Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 15:16:31
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: eca89 IZVORNA PORUKA: emicaa Dobro jutro.Moram vam se na jutro požaliti,mm i ja se nismo družili već 10 dana nijedno od nas neće u sobu pred Dorom a ovamo ne možemo zbog mame,strašno Ha, ha Emice isti slučaj, mm zato kaže svakog gosta 3 dana dosta, pošto ko god dodje spava u dnevnoj! U bre ala ste fine!!! Kad mi se prije*e neće me ni kup gostiju sprečiti, kamo li beba ili mama Sad kad mi bio rođendan, beba u krevecu pored moje strane kreveta, Anin krevet nama ispod nogu, a drugar mm 'spava' u dnevnoj. boli me paja. Queen srećna godišnjica!! Wiki, a jaaaaaaaaaaaaaaa??
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 16:29:35
|
|
|
|
mamin mish
|
Mili da znas da bi mi sad prijao jedan somersby. Napokon malo odmora mm i T se brckaju u bazencetu a ja uzivam uz kafu i knjigu.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 17:47:46
|
|
|
|
eca89
|
Ooooooo, evo i mene može , naspavala sam se!
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 17:50:46
|
|
|
|
wivern
|
Auuuu tebe sam nacisto omasila. Srecna godisnjica Ala prija ledena lubenica...uf
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 19:03:51
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Trćo ja nešto ne mogu,do sad smo samo dva puta pred Dorom i jedva sam čekala da završi,uopšte nisam uživala Pravilasam buhtle pa ko voli neka izvoli
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 19:49:04
|
|
|
|
mila83
|
Zdravo zene,samo da se kratko javim.Ne stizem da se druzim sa vama Najvise obaveza imam oko Teodore,strasno brljavi sa jelom,vise od mesec dana, uz to je usavrsila svoje puzanje,non stop idem za njom,klinci mi pomazu koliko stignu... Ili sam u kuhinji,kuvanje,pranje sudova ili jurim T sa kasicicom...uz to ova vrucina...evo sad se spremamo malo u setnju,mm radi. Ima li kakvog osvezenja ovde,da svratim posle ?
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 20:06:25
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Auuuu tebe sam nacisto omasila. Srecna godisnjica Ala prija ledena lubenica...uf Kome sad srećan godišnjica??? hahaha Mislila sm na naše torokanje danas
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 20:50:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Queen srecna godisnjica i da nam cesce svracas ovde,falis Emice ja isto kao Trca,mogu da imam goste koliko hoces,ja i mm se druzimo pa se druzimo Mi sad dosli iz setnje,A vozila rolere,jetrva posla sa nama i njenim malim koji je nonstop izlazio iz tricikla pa bi se onda mmoja S vozila Ja danas ceo dan uzivala,mesila samo kroasane sa virslom,jer mi deca nonstop to narucuju kada idem do pekare pa rekoh bolje ja da ih spremim.Bila u nabavku u supermarketu kupila jede baletanke,imalo snizenje i platila ih samo 5 e.A nisu kineske,turske su.Takve iste po prodavnicama u nekom gradu su oko 1500,2000 dinara.Tako da ako vam trebaju baletanke kazite,saljem vam Jos tu blizu mene se otvorila prodavnica sa cipelama i torbama,imaju torbe za 10 e a one malo bolje npr,DJ su oko 25 e sto je super povoljno jer su bas kvalitetne i lepe.I tako,ja svaki put kada kupujem toalet papir i prasak za ves kupim i par baletanki ili torbu,jos neki dan necu imati gde da ih stavim,moram i novi orman i cipelarnik da pazarim I kako mnogo spominjete somersbi izvolite po jedan hladni,ima vise ukusa
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 21:32:49
|
|
|
|
mama krava
|
Moooooože od kruške! Peglala od pola 7 do pola 9 😑 i sad se ladim sa Somersbijem...baš sam se navadila ovo leto!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 21:51:13
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: wivern Auuuu tebe sam nacisto omasila Srecna godisnjica Kome sad srećan godišnjica??? hahaha Mislila sm na naše torokanje danas Ahahahahahahaha pusti me bre, vidis da mi nije ovaj mesec bas najsjajniji Evo i ja da castim Ispao mi telefon iz dzepa i pukao mu je ekran. Ziveli u to ime.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 22:22:35
|
|
|
|
Kata90
|
Vece.....au wiw pa sta si radila?bas si smotana I meni je tako ispado,ali cudi me da je citav,pogotovo kad se mali zaigra sa tel....... Ajd onda ziveli
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 10.8.2015 22:28:30
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv divna vijest,sad ga dodatno stucaj čekićem Odoh da pušim pa na spavanje,laku noć
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 6:55:14
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro, zenice! Ja sam sinoc zaspala sa T u pola devet i propustih somersby. Nema veze nadoknadicemo veceras. Ja na putu za posao.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 7:11:06
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 8:23:34
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro vam jutro.Ovde je zahladilo baš fino,sinoć smo spavali sa zatvorenim prozorom.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 9:04:39
|
|
|
|
milicicak
|
Jutar :) Ja sva nesto drndava danas, idem na posao pa kod gin na godisnji pregled, sva sam nesto njaa :) Virnula sam u temu da li sam trudna i moram reci da je dijana moj idol
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 12:03:41
|
|
|
|
wivern
|
Zene gde ste. Ja sinoc zaspim i sanjam kako hranim neke golubove
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 12:11:56
|
|
|
|
mama krava
|
Evo nas, bre...nego izjašnjavaj se tamo za kafu.... A ja odo po giros!
< Poruku je uredio mama krava -- 11.8.2015 12:12:21 >
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 12:13:56
|
|
|
|
milicicak
|
Milkice, jel sa lukom?
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 12:15:19
|
|
|
|
wivern
|
Sta da se izjasnjavam, ja necu na kafu ako ces jesti luk Posto sam ja jedna fina dama Mili, jesi li se i ti izjasnila?
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 12:20:21
|
|
|
|
milicicak
|
Jesam sefe :)
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 12:40:11
|
|
|
|
wivern
|
I evo, dok Milkica jede mi smo sve obavile
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 12:46:35
|
|
|
|
milicicak
|
Hihihihi :) nemoj tako, jelo je vazno :) narocito ako je sa lukom :D sunce ti poljubim kakav je pakao napolju
< Poruku je uredio milicicak -- 11.8.2015 12:47:29 >
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 12:54:17
|
|
|
|
mama krava
|
Pa kako giros bez luka???? A na kafu idemo ujutru, a za doručak izbegavamda jedem luk, ako idem na posao!
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 13:06:18
|
|
|
|
wivern
|
Milkice kako bilo sta bez luka???? Ja luk obozavam i ne postoji hrana uz koju ne ide luk. Samo ti sreco krkaj i ne beri brige Sad cu da virnem sta smo uradile za kafenisanje, i da idem pesaka sa malisom do arene kod drugarice na kafu. Pametni mm je otisao kolima u kojima su kisobran kolica. Sad moram da ga trpam u velika kolica koja uz to nemaju ni kisobran.......
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?