|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRska kafanica
18.10.2016 11:54:22   
IvanaSK RR
Ne treba mi ni od koga pomoć, sve mogu sama, ali muz mora da pomogne i tacka, moze i uzvicnik! Da sam htela sama da odgajam dete, ne bih se ni udavala, isla bih u banku sperme user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 976
18.10.2016 12:04:55   
Anck Su Nmaun
U istom sam fazonu, nisam pravila decu da mi svi pomazu. Mislim lepo je sto mogu ostaviti decu kod mame (vikendom) i da sam sigurna da im je dobro. Ali zelim sve sami da radimo, sto i jeste tako. I onda naucis sam da se nosis sa svom tezinom. Ako ima neko da pomogne lepo je ali ako ne i to je ok, jer mi smo ih pravili za nas a ne da posle kukamo kako ne mozemo sami.
Mislim ovo sve pisem jer znam zene da imaju jedno dete i raspadose se jadne a svi oko njih trce... to mi nikad nece biti jasno. I onda zovem je na kafu (jednu takvu) ona jadna nikad nista nije stigla , a sva obaveza je oko deteta. Rucak kuva sveki, dete cuva mama itd itd. a ona jadna ne stize ... ne razumem!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 977
18.10.2016 12:15:15   
Khaleesi
Ivana skroz si u pravu. Ja sam htela decu hteo je i mm, tako da ima da radi.
Ja realno za sada mogu sve sama, ali ne radim sve sama i necu da ga navikavam na to da postizem sve. Nekad poludim pa be znam sta bih od sebe ali opet sta se mora po kuci i oko dece mora da se zavrsi.
Anck znam takve zene koje ni oko sebe ne umeju. Jednoj majka kuva svaki dan, cuva joj dete, cisti po kuci a ona jadnica ni ne pere kosu vec joj iskljucivo frizerka pere kosuuser posted image To mi je bas odvratno. Jedno je da vodis racuna o sebi ali to je bas bezobrazno.
Sto si se udavala i radjala to dete ako ti smeta... Meni se cudila zasto mi je M bila kod kuce u trudnoci, ja sam rekla da mi nije problem da sa njom uzivam kuci i da idemo po parkovima da setamo... Ona je jedva cekala da upise dete sa 11 meseci jer ne moze da bude sa malom po ceo danuser posted image

Direktna veza do poruke: 978
18.10.2016 12:49:10   
suzi kju
Uh uh kakvi postovi, kakve ljuta žene. Nešto je u vazduhu.
Znate šta, ovde smo kod muževljevih, jedno dete čuva četvoro odraslih osoba(niko ne radi nigde, svi su kod kuće) hit mi je komentar "NE MOŽEMO MU NIŠTA, MNOGO JE NEMIRAN" aaaaaaaaa kad me šlog ne strefi!!! Padnu na nos svaki dan. Heloouu, kome pricaju, majci dve malene devojčice, koje su u fazi prohodavanja. Ja se sam nasmejem i ne komentarišem, nema smisla bilo šta reći.
I srećna sam, ne mogu da vam opišem koliko, što smo ja i mm sami sa njima, i što nemamo nikakvu pomoć.
I da ne grešim dušu, muž maksimalno pomaže oko dece. Ima naravno komentara, izjava sa njegove strane, ali iskuliram.

< Poruku je uredio suzi kju -- 18.10.2016 12:52:11 >

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 979
18.10.2016 12:52:57   
Anck Su Nmaun
A suzi ta mi je najaca, imam jednu drugarici koja uzme pa me savetuje kako i sta . Rodila pre par meseci prvo i uzme pa mi prosipa mudrosti...sve joj drugi rade a ona jadna pada od umora ...a ja ne mogu da verujem sta mi u usi ulazi ....aaaaaaaa!!! Pa je pitam jel ti znas koliko dece ja imam user posted image user posted image

A sto kazes .. nema smisla ni komentarisati user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 18.10.2016 12:55:26 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 980
18.10.2016 12:55:28   
Khaleesi
Suzi svaka ti cast, ja kazem sreca sto je razmak 3 godine izmedju mojih, jer da sam imala blizance ne znam kako bih sve uspelauser posted image
Ma nisu zene ljute nego da olaksaju dusu malouser posted image
Ponekad te sitnica istera iz takta i puf prsnes skrozuser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 981
18.10.2016 13:13:36   
Ana RR
Anck, a ja imam drugaricu koja nema decu ali voli da me savetuje šta i kako treba da radim. I dan danas mi prebacuje što nisam 40 dana posle porođaja sedela kod kuće sa bebom, kaže da sam imala sreće što mi se dete nije razbolelo jer sam ga izvodila. Ma daj.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 982
18.10.2016 13:14:24   
MasnaMasnica
Suzi tebi Svaka cast. Drugarica mi je trudna sa blizancima mogu samo da zamislim sta je ceka.
Nesto ste danas bas ljute...😂 ja sam rasplozena😂...
Ja prihvatam pomoc , mm ucestvuje kao ja, sveki bas pomaze, moja mama retko jer radi, na nju se ne mogu osloniti ali uskoci ako negde treba da odem. Me

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

(odgovor članu Khaleesi)
Direktna veza do poruke: 983
18.10.2016 13:19:47   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image ta je jos bolja... pametnice.

Ne znam stvarno ni sta reci u tom momentu, na takve bisere user posted image

Ma ko ljut, ja sam lepo raspolozen al evo otvorila mi se dizna za ispovesti user posted image user posted image

(odgovor članu MasnaMasnica)
Direktna veza do poruke: 984
18.10.2016 13:22:57   
IvanaSK RR
Bas sam fantastično raspoložena.
Ana, nemas pojma koliko su nama svašta govorili sto smo Andreu odmah krenuli da izvodimo iz kuce. Tacno se pitam kako mi je dete zivo.

Direktna veza do poruke: 985
18.10.2016 13:25:00   
MasnaMasnica
Ivana superuser posted image Anck takodje 😀
Ja sam Nori sa 10 dana izvela , sa 15 dana zavrsili u bolnici, to je zato sto sam je tako rano izvela-komentariuser posted image smetalo detetu Sunce😂😂😂

Direktna veza do poruke: 986
18.10.2016 13:30:26   
IvanaSK RR
Jeste, sigurno je zato zavrsila u bolnici! Debili.
Mi smo Andreu izveli treci dan kad smo došli kuci. Njoj je to bio petnaesti dan. Morali smo do Akse po hranu i garderobu user posted image

Direktna veza do poruke: 987
18.10.2016 13:33:48   
MasnaMasnica
Debili bas, raznihih ima oko nas. Nekad precitim, nekad slatko odgovorim.user posted image

Direktna veza do poruke: 988
18.10.2016 13:42:52   
emicaa
Meni kaze prije par dana drugarica koja ima jedno dijete kako nista ne stize sama,na smjenu su mama i sveki kod nje.Pita me ko meni pomaze,kazem niko.ona u cudu sva.A ja jos stizem i kolace muckati.Mislim da je sve stvar organizacije i koliko te djeca pustaju.David je dobrica i bude sam dok ja sve zavrsim a Dora je vec velika pa mi pomaze user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 989
18.10.2016 13:51:08   
Anck Su Nmaun
Malo me to sve izvede iz takta, imas pomoc u kuci , a ti nemozes da se organisujes sama ni oko deteta. Pa gde ti zivot prodje...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 990
18.10.2016 13:58:54   
IvanaSK RR
Svi smo različiti, ali oni koji i imaju pomoć, uglavnom najviše kukaju.
Emice, ja ne stižem umesiti kolaceuser posted image sigurno jedne dve nedelje .

Direktna veza do poruke: 991
18.10.2016 13:59:55   
Sandricak
Ne stizem da pisem... Ilija i Marko me urnisu..user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

Direktna veza do poruke: 992
18.10.2016 14:00:39   
Ana RR
Skoro sam sedela sa drugaricama, nas dve imamo decu, druge dve nemaju. I ove dve bez dece počele da tupe oko čuvanja dece, kako tih 40 dana posle porođaja nisu džabe smišljena (samo na Balkanu, je l'), kako je snaja jedne od drugarica izvela bebicu 7 dana posle porođaja u šetnju i kako to nije normalno, kako ima sreće što se dete nije razbolelo i umrlo user posted image ja u šoku!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 993
18.10.2016 14:07:22   
IvanaSK RR
Hahaha... Ja mislim da je tih 40 dana smisljeno da bi se zena oporavila od porodjaja, a ne da docekuje goste i sprema oko njih.
Mi smo celo leto lutali i verovatno bih se roknula da nismouser posted image
Zato mi sad ovo loše vreme toliko teško pada.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 994
18.10.2016 14:10:29   
Anck Su Nmaun
Mislim da se vezuje sa krvarenjem, jer ono traje od prilike toliko, pa je onda jedna baba rekla ovo, druga ono treca se nadovezala i eto nastade citava pricao o tih 40 dana user posted image user posted image

Ja treba po decu u vrtic a malac zaspao user posted image

Direktna veza do poruke: 995
18.10.2016 14:12:25   
Sanjalicaaa
Baš se juče jedna prijateljica žali u fazonu ne znaš ti kako je meni , ima bebu od 4 meseca, kako ne stiže da jede, ne stiže da kuva, sama je sa bebom, nema nikakvu pomoć, muž radi. Ja rekoh, znam. Isto je sve i kod mene. Samo što imam dva deteta. A ona kao da ne čuje, i dalje se žali i žali.
Ja sam ponosna na sebe. Meni muž ne pomaže puno, koliko stiže i može. Jbg. dosta radi, dosta i zarađuje, ne mogu mu zameriti. Dvoje male dece sa malom razlikom čuvam i sve stižem. Volela bih samo da više cenim sebe.

G je rođen u februaru, sedmi dan ga je tata odveo u firmu da pokaže naslednika. Moja mama bila tu, htela je da presvisne što sam ga pustila da izvede dete napolje user posted image

< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 18.10.2016 14:15:28 >

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 996
18.10.2016 14:21:53   
emicaa
Ja i David smo dan posle poroda dosli kuci i jos dan posle toga u kratku setnjicu.Mama je bila ovde,za nju je to ok ali moj tata se raspametio.Gdje cu ga tako rano voditi iz bolnice i jos u setnju user posted image
Lijepo je kad imas pomoc ali ja se ok snalazim i sama.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 997
18.10.2016 14:37:49   
Khaleesi
Mislim da babine tj 40 dana su zbov mame ne zbog bebe...
Ja sam bila kao razglavljena posle porodjaja, i to je sigurno to dok prestane krvarenje i vrate se kosti od prilike na svoje meatouser posted image
I ja sam obe izvodila rano, pa ti kaa izadjes iz porodilista vec si izveo bebu napoljeuser posted image
A stvarno ima jako puno zena koje sa jednim detetom ne stizu nista...
Imam jednu u okolini koja se iscudjava kada svaki put za rodjendane imamo domacu tortu koju ja pravim. Ona mucenica ne stize ceo zivot, nista ne kuva, a priznala je da joj puding uvek zagori pa zato sve kupuje gotovo

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 998
18.10.2016 14:42:57   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Baš se juče jedna prijateljica žali u fazonu ne znaš ti kako je meni , ima bebu od 4 meseca, kako ne stiže da jede, ne stiže da kuva, sama je sa bebom, nema nikakvu pomoć, muž radi. Ja rekoh, znam. Isto je sve i kod mene. Samo što imam dva deteta. A ona kao da ne čuje, i dalje se žali i žali.
Ja sam ponosna na sebe. Meni muž ne pomaže puno, koliko stiže i može. Jbg. dosta radi, dosta i zarađuje, ne mogu mu zameriti. Dvoje male dece sa malom razlikom čuvam i sve stižem. Volela bih samo da više cenim sebe.

Jao ma iiiiisto, i to sve.... Ne znas ti kako je... a ja cutim sta reci na to. Pa zna sja dok ga nahranim, pa presvucem pa uspavam, pa malo da se poigram.. nemam ja vremena .... bas me interesuje imaju li svest u glavi kad tako pricaju sa drugim majkama user posted image
Ahhh to je ono moja muka je uvek najveca... ne razumes ti to... ma vaaaaaazi!

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 999
18.10.2016 14:51:39   
Milena18

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Anck, a ja imam drugaricu koja nema decu ali voli da me savetuje šta i kako treba da radim.

E baš tako i ja imam jednu drugaricu koja nema decu i čudi se kako moja beba već ne spava celu noć. Pa ima dva meseca, ženo! Pa onda one priče što joj ne dam dohranu pred spavanje jer će tako duže da spava. Njena sestra ima dvoje, pa valjda ona misli da sve zna o podizanju dece ako je provela nekad sama sa njima par sati.

Joj Khaleesi, smešno mi ovi za puding user posted image A i meni je zagorevao do skoro hahaha.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
50 GODINA NEGE KOŽE KOJA MENJA ŽIVOT
Proslava pola veka inovacija, saradnje i posvećenosti poboljšanju zdravlja kože za sve.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here