volim sve da isteram na čistac i otvoreno o svemu da razgovaram.
Edit: Moj brat nekad zna da kaže - Strina nije rod (u našem slučaju je strina u tom fazonu). I to kaže kad se nešto tako događa. U prevodu - nemoj da se posvađaš sa svoim rođenima (babom, dedom, ujakom) zbog ujne.


< Poruku je uredio Didy -- 25.1.2015 18:19:13 >


_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 179
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:28:03   
Anoniman
Choopo, Didy i resila sam da prica sa ujakom na temu njegove zene, mnogi su pricali ali njemu ne dopire do mozgauser posted image On je sada na putu. Cim dodje pricam sa njim.

Ne znam , mnogo sam ljuta na moju babu, povredilo me to, mogla je da kaze nemoj Una da dolazi, ja je ne bih salla, a ne da kaze ok, neka dodje, a onda ih nema, i moje dete smetauser posted image
Od 'ujne' mi je muka, ona je prava vestica od zene, sve joj smeta, ljubomorna je, ako ja nesto kupim, odmah trci da uzme isto kao moje, tracari u svaciji zivot se mesa, mojoj mami se 100X mesala u brak, i ona je prelazila preko toga i dalje je postuje, zbpg brata, ali ja ne. Kod mene je taj dan zavrsila!

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 180
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:34:23   
serpica
UM user posted image

_____________________________

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 181
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:40:53   
choopa choops
Obavezno to raščisti. Možda je ona nešto rekla babi, tipa da pođe do prodavnice ili tako nešt, da ne bi bila kući...Ili ko zna šta. Razgovaraj sa njom i ujakom i kaži im kako se osjećaš. Pa ako poslije svega ne nađete rješenje, onda "zdravo đaci" okreni se svojoj porodici i uživaj.user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 182
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:43:15   
Didy
Ja mislim da ujak sve to zna, ali prosto ne zna kako da se izbori sa tim. Mislim da ćeš samo još gore napraviti budeš li pričala sa ujakom. Iskreno, ja bih kulturno, civilizovano rekla ujni koja mi konkretno situacija smeta. Ili prosto prećutiš neke stvari, mislim nikome od nas niko savršeno ne odgovara, ali ne možeš baš svaku sitnicu zamerati, preko nečega moraš preći. I moraš biti svesna da ujnu ne možeš promeniti, ona je takva pa takva. Ne moraš biti bliska s njom, ali sigurno je promeniti nećeš. Možeš manje da se viđaš s njom ili da ne komuniciraš s njom, osim koliko je potrebno da se ne bi narušili rodbinski odnosi.
A iz ovog ugla mislim da se ne bih mogla na svoju baku nikada naljutiti. Zašto? Zato što sam ja imala samo jednu baku, drugu nikad nisam upoznala (maminu mamu, umrla je kad su moji mama i ujak, blizanci, imali pola godine, a tetka 4 godine user posted image ) i uvek mi je nekako postojala ta emotivna rupa na mestu gde je ona treala da bude. Valjda sam zato ovu drugu baku (tatinu mamu) beskrajno volela. Umrla je iznenada pre 11 godina. I danas se zaplačem kad je se samo setim i sve bih dala da je mogu još jednom zagrliti, da je bila na mojoj svadbi, da je upoznala moju decu... Nije ona bila savršena, znala je mojoj mami često da zagorča život, ali ja sam je ipak volela beskrajno i volim je još uvek.


_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 183
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:43:44   
Anoniman
Serpiceuser posted image

Choopo moracu da resim to, jos ona meni kaze baba je rekla da te zovem da Una ne dolaziuser posted image

Babe nema ni d ame pozove, da pita ste je, sto sam ljuta, a ni dede. Oni svi imaju svoju kucu ne zive zajedno, vec odvojeno, tako da mi nista nije jasnouser posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 184
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:46:26   
NadaR
Joj UM , potpuno te razumijem . Kod nas scena za Sv. Jovana , moju djevojacku slavu .
Zbog nekih razmirica izmedju ujne I moje mame , oni se nisu pojavili na slavi .
Poslije nekoliko dana moja mama ih zvala I kao - kako ste , sto niste dosli? Ona se onda nastavila - Tvoj brat nije htio , mislila sam da cemo ici a on otisao leci . user posted image

Mama kasnije njega zvrcnula na mob I on joj isprica kako je draga ujna zvocala tri dana da nece da ide , da mi nju ne postujemo , da nas je na to baba nagovorila (nidje veze) Tako se on mami izvine I kao da se ne ljuti .

E sad da li je ona ocekivala da se njih dvoje pokace , da njega napadne ili sta vec.

Uglavnom , hocu reci - ne dajte joj naprijed . Ona ti nije nista I ne daj da kvari vase odnose.

_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 185
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:47:51   
gagana83
Evo i ja da kazem koju na ovu temu.
Definitivno sam rascistila sa stricem i bracom od striceva.
Otac mi je umro 5. januara. Stric i jedan brat su se pojavili na sahrani i od tad ni traga ni glasa od njih. Imam jos dva brata od drugog strica, oni nit su dosli na sahranu, nit su pozvali da izjave saucesce...nista.
Ni da pozovu da pitaju kako sam, da l mi treba nesto... nista. Ni na prvu subotu nisu dosli.
Da napomenem da sam bez mame ostala pre 7 godina a evo sada i bez oca. Otac je samo mene imao, znaci oni su mi najblizi rod sa njegove strane.
Definitivno mi ne trebaju vise u zivotu.


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 186
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:49:30   
Maslacak15
Slazem se sa Didy, sumnjam da ces kod ujaka mnogo postici, obicno su ljudi "gluvi" kad im napadas drugu polovinu. Ali obavezno pricaj sa bakom. Ko zna sta se tu dogodilo i kako je ujna slucaj napakovala. Ako je takva kao sto kazes, mozda joj je to i cilj, da vas zavadi. Nebi joj dozvolila to zadovoljstvo. Najbolje bi bilo ako bi isla da pricas sa bakom "licem u lice", znaci ne telefonom. A pusti to ko koga prvi zove to je najmanje vazno. Za baku je vredno boriti seuser posted image A sigurna sam i da ona nije svesno isla na to da te povredi. Ko sto rekoh, ko zna kako joj je prica upakovana. Samo nemoj da se nerviras i polako...


gago primi moje saucesceuser posted image

< Poruku je uredio Maslacak15 -- 25.1.2015 18:51:56 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 187
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:50:23   
NadaR
Gago , jako mi je zao ! user posted image

_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 188
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:51:19   
gagana83
Nado, Maslacak user posted image

< Poruku je uredio gagana83 -- 25.1.2015 19:05:17 >


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 189
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 18:55:29   
Didy
Meni je nekako uvek pretužno kad se rođeni posvađaju pa zato nikome ne uzimam ništa za zlo. Pozovem, raspravim, okrenem na šalu ako se negde odnosi zategnu.A realno mogla bih se posvađati s pola rodbine, uvek se možeš za nešto zakačiti. Nekad se ne vidimo baš dugo, ali ja makar pozovem telefonom, kad god nekog sretnem, od srca se obradujem. Šta znam, valjda sam takva, tražim uvek dobre strane, loše nekako opraštam, nisam zlopamtilo.
Gagana, ja bih pozvala braću, pitala ih kako su, čak bih im i rekla da me je povredilo to što nisu došli, zvali i rekla im baš tim rečima - Ja nemam nikog rođenijeg od vas s tatine strane. Sumnjam da bi ti iko od njih posle toga spustio slušalicu ili okrenuo leđa.


_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 190
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 19:04:32   
gagana83
Didy, ja sam toliko besna i povredjena da ne znam sta bi bilo kad bih ih nazvala. Inace nisam po prirodi svadjalica, ne planem tako lako ali sam sad toliko povredjena da ne znam da l bih mogla da se suzdrzim.
Mi nikada nismo bili previse bliski, ali rod smo majku mu. A zive svi na 5km od mene. Pesice su mogli doci...

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 191
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 19:18:54   
dunja RR
Gaganče primi moje saučešće user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.1.2015 19:38:59 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 192
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 19:56:09   
choopa choops
Gagana iskreno mi je žao user posted image

Što se tiče strica i braće, ja bi ih otpisala. Tačka.

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 193
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 20:44:20   
superm
Tu i tamo sam u toku sto se slucaja 'Macaki' tice. Ja je ne osudjujem. Ocigledno joj je tako bilo lakse da trazi savet, misljenje i da barem negde kaze, tj, napise slobodno sve sto joj je na dusi.

_____________________________

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 194
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 20:46:29   
Anoniman
Gagana moje saucesceuser posted image user posted image

I ja sam za to da se odnosi koji ne valjaju prekinuuser posted image ma koliko to tesko bilo.

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 195
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 20:48:03   
Didy
IZVORNA PORUKA: gagana83

Didy, ja sam toliko besna i povredjena da ne znam sta bi bilo kad bih ih nazvala. Inace nisam po prirodi svadjalica, ne planem tako lako ali sam sad toliko povredjena da ne znam da l bih mogla da se suzdrzim.
Mi nikada nismo bili previse bliski, ali rod smo majku mu. A zive svi na 5km od mene. Pesice su mogli doci...


To je onda druga priča. Ja se nekoj rodbini samo javim na ulici, nikad nismo imali neki posebno blizak kontakt i to je to. Ali ovi s kojima sam bila bliska i u kontaktu od malena, oni mi baš puno znače, njima bih sve oprostila. Tu spadaju moji roditelji, brat, snaja, mamini brat i sestra i njihove porodice i tatin brat i njegova deca. S nekima sam više bliska, s nekima manje, ali ih sve jako volim i ponavljam - njima bih se oprostila. Još sam s ponekim od dalje rodbine u dobrim odnosima, s ostalima sam na - Dobar dan i Dodviđenja, njima ništa nikad ne bih zamerila jer ni od koga ništa ni ne očekujem.


_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 196
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 20:48:04   
superm
Gagana, moje saucesce.

_____________________________

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 197
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 21:11:14   
bubulence
Gagana zao mi je, primi moje saucesce. ako vec niste bili nesto bliski i ne trebaju ti, takvi sigurno ne.
UM a sta ti je baka rekla kada si je pozvala irekla da nece vise videti Unu?
ja nisam bas od onih koji ce da isteruju pravdu. Evo vise od dva meseca kako ne pricam sa rodjenim bratom. posvadjali smo se, izasla sam iz njegovog stana i time i iz njegovog zivota. nemamo sta da pricamo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 198
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 21:31:33   
Anoniman
pisemm poruku vec 3 i izbacuje meuser posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 199
   RE: Rodbinske veze i odnosi
25.1.2015 21:36:10   
Misha i Ljisha
Vidim da je bas aktuelna tema.

Gagana zao mi je. Jako mi je zao. Bolje da znas ko je uz tebe na vreme a ne da pomislis da imas oslonac u nekom od njih i da budes obmanuta.

UM ti si mladja sto ne pozoves baku? I tebi je krivo zar ne?

Mozda je zena samo rekla da je umorna da cuva decu, ujna se nasla pametna i eto ti problema. Jes da si poslala i sveki al eto ko zna stvarno je mozda nesto bezazleno.

Npr pre jedno dve nedelje sam odvela neplanski D kod mojih da malo vidi bracu od ujaka i da se igramo u njihovom dvoristu (imaju trambolinu, ljuljaske, klackalice i cudesa) i tata izlazi i pita me sta je sa mamom. Ja nemam pojma. Rekla zena dodjite ne smetate, al mi jeste rekla usput onako da je umorna. I skapiram ja da njoj nije uopste do igranja sa decurlijom (cuva svaki dan bratanca od 8 do 15 i verovatno joj je dan bio naporan sa njim)i nismo je ni zvali da izadje napolje. Javila nam se i vratlla unutra i rekla da je umorna. OK. Moje dete oni ne cuvaju ali jeste cinjenica da ponekad odem do njih da bi ih i D videla a i da ja ne moram da trckam unaokolo da i ja malo odmorim dusuuser posted image . Znaci tu sam ja ali se nekad izlezavam na podu dok D juri do kuhinje pa do spavace pa u dnevnu, al ne jurim ja za njom vec moji eheheh...Eto toliko o cuvanju mog deteta.

Nego ja htedoh reci nesto povodom svega sto je Macaki pisala. Nadam se da ce procitati.

Macaki sve je u redu. Ne brini. Promeni samo malo neke stvari u zivotu i sve ce biti ok. Dovoljno je samo misli iskreno da promenis. Ja znam da nije bila poenta ni u frizuri ni u siru. user posted image
Moram ti reci jednu stvar. Tvoja vera tebe gusi. Ne kazem namerno nasa vera (hriscani smo) jer svako ima svoju. Ti toliko silno zelis da budes dobar hriscanin i tvoja vera vrsi pritisak na tebe. U nekom trenutku si ljuta pa si onda tuzna i grize te savest jer zbog vere ne bi trebalo da se ljutis ili sta ja znam. To nista nije poenta vere. Ni odlazak kod duhovnika pa ni odlazak u crkvu. Vera je nesto izmedju tebe i Boga. Ja uvek pomislim u sebi "Moj Bog je dobar" i moj Bog ne bi dozvolio nesrece i nedace bez nekog veceg razloga ili cilja. Kad preguramo iste onda izlazimo jaci, stabilniji, mudriji, oplemenjeni i td. Tako gledaj na sve te stvari. U redu je cak i ako zavidis nekom, u redu je. Nemas razloga kao sto sam navela primer one moje drugarice i mene. NEma razloga za tako nesto, ti imas supruga, decu, zviite sami. Pa mislis da je zaovi super sto ima gojazno dete koje vodi kod psihologa, bez muza je, kod mame (ja bih crkla da treba 3 dana sa majkom sad da provedemuser posted image ) i td. Nema stvarno razloga. Nesto je do tebe. Iz nekog razloga tebi nije nista po volji i pocelo je sve sto se i ranije desavalo jako da ti smeta. U redu, svi smo mi na ivici zivaca kadkad. Razmisli uvece kad svi legnu, tvoji golupcici tad se pomoli Bogu, pusti i koju suzu ako treba, pomisli na neku dragu tebi osobu koje vise nema i pomisli kako je ta osoba sigurno tvoj andjeo cuvar i zamoli eto neka ti pomogne u tvojim nedacama. To je sve sto tebi treba od vere. Oce nas i "koja rec sa Bogom" iili dragom tebi osobom.
Molitve iskreno ne znam. A iskreno da ti kazem rec u tisini je veca molitva nego pevanje molitve u javnosti. Nadji Hrista ispod kamena.
Ja ne idem u crkvu. Vidim da ti hriscanstvo mnogo znaci. To su samo uputi kako treba ziveti zivot i kako treba odrastati. Kad ljude prihvatis onakve kakvi jesu i kad prihvatis sebe (ovo na prvom mestu) onakvu kakva jesi onda ce sve biti u redu. Sve ce leci na svoje mesto. Odlazak kod psihologa je sjajna stvar. Psiholog ce ti postaviti prava pitanja na koja ti moras dati odgovore i tako mozda pronaci sebe u celoj toj situaciji. Zapitaj se takodje a sta ti to zelis? Da li si se ti odlucila na takav zivot? Jesi. Druge ne mozes da promenis ali mozes sebe. Opusti se. I to moras nekad. U onom tvom postu gde si odgovorila sama sebi se vidi sta zelis da uradis. Po meni ovaj tvoj drugi nalog i svi postovi sa njega su nekako isuvise grubi i u nekim momentima prosto samo odgovori na atak koji si verujem vrlo licno shvatila. Ovo je internet. Budi svesna ovde se ljudi posvadjaju zbog jedne reci. Ljubavnici u najvecoj ljubavi se posvadjaju preko interneta zbog pogresne reci ili dve.
Pomozi sebi i tako ces pomoci i drugim. Ostaj u dobrom zdravlju i nadam se da te vidimo za mesec dana pod imenom "Macaki"user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here