|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
14.5.2014 8:23:30   
nata11
Pozitivna imas pp.

_____________________________





(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1376
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
18.5.2014 8:27:55   
pozitivna
Hvala onima koji su se javljali user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1377
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
19.5.2014 22:25:38   
balkanka
Kakva su vam iskustva koriscenja macine trave protiv kondiloma?

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1378
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
19.5.2014 22:35:56   
nata11
Ja prvi put cujem da se koristi u tu namenu user posted image Mozda se javi neko sa drugacijim iskustvom

_____________________________





(odgovor članu balkanka)
Direktna veza do poruke: 1379
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
31.5.2014 22:35:39   
bubiconko
Pozdrav svim clanicama, nova sam na forumu a i ovo mi je prvi put da ucestvujem na forumu ovakve vrste.
Imam 33 godine i vec tri godine radimo na bebi, medjutim nista, na moju veliku zalost. user posted image
Iskrena da budem, do skoro to nisam nesto traumaticno dozivljavala i sve sam se nadala kao ok bice, medjutim, u zadnje vreme cesto imam taj napad ocaja i panike, cak sam pocela da brojim trudnice oko sebe a ja nista..
Ali da ne duzim i ne idem u off, jer to svakako nije za ovu temu. Procitala sam dosta od ovog foruma i vec sam negde u svojoj glavi smislila sta cu sada ja da preuzmem.
Vec sam jucekupila macinu travu, kupicu i virak i crveni zdravac. I sve cu to lepo da pomesam, smuckam u jednu teglu i nalijem votkom. To cu da drzim dve nedelje, procedim i pijem ujutru i uvece po jednu kafenu kasicicu.
E sad, kada budem pocela sve to da pijem, kako pise, zadnjeg dana m, i ako me posle nekog vremena nema na forumu, znaci nisam prezivela user posted image
Ta ideja mi je pala na pamet tako sto znam da se dosta biljnih tinktura pravi u alkoholu i imaju mnogo jace dejstvo od caja. Pri tom ta gorcina o kojoj pricate je neuporedivo manja, nema ispijanja cajeva do iznemoglosti a mislim da je efekat bolji. E sad, to ce biti eksperimetalna faza, pa eto... Ako uspem, pricacu vam svoja iskustva. user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1380
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
1.6.2014 17:20:09   
tina716
Pozdrav svima i evo prvo da vam svima pozelim srecu u pravljenju user posted image
Ja sam nova na forumu, a pisem vam zato sto su mi pre dve godine dijagnozirali policisticne jajnike. Imam 23 godine i bila sam na terapiji gluforminom. Medjutim poslednjih godinu dana nisam uzimala terapiiju a nisam mogla kod lekara nemam knjizicu. Za sada ne pokusavamo da ostanemo trudni jer zavrsavam fax, ali vec sledece godine planiramo da radimo na bebi. Ja sada ne mogu da ostanem trudna pa me zanima da li bih mogla da pijem ovaj caj unapred, recimo Vrkutu da uzimam i da pijem do sledece godine, da probam tako da resim problem sa jajnicima?? Ali ima jos jedan problem koji bih da napomenem, a to je da su mi menstruacije jako neredovne, desi se da ne dobijem po sest meseci, pa ne znam sta da radim user posted image
Hvala svima, odlican je forum user posted image !! Pozzzz

(odgovor članu bubiconko)
Direktna veza do poruke: 1381
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
1.6.2014 17:34:34   
Štetica
Tina dobro dosla. A zasto ipak neporazgovaras sa nekim dr (drzavno ili privatno) o tom problemu oko ciklusa pa tek onda da krenes sa cajevima? U principu svaki caj ima neko pravilo kako i koliko se pije.Recimo ocajnica ide od poslednjeg dana ciklusa do ovulacije,virak od ovulacije do ciklusa i tako u krug,obavezno pauza posle 6meseci upotrebe. Jer ocigledno je da kod tebe postoji problem sa ciklusima,ja se nebih igrala sa cajevima u tvom slucaju,posebno sto jos uvek neplaniras bebu. Srecno u svakom slucaju.

_____________________________

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu tina716)
Direktna veza do poruke: 1382
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
1.6.2014 20:16:41   
tina716
Hvala puno na savetu. Ja u svakom slucaju planiram da idem kod lekara, nego me je zanimalo da li bi mi ovo pomoglo da mi se sredi ciklus posto sam citala i citala o svemu i iskreno plasi me puno sve sto me ceka s obzirom na to da znam da nije mali problem u pitanju. Hvala puno!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1383
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
3.6.2014 8:45:42   
baki78
Dobar dan
negde sam pisala o macinoj travi...Prava macina trava koja nama treba je Nepata cataria..Kod nas pod macinom travu podrazumevaju i podubicu koju inace prodaju u J.Pancica, prodaju je i kao maticnjak i kao valerijanu.
Pravu mozete najbolje dobiti od travara sa Zlatibora a pravu i beru bosanke.One tacno znaju koja je to trava. Inace ona je je prijatnog ukusa i mirisa. Macke vole da se valjaju po njoj i da je jedu. Inace biljka je poznata i kao macija metvica.
http://www.ezdravlje.info/index.php?option=com_k2&view=item&id=432:macina-trava-/-nepeta-cataria-l&Itemid=326
ovo je jedan od linkova

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1384
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
3.6.2014 13:57:49   
nata11
Da Baki pisala si vec to ja se secam user posted image

_____________________________





(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1385
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
3.6.2014 14:49:29   
baki78
za kondilome imas Papiloma kremu i ima i vaginalete.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1386
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
3.6.2014 15:19:09   
baki78
Da pojasnim malo stvari...
Valerijanu cesto mesaju sa macinom travom jer je macke jedu kad imaju problema sa varenjem....Sem varenja dobraje kod nekih bolesti mokracnih kanala i besike, kod sizofrenije,epilepsije, depresije,aksioznosti, astme, i raznih grceva npr...misica i pluca..posto je uterus tj materica misic pomaze kod menstrualnih tegoba. dobra je i kod nekih zapaljenskih procesa

Maticnjak povecava zuc i njegove sokove...znaci probava...takodje deluje smirujuce i zbog toga redovnom upotrebom moze da dovede do smanjenja FSH hormona.

Podubica..bolesti organa za varenja pa tim i zuc...kod malokrvnosti, za ispiranje rana, kod hemoroida i pojacanog belog pranja

Valerijana i podubice izuzetno gorke....zato su odlicne za bolesti organa za varenje.
Maticnjak je manje gorak.

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1387
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
3.6.2014 15:55:53   
Dream
Dobar dan negde sam pisala o macinoj travi...Prava macina trava koja nama treba je Nepata cataria..Kod nas pod macinom travu podrazumevaju i podubicu koju inace prodaju u J.Pancica, prodaju je i kao maticnjak i kao valerijanu.



Baki 78 gresis... ona koje nama treba je Marrubium vulgare ( macina trava) i Alchemilla vulgaris (virak)... Tacno je da Nepata cataria je u prevodu macina trava ali ta nema ta svojstva koja mi trazimo (trudilice)...

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1388
   RE: Macina trava - Očajnica (Marrubium vulgare)
4.6.2014 8:36:40   
baki78
ono sto sam htele reci tj da skrenem paznju....Nepata cataria iili Marrubium vulgare su iste biljke.....samo sto kod nas pod Marrubium vulgare prodaju i podubicu , maticnjak i valerijanu. I na svima pise Ocajnica ili macina trava. Da bi bile sigurne sta pijemo i da je to ona prava treba kupititi onu na kojoj pise Nepata cataria. Ona regulise hormone i ozivljava jajnike. Ako to nije sto nama treba ....
Nepatu pijes tokom celog ciklusa jer nije otrovna.

(odgovor članu Dream)
Direktna veza do poruke: 1389
   RE: Macina trava
10.7.2014 17:19:46   
metuljcek
Pozdrav svim cekalicama! 6 meseci smo radili na bebi, bez uspeha. Jedna prijateljica iz Bosne mi je preporucila macinu travu, prvi put sam tada cula za to. Nakon 2 mes. Ispijanja ugledala sam svojeuser posted image . Ja nisam znala da ih je više vrsta, a u zdravoj hrani sam kupila macinu travu-ocajnicu. Mislim da je na kutiji cak pisalo Valerijana. Ispijala sam po jednu solju 250ml ujutru i uvece, prvog meseca do M. Narednog meseca od M dok nisam osetila promene u stomaku(5 dana nakon ovulacije). Evo sada cekam jos i potvrdu lekara, 16_tog imam ultrazvuk. Tako da..i pelin nije dovoljno gorak kad nesto želiš

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1390
   RE: Macina trava
12.7.2014 14:09:10   
sneki00
Cao svima. Nova sam na forumu :)
Zelim da sa vama podijelim svoje iskustvo.
Pokusavamo user posted image vec godinu dana ali bezuspjesno,ginekoloski pregledi su svi u redu a ja ne ostajem trudna dobila sam domacu macinu travu pijem je vec 15 dana. Prije 2 dana sam radila test i negativan je,mozda je jos rano nadam se user posted image ima li neko slucna iskustva? poz.

< Poruku je uredio sneki00 -- 12.7.2014 14:14:41 >

(odgovor članu metuljcek)
Direktna veza do poruke: 1391
   RE: Macina trava
12.7.2014 14:15:21   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sneki00

Cao svima. Nova sam na forumu :)
Zelim da sa vama podijelim svoje iskustvo.
Pokusavamo user posted image vec godinu dana ali bezuspjesno,ginekoloski pregledi su svi u redu a ja ne ostajem trudna dobila sam domacu macinu travu pijem je vec 15 dana. Prije 2 dana sam radila test i negativan je,mozda je jos rano nadam se user posted image ima li neko slucna iskustva? poz.


(odgovor članu sneki00)
  Direktna veza do poruke: 1392
   RE: Macina trava
25.7.2014 3:24:29   
Lejjan
Pozzz. :)

I ja sam jedna duša koja žeeeeeljno iščekuje user posted image , ali svaki put me dočeka user posted image mjesečna vještica. :D


Ovako javljam se na ovu temu jer sam već godinu dana u braku i pokušavanju na vejki štomak -user posted image

Pa sam čitajući po forumima vidjela da dosta žena uspije da zatrudni koristeći "Macinu travu" i "Vrkutu"..

Pa sam još i guglala i piše da je što se tiče Macine trave najbolja Marrubi Herba.
Te sam sebi i nabavila "Nadzemni deo očajnice " (Marubii Herba) od Josifa Pančića (mislim da mu je tako ime)
I nabavila sam sebi i vrkutu..

Sad me zanima jer neke pišu da nije istina neke pak pišu suprotno. Da se Očajnica pije od menge do ovulacije i poslije ne smije, jer navodno koliko je dobra toliko je i loša, može navodno da izbaci plod vani, jer djeluje na cijeli ženski sistem..Pa sad me zanima jeli to istina?? Imali netko neka iskustva stim?

Dalje me zanima dali ima neki poseban recept za pijenje , ili piješ ono kao obični čaj jedno- dva put dnevno po šolju.

Vrkutu sam čitala svi govore da se pije kad želiš da nije štetna, ali me brine MAcina trava stim da ne znam baš kad su mi Plodni dani, pa me strah da neću pit i posle ovulacije i da načinim samoj sebi štetu .

Molim vas ako ima neka neko iskustvo stim??
Kako se pije i koliko se pije, kad se pije, kad se ne smije pit isl??


Svima onima koje žele user posted image , želim im puuuuuuuuuuuunooooooo user posted image

Pusicaa :*

< Poruku je uredio branki RR -- 27.8.2014 20:37:29 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1393
   RE: Macina trava
27.8.2014 14:03:31   
IVA 11
Počela sam danas da je pijem, pa da vidimo...

(odgovor članu Lejjan)
Direktna veza do poruke: 1394
   RE: Macina trava
27.8.2014 14:23:45   
pipi_coco
Iva sretno user posted image user posted image

I ja pocinjem ponovo sa macinom travom cim ova vjesticara prođe, malo cu kombinovat i virak uz to, i vitamine, ma ima da se našopam ko' supermen samo da bude kakve fajde user posted image user posted image

_____________________________

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1395
   RE: Macina trava
27.8.2014 14:29:36   
IVA 11
Hvala puno! :* Muž mi dolazi za dva mjeseca, nadam se da će imati učinka ova travka, taman dok se vrati da se pripremim:) Sa srećom i tebi, pa što prije da ugledaš II user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1396
   RE: Macina trava
27.8.2014 22:55:06   
Linaaaa
E ovako ja sam pila dva meseca virak, macinu travu sam gutljaj uspela da progutam jer je neverovatno gorka i folnu kis i selen i muz i ja. Njima je selen jako bitan kad planirate user posted image i eto ucinka, sutra 6.0 nedelja user posted image Svima drzim palceve da ugledate svoje user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1397
   RE: Macina trava
28.8.2014 11:58:01   
iva80
Njima tj muškima je još bitniji Cink...
Sve pride (vitamini i čajevi) ne mogu da škode!!! SAMO NAPRED DEVOJKE!!!

_____________________________

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

(odgovor članu Linaaaa)
Direktna veza do poruke: 1398
   RE: Macina trava
28.8.2014 15:01:57   
Klarita
je l' moze neko da mi pomogne? Pre par meseci slucajno sam otvorila neku temu o zatrudnjivanju i videla recept nekog tate koji je sav ushicen bio jer im je taj recept sa kombinacijom trave ocajnice, virka i zdravca i secam se da se spominjalo belo vino domace, pomogao. Secam se da je Verolino komentarisala i blagosiljala sve koji zele da pomognu. Ja sam odmah prosledila recept drugarici, i evo posle 3 meseca koliko je ona pila, u 5.je nedelji trudnoce.Htela bih da posaljem recept kolegi, ali nikako ne mogu da nadjem...vec sat vremena trazim...user posted image

(odgovor članu iva80)
Direktna veza do poruke: 1399
   RE: Macina trava
28.8.2014 15:35:40   
branki*
klik

klarita ,da nije ovo?

a,ima i ova temaklik

< Poruku je uredio branki RR -- 28.8.2014 15:37:01 >


_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here