Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 15:49:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milena, moja beba pije dohranu, cak i kasice jede pre spavanja pa ne spava celu noc
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 16:14:33
|
|
|
|
Animsaj9
|
O zene, ja usla sad u kucu, imamo posla preko glave... jos jednq prikolica ostala da se ubaci, usput smo mama i ja stigle i do grada. Kad pricamo o pomoći vec, meni mama bas pomaze tj tu mi je u blizini i kad god moze dodje do nas jer ona ne radi, pa uzme D da se malo igraju i meni to punooo znaci, mnogo , ili kad treba negde da idemo D obavezno ide kod nje na čuvanje. Pomažem i ja njoj kad god mogu dok ona cuva D ja joj usisam, sredim kucu, trknem u radnju i sve sto treba. Sveki n am nije ni blizu ali nikad se nije nesto ni nudila posebno. Milena, imam i ja jednu takvu drugaricu sto nije udata, ali njena sestra ima dete, ali u fazonu ona sve zna o deci, isto ima neke fiksideje... a i moj D se jos uvek budi nekad jednom nekad dva puta, jede sve, a i sisa, to nista nema veze...
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 18.10.2016 16:20:34 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 16:41:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Milena i ova moja drugarica ima sestriće pa valjda isto to misli.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 17:51:47
|
|
|
|
bubulence
|
Hej zene moje! Sto manje pomoci to bolje... Kada sam Emu rodila ziveli smo u NS, moji skoknu svaki cas... Znacilo je, nije da nije. Ovde smo sami. Apsolutno nikoga nemamo. Moji su nam na 120km. Za godinu ipo dana su bili 4-5 puta i super mi je. Jeste da je obaveza prvise ali zato sto smo mi tako hteli, zato sto pokusavamo da ispunimo sve Emine zelje pa trcimo sa sportica na sportic ... Ali neka. Nama je toliko lepo da se ponekad pitam da li zivim realan zivot. Mm mi pomaze maksimalno oko svega, koliko mu posao dozvoljava. Ali kada je on kod kuce ja nemam nista sa decom. Hrani, kupa, oblaci, seta... Evo sada je malo legao sa Masom, on dremnuo 15 min ona nastavila da spava. I ustao i odveo Emu da vozi biciklic ... Ja imam vreena da sve sredim, znaci veceras je maksimalno uzivanje
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 17:55:23
|
|
|
|
milicicak
|
Izvolte, da se malo zagrejemo Mini buba i ja ispod cebeta pijemo caj i gledamo Bezubicu. Vidim, sve u okruzenju imate po neku sveznajucu bez dece ja takvima (ukljucujuci i sestru mm) vicem da da, sve si u pravu, kad budes gajila svoje, javi mi se... Mada, ja sam davno prestala da se obazirem na sve komentare, klimam glavom i radim po svome, nemam ja zivaca da se nerviram zbog glupih komentara
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 18:00:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O hvala draga, ja cekam mm da popijemo kaficu, odvezao T na trening.
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 18:08:17
|
|
|
|
NadaR
|
cao drugari Vrijeme nam je fuj , pisemo lektiru pa dajte tu kafuuu
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 18:13:23
|
|
|
|
wivern
|
Ja cu vala i kafu i kolac Natrcah se danas pogrobljima onoliko Prvo jurila spomenik, pa caletu 10 godina... Glava mi puca i pada od umora. Ali barem je i to gotovo. Hoce neko da udomi predivnu mesanku? Nasla sam je juce na ulici sa sve roze ogrlicom
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 19:08:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, Wiv, sad se setih da nisam podelila tvoj post, kreten ja. Ja bih rado, al mi trenutno velika obaveza i ova moja dzukelica. :)
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 19:57:47
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja bi taj kolac smazala, jaooo sto volim slatkooo
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 21:01:10
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro vece zene. Ala ste se raspisale od jutros. Wiv poslah ti zahtev na fb. Ja bi je rado usvojila ali sa dva u dvoristu bilo bi mi puno. Ja zavrsila pasulj za sutra pa ko zeli moze kod mene na rucak. Skuvala sam za celu cetu vojske. Sad bi mi prijalo nesto zestoko pred spavanje.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 21:20:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vece i od mene ..svi zaspali a meni se ne spava...bar ne jos. Ima li koga ovde...?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 21:32:31
|
|
|
|
mamin mish
|
Ja sam tu. Kod mene ista situacija. Anck sta pijes?
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 21:37:05
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv ajte ljubim te posalji mi poruku na whats app-u,ostao mi tvoj broj u starom telefonu. Sutra ja cas_tim,nisam bila od pocetka jula ovako srecna.Sad ispusim i spavanjac
< Poruku je uredio emicaa RR -- 18.10.2016 22:19:37 >
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 22:13:42
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja nikako stariju da oteram da spava... I ja cu da se uspavam dok ona zaspi
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 22:17:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Emica baš mi je drago da su rezultati dobri, radujem se punooo!!! Mame , šta ono beše dobro kad beke zeza nosić, Anđi mi malopre procureo nosić , beše crni luk?
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 22:29:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Crni luk preseći i staviti kod krevetica. Ja bih vino, ako neko nudi!
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 22:31:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A ja sam glaaaaaadnaaaaaa
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 22:39:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam malo pre jela. Sad bih da sam u nekoj kafanici (stvarnoj), da je ispred mene neka prsuta, ajvar, sir, pogaca, vino, uf...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 22:44:46
|
|
|
|
wivern
|
Misu imam te Ivana ja dva sada ali u stanu Zene a M nikad srecniji, kucici se rvu laju reze a on samo tapse i vristi od srece. A ja vristim od haosa koji prave Ja sad moram pokusati da se ofarbam, sama sam sebi bljaks. Veceras sam se uzasno presekla. Odem u setnju i stavim M u kolica da se uspava , i u povratku pogledam da li jos spava a njemu oci otvorene, ne pomera se i ne trepce. Oduzela sam se od straha. Danas mi i sestra nesto klonula duhom, pitala kevu koliko je nejna prijateljica zivela od kada je operisala rak dojke... Sad treba da radi sve analize pa je u panici. Potpuno je razumem ali sam vrlo pozitivna po tom pitanju. Dosta je bilo svega, vreme je da nam dodju lepi dani. Sad pijem kafu od danas, i stavljam 134567632 masinu sa vesom na pranje.
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 22:57:55
|
|
|
|
bubulence
|
Wiv, nisam u toku, sestra ti se operisala? Bedak... Naravno da ce sve biti super...
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 23:02:43
|
|
|
|
lesica
|
Eheeeej! Ste dobre? Ja čeprkam po frižideru pa bih sve nešto ni ja ne znam šta. Nooo, proćiće i glad. A daaaa, kako smo celo veče u elementu, i učimo za sutrašnju proslavu vrtićkog rođendana da pevamo, evo i vama našeg (mislim Lenkinog) sutrašnjeg repertoara Ob-la-di Ob-la-da
< Poruku je uredio lesica RR -- 18.10.2016 23:10:21 >
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 23:08:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam kao htela da ne veceram.i napravila kjs gore...sad u 23 h trpam u usta sta stignem..
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 18.10.2016 23:24:20
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja sam jela plazmu prasica gica
|
|
|
|
RE: OktobaRRska kafanica 19.10.2016 4:59:05
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro... vrata otvorenaaaa... kuvam sebi duplu izvolite
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?