Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 14:52:09
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahaha,nasmeja me bas Mene frizeri bas i ne vole kad dodjem recimo za feniranje,jedino za frizure a meni je najbolja frizura isfenirana kosa
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 15:07:34
|
|
|
|
Animsaj9
|
evo i ja se prijavljujem za feniranje, al ces poludeti od mene, meni je kosa jaaako gusta
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 15:11:32
|
|
|
|
Milena18
|
I ja se osećam mnogo bolje kad radim, jedino bih volela da nađem posao u struci umesto ovog koji sad radim. I naša maca će sa godinu dana u jaslice. Ponekad mislim da će biti još mnogo mala, ali znam da je za nju to mnogo bolje nego da je čuvaju baba i deda. Stari su već, misle da mogu, a dosta toga ne mogu više. Juče baba zamalo da padne sa njom u rukama, kolena su mi se tresla sat vremena. A i bolje da bude sa ljudima koji su školovani za to i sa svojim vršnjacima.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 15:17:46
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 evo i ja se prijavljujem za feniranje, al ces poludeti od mene, meni je kosa jaaako gusta I meni
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 15:20:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Animsaj, aj stavi sliku svoje kose u temi o frizurama. Za Veselicu je veci problem koliko je duga, nego gusta
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 15:50:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sta je ovo..neko deli gratis feniranje?
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 16:04:28
|
|
|
|
Animsaj9
|
Stavila! Ivana je raspoložena
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 16:12:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozz zenice ja da mahnem. Dosla sa posla, kao da nikad nisam radila sve ponovo Uglavnom ok sam prosla i tako.... Decica su bolje...
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:01:37
|
|
|
|
branki*
|
khaleesi,pocela si da radis? da mahnem i ovde,dosla sa posla,vrtic,rucak,raspremaj,standardno..
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:04:40
|
|
|
|
veselicaa
|
khalessi cime se bavis? Mi rucali,sada S pise domaci.A.ima temperaturu i to bas dosta.Steglo je dosta,tesko da ce proci bez ab.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:13:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, feniram drrugarke :) Veselice, jeste bili kod dr?
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:24:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zenice ko je za kafu...citav dan buljim u hotele i vile..pobelela sam.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:24:29
|
|
|
|
Animsaj9
|
Khalessi srecno !!!
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:29:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana nismo jos,ako i sutra ujutru ima temp.idemo obavezno.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 17:50:09
|
|
|
|
milicicak
|
Jao, zene, ja se isfenirala ostavila mini bubu na treningu i smugnula kod frizera Veselice, da A ozdravi brzo
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 18:01:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Hvala draga Ja ne znam sta je ovo,svi prehladjeni i sve isto,i odrasli i deca,temperatura,kasalj bas neki gadan virus. Kuvam kafu,ko je za
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 18:04:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sad popih jednu al me glava rastura... zmorena sam do bola jer iz kuce nismao izasli
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 20:40:18
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala zenske joj Branki pocela danas.... nije se mnogo promenilo od kako sam otisla pre 23 meseca Oficir sam Anck nadam se proci ce te glava...
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 20:44:52
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice ti i ja cemo zajedno kod i Ivane da nas fenira,a mozemo i noktice zajedno raditi.I Ivana i ja to volimo a i znamo.Ti nam peci kiflice dok mi lakiramo Anck ja samo cekam da pilici zaspu pa da se bacim na gledanje ponuda,opet
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 21:01:01
|
|
|
|
veselicaa
|
khalessi super Emice moze,kada mi je kosa sredjena mogu sve A tek nokti,ma bice kiflica i slatkih i slanih
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 21:09:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
iii ju prosto mi dodje da stojim mirno pred Khalessi
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 21:26:23
|
|
|
|
emicaa
|
Veselice ja bih samo slatke,ti mjesi mi cemo navijati Khalessi sto je meni u glavi da radis u kancelariji nesto pri vojci
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 21:29:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Slatke nego sta,ove slane za Ivancicu cini mi se ona vise voli slano
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 21:32:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Animsaj9 iii ju prosto mi dodje da stojim mirno pred Khalessi a jesi luda Sve sam ih polegala... sad mozda uspem i sa mm koju rec da progovorim, tek se sad vidimo na miru.
|
|
|
|
|
RE: DecembaRRska groznica! 12.12.2016 22:18:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
samo da nas ne postroji sve ovde joooj nacula sam danas ovaj nas propali sindikat ce izgleda deliti paketice, verovatno neka socijala ali nema veze necemo da gledamo u zube . al dok ne podele ni u tu vest ne verujem
|
|
Anketa
lepse pisuljicaSintija (
38%)

Silvija (
62%)
Ukupan broj glasova: 115Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!