Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 18:48:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja se borim s ovim m mojim vristavcem, ustao nesto ne raspolozen pa plaaceee. Jedva ga smirila sad jede malo kasicu malo carapu svoju
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 19:09:35
|
|
|
|
Animsaj9
|
Voci uzivajte! Ja tek sad stavila slicicu
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 19:12:19
|
|
|
|
vocicana
|
Pa divno si to oslikala,stvarno! Ja cu mozda uzeti sablone za prozore pa cu naprskati sprejem, da mi dusa uziva, sve bi on usta stavio, sve bi usnama dodirnuo. Nije spavao danas sat vremena.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 19:41:37
|
|
|
|
Animsaj9
|
Neka Voci to je za njega promena , spavace lepse u toku noci, cekamo slikice
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 20:13:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro vece. Dobila sam sva sam nikakva
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 20:54:52
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vece mame. Ja okupala cure pa da malo odmorim... Danas smo se zabavljale, M i ja pravile neke ukrase pa masnice i sljokice stavljale... bas lep dan
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 21:39:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Khal sto volim takve dane I moji svi u krevetima odavno ,sad cu jos malo i ja.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 8.12.2016 21:46:32
|
|
|
|
emicaa
|
I moje srecke spavaju,mi malo zborimo pa cemo brzo na spavanje.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 6:22:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Otvaram kafanu pa stavljam kafu kome god je tu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 7:24:09
|
|
|
|
suzi kju
|
Moze kafa da se razbudim, lose sam spavala. A imala celu noc neku malu temperaturicu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 8:44:37
|
|
|
|
vocicana
|
Bem ti temperaturu! Dobro jutro. Anck, za mene nemuceni nes, bez mleka sa malo secera. POpila bi termos kafe nesto. Sanjalice, jel stigao muz, sve ok, jesu li se snasli za ono sto smo razgovarale? Nadam se da je sve ok.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 8:49:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Suzi majku mu mozda bude i samo prolazno. Moja H ima jak imunitet, kroz nju to samo protrci, ima T jedan dan i cao. Sad je i V imao T 3 dana neku blagu do 38 ne vise, i proslo, a nikakve upale nista... nadam se da ce imati imunitet na mladju seku. Voci i ja..posto onu prvu pijem s nogu
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 9.12.2016 8:50:06 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 9:39:03
|
|
|
|
suzi kju
|
Pokazaće danas krvna slika dosta, videćemo. Samo da nije neka bakterija Voci uživajte! !!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 9:45:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Navijamo da bude dobra KS !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 9:49:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Suzi mozda jeste prolazno i moja M nekad ima kao Anck sto kaze tu do 38 i nista, bez upale bez icega... Mi ustali pa da odem sa M do lekara po potvrdu za vrtic, ova dva dana zam na bolovanju ali u ponedeljak pocinjem definitivno da radim Ko je skuvao kafu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 9:58:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Khalessi isteklo ti porodiljsko? Nisi produžavala? U stvari pitanje je da li kod vas i može da se produži? Ma nešto jeste, slinave ima dve nedelje,evo i A se osula skroz Jel se i vama cini da ćete da poludite od brige i nerviranja? Pretpostavljam da da.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 10:17:08
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Jel se i vama cini da ćete da poludite od brige i nerviranja? o Suzi vec sam poluluda zbog toga Glava me bolucka,brat me ubi pricom o nekim glupostima i likovima koje uopste ne znam.Posle cemo u set_nju i do apoteke.u apoteci sam postala redovan gost,svake sedmice obavezno
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 10:37:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Odspavala sad pola sata i ustanem i da umrem koliko mi se jede nesto slatko..iskopah one Lino mede pahuljice kradem deci sram me bilo
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 9.12.2016 10:38:40 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 10:40:05
|
|
|
|
emicaa
|
Anck i ja redovno kradem Dorino,jos se i sakrijem da me ne vidi da joj jedem recimo cokoladu
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 10:41:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A tek uvece kad cuju da suskam... pa viue is sobe..a sta to jedeteee
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 11:00:05
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ooo da, cesto mi se cini da cu poludeti od nekih briga. G ceeelu noc kasljao i povracao. Idemo kasnije kod lekara. Voci, jos su u Hagu, veceras krecu za Amsterdam. Pa valjda ce se snaci.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 11:06:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cu zavrsiti u ludnici dok moj sin zavrsi školovanje.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 11:30:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O da i te kako sam poludela sa brigama. A tek kad legnem sta mi tek pada na pamet. Bolje da ne kazem. I posle se plasim da zaspim. Valjda ce me proci te bube u glavi.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 12:11:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, nemoj da razmisljas o glupostima. Pored svakodnevnih problema jos nam samo fali i da razmišljamo sta moze da bude.
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 9.12.2016 13:10:47
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao ženske! Ne stižem ni da vas čitam, ni da pišem. Mm ima neki grozan raspored ovog meseca, po ceo dan sam sama sa bebom. Jedva čekam da počne vikend. M se jako često budi ovih noći, tj. ni ne probudi se skroz, nego je u nekom polusnu i tako cvili sve dok joj ne dam dudu. Onda joj ispadne, pa sve ponovo. Noćas sam ustajala sigurno deset puta zbog toga. Sanjice, to za misli pred spavanje te potpuno razumem. Meni prolaze takve gluposti kroz glavu, da je to strašno. Čak i kad ona spava, ja sto puta ustanem da je proverim. Mm me ponekad vidi pa me pita šta radim, a ja lažem da je pokrivam, ne mogu ni da kažem šta u stvari radim. A inače nisam nešto plašljive prirode, samo eto tih nekih stvari nikako da se otresem od kad se ona rodila. Suzi, da brzo ozdrave devojčice! Ostale mame, nadam se da ste vi i dečica dobro. Grliša za sve!
|
|
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?