Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 13:54:26
|
|
|
|
milicicak
|
Milkice, ja te zezam jer sam ljubomorna :) Obozavam crni luk al me od presnog ubije zeludac :( Ja zavrsila kod dr, sve super samo da se bacimo na pravljenje drugog deteta sto pre :)
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 13:55:23
|
|
|
|
mama krava
|
Toooo!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 13:59:51
|
|
|
|
milicicak
|
Jes jes kako da nou :) Dogovorili smo se da prvo doktoriram pa onda beba ;)
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 14:20:10
|
|
|
|
emicaa
|
Evo i mene sa posla,napolju je odjednom ugrijalo kad ne umrijeh.Išla posle posla da se pozdravim sa rodicom od mm,danas se vraća za Doboj a mama mi ide u petak .Jedino se radujem petku zbog keksa
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 18:25:51
|
|
|
|
mila83
|
Kad god virnem ovde,nesto o keksu ili bebama , neka,neka,da se popravi natalitet ! Super Milicicak !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 19:48:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste zene?Da pijemo nesto na ovu nasu terasicu? Muz ode na posao ja sa decom,napolje bas zahladnelo,pa smo pobegle u kucu.One sada gledaju Masu i medveda pa kasnije da sredjujemo jednu komodu gde drze knjige.
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 19:51:13
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Jes jes kako da nou :) Dogovorili smo se da prvo doktoriram pa onda beba ;) Milicicak super Sta zavrsavas?
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 20:01:31
|
|
|
|
emicaa
|
Evo opet i mene,nanjušila da spominjete piće bili smo u pjesku posle tri sedmice sigurno,sad na kupanje i imam slobodno veče
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 20:03:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice bas si brza Ajde kazi sta bi da popijes?
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 20:24:53
|
|
|
|
wivern
|
Zene ja imam somersby od kruske, 'ladan. Bas za uzivanje Emice ja jedva cekam da dodjemo do peska, i do skakanja po blatnjavim baricama, kao Pepa prase
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 20:33:19
|
|
|
|
milicicak
|
Dajte taj somersbi :) ili nesto jace :) Opet me stegao isijas, pa bolje da alkoholom lecim bol nego da ubistavam zeludac lekovima... Mi bili do mm-ovih, doneli nam masline i kolace iz Grcke, sladicemo se veceras :) Sad pecem mramorni kolac a mm ce da kupa i uspavljuje dete... Jbt, nas dvoje smo se bas nasli, on je izgleda polomio prst na nozi ja jedva hodam a u petak krecimo, eto nama veselja
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 20:36:01
|
|
|
|
wivern
|
Mili mogu da vas zamislim tako rasrafljene . Mal je za tebe onda somersby ti uzmi nesto jace.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 20:40:58
|
|
|
|
milicicak
|
Nas dvoje kao kljakavi Stanlio i Olio :) sou u boji :) Mislim da cu ipak somersbi :)
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 20:41:44
|
|
|
|
emicaa
|
Može za mene jedan jelen,hladan ko zmija Wiv i ja se izigram u pjesku za sve pare
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 21:11:55
|
|
|
|
milicicak
|
Ja otvaram somersbi i mislim da cu da kokam kokice :) ocekujem filmski zaplet u temi da li sam trudna pa da bude potpun ugodjaj
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 21:15:37
|
|
|
|
emicaa
|
Hahaha mili pa da,javila se "trudnica" Odoh da jedem sladoled pa ću i ja provjerit opet
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 22:09:48
|
|
|
|
Kata90
|
Vece mamike....ohoooo vidim neko pravi decu,nekom se pije....mA neka ide zivot Malisa i ja bili u setnji danas do parka,bas je bio pakao danas.....sta cinite?
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 22:13:49
|
|
|
|
branki*
|
Ko pravi decu? Ja lezim i cackam po netu,tabani me bole...opet sam jela iz pekare,a taman sam lepo skoro se vratila na svoju kilazu,bem ti kad sam svinjce
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 22:24:44
|
|
|
|
Kata90
|
Ja sigurno jos ne pa milicicak
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 22:29:19
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Ko pravi decu? Flekac U februaru joj decko gurao suv prst a sada se samo trljala i pokvasila gacice Ocekujemo u najmanju ruku dvojke Moze i meni jedan somersby vidim da ce biti veselo hihihihi.....
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 22:32:39
|
|
|
|
Kata90
|
al me nasmeje
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 22:33:14
|
|
|
|
branki*
|
Jao,majko mila smeske! Moze i meni neki alkohol.
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 22:35:21
|
|
|
|
milicicak
|
A ne ne ne Kato, pogresno si razumela ja cu da jos malo sacekam za drugo dete, to dr sugerise zbog nekih stvari a i iz razloga sto nam je prvo dete bas lepo ispalob Flekac nam je u problemu opet
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 11.8.2015 23:59:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: branki RR Ko pravi decu? Flekac U februaru joj decko gurao suv prst a sada se samo trljala i pokvasila gacice Ocekujemo u najmanju ruku dvojke Moze i meni jedan somersby vidim da ce biti veselo hihihihi..... pretpostavljam da je aktuelna tema "da li sam trudna' ... dobro vece drage moje! ima li budnih?
|
|
|
|
RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) 12.8.2015 0:04:28
|
|
|
|
wivern
|
Ma ima budnih, mene drma temperatura upalila mi se sisa opet . Nije strasno, cekam da predje preko 38 pa da krljnem brufen. E da mi je samo znati ko je toliko dokon da s vremena na vreme pise takve budalastine.
|
Anketa
Bioskopguppy RRVolite li bioskop?Da (
87%)

Ne (
13%)
Ukupan broj glasova: 23Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!