|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 11:04:45   
Anck Su Nmaun
Nisam shvatila imate li dece?
Jos ako nemas ...pa curoo...ne razmisljaj ni sekundu! Torbe i put pod noge nista te ne drzi..idi bre.nadji sebi bolji zivot!
Sto kazu 30-te divne godine!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 351
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 11:07:01   
Pappa.D
Onakvog neanderatalca, o kojem bi i Frojd imao po koju da kaže, moraš da napustiš. Bez uvrede, ali ako ostaneš sa njime, bićeš upravo onakva kakvom te on predstavlja.

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 352
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 14:50:04   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Torbica

Koliko cenimo sebe, toliko nas cene i drugi. Ovo je jako strasno procitati, iskreno mi je zao...


Slažem se.

Žao mi je što nemaš samopouzdanja i što misliš da si takva kakvom te on predstavlja. Miriš se sa ponižavanjem sebe, samo da bi bila u braku i jednog dana eventualno imala djecu (sa budalom). Savjet šta bi trebala da uradiš se sam nameće (Idi koliko te noge nose!), samo je pitanje da li si spremna na to. Nažalost, što reče Sanjalica iz iskustva oko sebe znam da žene nažalost ostanu u takvom braku bez obzira na savjete okoline. Stalno misle: "Biće bolje!". A najčešće ne bude...
Srećno u svakom slučaju.

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 353
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 15:33:24   
Jennifer
Nemamo dece iako je on odavno hteo da imamo dete jer i svi mu drugari imaju decu i prozivaju ga pa i u mom prisustvu mu govore "sta vi radite kuci'.
On bi sa mnom porodicu a stalno pokusava da me popravi. Bude zatisje pa onda bura. Ne tolerise nikakvu gresku sa moje strane.
Besni na stvari koje skoro da ne mogu kontrolisati, mislim ne radim ih namerno.
Pa ako idemo gore kod njegovih na kafu i rucak, ja kasnim 2 min, oni vec svi poceli jesti. Pre toga ce da mi otvori vrata udje, izgalami se na mene i vrati se kod njih, naravno sve se cuje, onda ja dodjem i on prolazi iza mene i ja da uvucem stolicu a on mi gurne stolicu i kaze ljutito pomakni se.
Ili izadjem s njegovim drugovima i on ako se naljuti sto nisam istog trena izasla iz auta, naljuti se i ode sa njima sam a ja trcim preko ulice za njima jer ne znam ni gde smo, ili ce mi i pred njima reci ulazi u kuci, ulazi u auto i tako.
Nekako mi je vreme proslo u nekoj tugi, i razmisljanju sta cu i kako i preispitivanju sebe.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 354
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 15:37:51   
Jennifer
Sto se tice godina sramim se sto sam bila toliko dugo u braku i sad da se razvodim, osecam se manje vredno. I jos sad u ovim godinama kada vecina zasniva porodicu, sigurno da je vecina onih mojih godina i njegovih vec u nekom braku, suzila sam sebi i izbor, bolje da mi se i sa 20 desilo tako nesto nego sada.

(odgovor članu Jennifer)
Direktna veza do poruke: 355
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 15:49:26   
Sanjalicaaa
Ništa ne bi bilo lakše ni da si mlađa ni starija.
Mnoge devojke u tvojim godinama nemaju ni ozbiljnu vezu. Udaju se i rode decu sredinom 30ih.
Podržavam razvod i posle 2 meseca i posle 20 godina.
Ja sam 4 god u braku. Ne bi me bilo sramota da se sa dvoje dece razvedem. I ne mislim da ne bih našla nekog posle toga.

_____________________________

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Jennifer)
Direktna veza do poruke: 356
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 16:11:58   
degu
Nemoj da trpis ponizavanje i zlostavljanje, nikom ne treba takva tortura,pa prema zeni se odnosi kao prema kraljici. Muz treba da je podrska i oslonac a neko ko te gazi i nipodastava. Jako mi je zao sto prolazis kroz to, jos mi je zalije sto mu odobravas svojim cutanjem. Ne treba on tebe da popravlja, treba da te voli takvu kakva si. Dete ne moze da popravi los brak. Moze samo da pogorsa situaciju. Samo ce imati materijala da te jos gore maltretira,da te ucenjuje detetom, ako budes htela da odes, nece ti dati dete, mozda ce te tuci, mozda ce dete gledajuci odnos oca i bake prema majci isto postupati jer ce odrastati misleci da je to u redu. On ti govori da si obelezena,da te nece hteti jer se za sebe brine,da on nece stici da nadje neku koja ce mu roditi. 30 godina je nista. Ja imam 33 a veliki broj mojih drugarica jos nema ni ozbiljnu vezu. Imas jos minimum 10 godina da nadjes coveka, srodnu dusu, partnera u pravom smislu te reci i da rodis decu.
Nemoj zbog neke sramote da unistis zivot. Samo procitaj naslove u novinama kako se dugogodisnja maltretiranja zena zavrsavaju. Ti imas jedan zivot. NE DAJ MU GA!

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 357
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 16:16:28   
emicaa
Sve su ti zene rekle.
Bjezi odatle dok te jos nije poceo tuci.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 358
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 17:39:59   
Milena18
Jennifer, lako je upasti u zamku i izgubiti samopouzdanje kad te neko koga voliš i sa kim si odlučila da provedeš život ne ceni, vređa te i omalovažava. Nakon meseci pa i godina takvog života počinješ i sama da veruješ u to da ne vrediš i da ne zaslužuješ bolje. Istina je da svako ko se prema drugom odnosi sa poštovanjem ne zaslužuje od tog drugog ništa manje. Ako ostaneš u tom braku, sve će ići samo nizbrdo, pa i tvoje već poljuljano samopouzdanje. Što se godina tiče, to ne treba da ti bude nikakva prepreka. Što pre tu ružnu priču ostaviš iza sebe, pre ćeš se oporaviti i duže ćeš sa nekim ko te zaista zaslužuje a koga ćeš sigurno sresti moći da deliš život.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 359
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 20:46:16   
Jennifer
Hvala vam svima sto ste pisale, puno mi znace vasa misljenja i saveti. Sada sam u fazi razmisljanja o svemu, mada sam razmisljanja i ranije ali nisam uspela da se pokrenem. Videla sam samo da se protiv njega ne moze boriti. Znam da mogu samo da povladjujem i opet me ne ceni dovoljno. Uopste ni ne razumem vise ni sta on uopste zeli niti sav taj odnos kakav gradi, jer nije bio takav u vezi. Mada znam, uvek kaze otvoreno da ne valjam, i da ima boljih zena od mene, ali opet s druge strane nece da se rastane kada ja spomenem. Ubedjuje me u suprotno, iako mi svakako preti da ce on mene ostaviti i to skoro svaki put kad se naljuti.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 360
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 21:17:32   
zece
a sa razvod nema sram i ja sam trpila sve ali kad sam mu pokazala na mom mm zube drugacije je vec da cu da si idem kuci jer uopste nisam zavisna odnjega imam stan imam posao stalan posao aa drugaciji su se stvari okrenuli a trpela sam i fizicko i psihicko nasilstvo sada je sve ok vec pola god mozda i vise nemam takvih problema ali pozadi mene stoji moja majka ona me podrzava sta i da odlucim okoovo

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 361
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 22:54:14   
vocicana

IZVORNA PORUKA: Pappa.D

Onakvog neanderatalca, o kojem bi i Frojd imao po koju da kaže, moraš da napustiš. Bez uvrede, ali ako ostaneš sa njime, bićeš upravo onakva kakvom te on predstavlja.

Evo jednog muskarca koji tije uz sve prethodne komentare sve lepo rekao.Ne dozvoli sebi nikada vise u zivotu da te ponizava i vredja te ovakvim glupostima. Otkrij sebe, zivot, disi, pusti da te razum i srce vode u pravom smeru, nisi ti neka bezveznjakusa. ZZastiti sebe i vodi racuna da ne zatrudnis, posle ce ti biti zao deteta bice ti zao da abortiras, a onda si na zalost sebi potpisala smmrtnu presusu. Taj covek ima neke teske komplekse i problema u svojoj glavi, pogledaj mu oca i odnos prema majci, zakljucices nesto. Beziodatle glavom bez obzira.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Pappa.D)
Direktna veza do poruke: 362
   RE: Bračni problemi II deo
9.5.2017 23:22:30   
Jennifer
Zbog silnog razocarenja u sve pocela sam da osecam neki strah prema njemu i da ga izbegavam, a on naravno pokusava da zivimo normalno i planiramo buducnost bez obzira na svoju tesku narav za koju nemam nade da ce se promeniti. Pala sam u neki vid depresije i ne vidim izlaz.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 363
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 8:49:33   
bebilule

IZVORNA PORUKA: Jennifer

Sto se tice godina sramim se sto sam bila toliko dugo u braku i sad da se razvodim, osecam se manje vredno. I jos sad u ovim godinama kada vecina zasniva porodicu, sigurno da je vecina onih mojih godina i njegovih vec u nekom braku, suzila sam sebi i izbor, bolje da mi se i sa 20 desilo tako nesto nego sada.


Pa ti i da rodiš djecu sa njim nećeš imati porodicu. O tome razmisli. Rodićeš djecu njemu, a njegovoj mami unučad. Lijepo ćeš ih opsluživati, a pošto tek onda nećeš valjati, jer će te smatrati i lošom majkom koja pojma nema, lijepo će ti svekrva vaspitavati djecu. Eto.
Ne skontah, imaš li posao?

(odgovor članu Jennifer)
Direktna veza do poruke: 364
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 10:55:03   
Sanjica26 RR
Jennifer kakva depresija. Trgni se. Imas 30 godina. Sta da kazu zene od 50 godina. Odlazi odatle i u nove pobede.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 365
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 11:16:36   
eca89
Slažem se sa ženicama, život pred tobom, nemoj to sebi raditi.

Meni je žalosno da još uvijek u ovom savremenom vremenu postoje ljudi koji su zapeli u 50, 60-im godinama prošlog vijeka, kojima je to sve sve normalno.
Bježi dok još nemaš djece, imaš li roditelje, podršku bilo kakvu?

Srećno i hrabro.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 366
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 18:00:11   
Jennifer
Nemam posao.mogu da se vratim kod mojih.oni su daleko i sramota me. zbog svega i nakon svega se stidim sebe i osecam manje vredno.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 367
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 18:14:47   
zece
Nisi ti manje vrijedna samo zbog toga zato sto te neka vrijedza ili ponizava ne trpi nista nisi duzna

(odgovor članu Jennifer)
Direktna veza do poruke: 368
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 18:51:26   
emicaa
Izvini ali ja sam stekla utisak da ti samo trazis razloge da ostanes.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 369
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 19:44:09   
Jennifer
Osecam se manje vredna zato sto ce se sad za mene vezati ta cinjenica da sam bila u braku i jos toliko dugo. Vec je odavno pao u mojim ocima zbog svog ponasanja i na silu sam bila sa njim da bi ovo spasila jer on kakav god da je hoce brak a i moji bi voleli da sam u braku. U zadnje vreme kao cimeri zivimo, svako u svojoj sobi i vecinu vremena se ne podnosimo onda on opet dodje da se mirimo. Tako da ne trazim nikakve izgovore. Mirnija sam kad nije tu a i on vecinu vremena provodi dnevno sa roditeljima nego sa mnom bez obzira da li sedi kod njih ili im nesto treba.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 370
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 19:54:47   
Ana RR
Pa dobro, onda ostani sa njim. Svakako je to tvoj izbor, ne znam kako mi da ti pomognemo.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jennifer)
Direktna veza do poruke: 371
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 20:09:21   
lesica
Jennifer mila,
Ja bih se potrudila da se promenim. Ipak je brak vazna institucija, i u dobru i u zlu. Pa ako se on toliko mrgudi, sigurno je problem do tebe. Menjaj to, i potrudi se da muzu udovoljis. To je svakako tvoja duznost kao zene. Daj sve od sebe da brak spases.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 372
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 21:20:24   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pa dobro, onda ostani sa njim. Svakako je to tvoj izbor, ne znam kako mi da ti pomognemo.


Isto mislim. user posted image

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 373
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 23:11:29   
vocicana
Sama ces najbolje znati sta ti je ciniti. Nemoj biti sado-mazo kombinacija, nije zdravo, ali ako ti mislis da je to dobro i damozes izdrzati, onda igraj kako on svira, odluka jeste teska, a ja koliko vidim, odvojeno spavate, imate samo tehnicki brak u kome si glavni tehnicar ti, nemoj da se pokajes kasnije zbog toga.
Lep pozdrav, sve najlepse ti zelim svakako.

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 374
   RE: Bračni problemi II deo
10.5.2017 23:51:34   
Jennifer
Kako mislis ja glavni tehnicar i da se pokajem posle? Nisam bas shvatila ovaj deo

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here