Mariya
|
Dan mame! Kod nas je pakao. Klima piči ceo dan. Mališa se uspavljuje na sisi, pa kad zaspi odoh da radim nešto. One bebeće stvari me još uvek čekaju nikako da ih razvrstam. devojčice se kupaju, mm ih nadgleda. Milena, mislila sam sa punih 5,možda 5,5 meseci da počnem da ga hranim. Videću kako će da napreduje. Jer baš slabo sisa, samo se natežemo. Sisa 2 minuta i onda posle zvera naokolo, peva, priča,guče, okreće se,pa bi za 15-20 minuta opet da sisa i tako ko šta radi-ja samo ležim i njega dojim ili ga držim da podrigne i tako ceo dan dosad ga je mučilo verovatno što nije kakio danima, pa mu je sad vruće, pa opet nije kakio od juče i stalno nešto sa njim.. Jao, sad kad pročitam unazad svoj post,vidim koliko sam negativna. Još mi glava pulsira od danas i juče, čekam po 25 minuta da ha priključe na struju, pa onda ne dobije parafin i kasnimo 10 minuta na vežbe, a svi pacijenti su veliki, deca od po 14-15 godina koji su u bolnici, a mi bi trebali da imamo prednost,ja sa 4.mesečnom bebom vozim sat vremena za novi sad, i ne mogu da čekam na njih, a oni mogu Danas sam pogledala Lu zube, klimaju joj se gornje 1.ce mesecima a nikako da ispadnu. Ja ih pipnem,ona jauče. Krenula da pogledam izbliza kad imam šta da vidim-njoj desni iznad zuba natekle, ima oteklinu prečnika 1cm!! I neće mm da je vodi sad nego će sutra kod zubara. Imala je ranije tu jedan plikčić, i rekao je zubar da će to možda da se zagnoji, i jeste na kraju. Inače, moje devojčice nijednom nisu bile kod očnog u okviru sistematskog
< Poruku je uredio Mariya -- 11.7.2017 17:23:09 >
|