|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JuLski baRR
15.7.2017 22:12:40   
veselicaa
Ivana jaooj ljubi macu da brzo prodje :* Jel se uplasila?
Emice kod nas juce i danas bas zahladnelo,sada i neka kisica ali skroz malo padala.Hladno je prilicno.
Ja uspavala Ninu,A.sad dosla sa svadbe,S boji vodenim bojicama.Sada da ih oteram na spavanje,obozavaju da ostaju do kasno kada su na raspustu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 401
15.7.2017 22:19:45   
Ana RR
Jao bre user posted image duša mala..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 402
15.7.2017 22:30:54   
dddaca
Joj mrvica, pa gde bas na lice da padne

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 403
15.7.2017 22:33:26   
IvanaSK RR
Jeste zahladnelo, al u kuci i nije toliko :)
Jeste se uplasila, bas mi je bilo zao, al nece da pusti loptu nikako user posted image Mislim da joj je onda bilo gore sto sam je uzela bez lopte :). Mukica ne lici ni na sta... Ne vodim je nigde dok ne prođe krstenje sledeće nedelje user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 404
15.7.2017 22:41:10   
dddaca
Pa ona se to pred krstenje udesila?

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 405
15.7.2017 22:44:28   
veselicaa
Ivana mnogo mi je zao,sreca da se nije povredila.

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 406
16.7.2017 7:00:57   
Duškić
Dobro jutro! Da se cekiram, prvo u kafani..Duplu kaficu sa malo mleka. Umorna sam.

Direktna veza do poruke: 407
16.7.2017 7:04:57   
IvanaSK RR
Jutro.
I ja sam vec umorna user posted image
Dddaco, krstenje je u nedelju. Jutros je crvenilo spalo, nosic je izgleda najgore prosao. Proci ce do nedelje :)
Ne pravimo veliko slavlje, ali je red da je slikamo taj dan.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 408
16.7.2017 7:11:24   
Duškić
Proci ce Ivana,
Regenerisu se i rastu za cas. Pa mora maca da bude najlepsa !

Direktna veza do poruke: 409
16.7.2017 8:20:09   
Sandricak
Jutro zene od nas...
Ivana ljubi taj lepi nosic da pre prodje...kao lutkica je...
Ja napolju s Ilijom pijem kafu, Maki gleda crtac i pije mleko, mm spava.... ajte na nesic :-*
A za tortilje ste i mene podstakle da probam.. nisam do sada nikada pravila

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 410
16.7.2017 8:46:42   
IvanaSK RR
Hvala Sandricak :*
Duskic, nego sta, nego najlepša user posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 411
16.7.2017 9:02:21   
krin 40
Jutro..Maca povredila nosić?😐 Ljubac da prodje😊.Mi danas imamo goste.Jooooj što me to sve oko "da vidimo bebu" smaraaa.Srećom familija je već obaveštena
da se krstimo 13.8 i da dolazimo u Ča,inače svi bi zapucali ovamo
Ne mrzi me da spremam,u krajnjem slučaju.poručim roštilj,kupim sladoled i ćao.Mrzi me da sedim,da pričam i sl.Jesam grozna ali takva mi faza😒😒😒

< Poruku je uredio krin 40 -- 16.7.2017 9:04:08 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

Direktna veza do poruke: 412
16.7.2017 9:05:53   
IvanaSK RR
Krin, sinoc je pala na beton sa loptom u rukama.
E i mene je znalo to da smara kad sam se porodila user posted image

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 413
16.7.2017 9:09:16   
krin 40
Maca malena..jel se mnogo povredila?Ja popodne retko čitam po forumu jer smo non stop napolju.Smara,nego šta.Šta će ljudi.takav je red.Nisu oni krivi što sam ja asocijalna ličnostuser posted image user posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

Direktna veza do poruke: 414
16.7.2017 10:45:46   
IvanaSK RR
Nosic joj je najvise nastradao, izgreban i bilo malcice krvi. Malo celo, ispod oka, i ispod nosica.
Znam da je sve to normalno, ali nije svejedno.
Spremala sam piroskice za doručak, pa izvolite kod mene.

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 415
16.7.2017 11:10:03   
emicaa
Krin ne volim ni ja kad mi se vjecito neko razvlaci po stanu.Prije je tako bilo kad odemo u Doboj ali sad su se malo smirili.Cekaju da oh pozovemo user posted image
Ivana ne brini,bice maca najljepsa i sa oguljenim nosicem.
Mm usisava,Dora i ja jedemo lubenicu.Ne znam koja je gora,nijedna ne zna odustati kad pocne user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 416
16.7.2017 12:51:32   
Sanjica26 RR
A ja bas volim da mi dodje neko. I volela sam i sa jednim i sa drugim detetom. Mada, gostiju malo imamo. Ja leskarim. Mozdq i zaspim posto mi se soava.
Maca ce biti lutkica u haljinici. user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 16.7.2017 12:52:29 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 417
16.7.2017 13:17:31   
emicaa
Sanjice ne znam kako je kod vas ali kod nas pocne dolaziti bliza i sira rodbina,komsije.Stalno neko.Volim ja ovako kad neko dodje ali ne volim kad je dijete tako malo pa se svi zgrnu oko njega.
Mi smo danas malo pakovali,kad se David probudi negdje cemo u setnju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 418
16.7.2017 13:34:23   
krin 40
Emice tako ti je i ovde.Nego kad budemo pravili krštenje u ČA napravićemo ručak i pozvati sve u dve ture.Prvi dan familija drugi komšije.To ti je broj ljudi kao za slavu.Oko 60 -tak😵.Ovde u Bgd -u mi dolaze vikendom i to uvek oko 16h prijatelji i kolege.Nakupi se i tu ljudi.Malo moji
malo mm.Inače kad su deca velika volim i ja društvo.Dešavalo se da sedimo i do jutra.Ali sad beban nema još ni 7 nedelja(u sredu)..to mi je više obaveza nego druženje

< Poruku je uredio krin 40 -- 16.7.2017 13:35:55 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 419
16.7.2017 14:06:51   
veselicaa
Najgore je kad dodju oni koje ne vidjas cesto pa ni ne znas o cemu da pricas sa njimauser posted image Sreca kada je beba tako mala mozes da se vadis na dojenje i presvlacenje i smugnes u sobuuser posted image
Mm otisao za Nis,set_a covek,A i S se igraju,Nina se mazi,ljubimo se,kolika je ona maza samo da znate,obozava da se ljubiuser posted image
Ivana maca je najlepsa uvek,ljubi medica :*

< Poruku je uredio veselica -- 16.7.2017 14:07:25 >

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 420
16.7.2017 14:26:02   
Sanjica26 RR
Dolaze Emi, ali kod nas nisy. user posted image Tesko je doci do nas. Mnogo smo "daleko". user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 421
16.7.2017 16:34:27   
dddaca
I meni je po nekad znalo da zasmeta to dok je beba bila mala. Nisam znala gde se nalazim ni sta me je snaslo, a gosti se najava user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 422
16.7.2017 17:43:39   
Sandricak
hej drustvo.. Krin umalo da i datum krstenja pogodimo istio... I mi smo hteli 13.08.ali onda se zaova javila da ce doci 23.08.pa smo pomerili za 26.08. kako bi i ona bila tu...
Ja sam danas muckala torticu sa jagodama i mallinama pa izvolite... user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 423
16.7.2017 18:12:55   
veselicaa
Sandricak evo me stizemuser posted image
Meni bila drugarica sa cerkom,veliko joj dete 2 godina srednje skole.
Hladno bas,obukli smo se svi,bez carapa ne mozeuser posted image

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 424
16.7.2017 18:42:03   
dddaca
Da znas da jeste. Nocas sam se smrzla, a nikako da dohvatim jos nesto da se pokrijem.
Ivana nadam se da ce proci do nedelje user posted image

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here