|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 07/17 [chat]
10.7.2017 14:30:50   
Duškić
Cao, mame! Nigde nikoga. Kako je vrucina, mi se zatvori u sobu da drememo ali slaba vajda . Vruceeeee pakleno.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 176
10.7.2017 14:55:23   
vocicana
Ja sam tu.
Za mene termin vrucine ne postoji, ja na poslu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 177
10.7.2017 15:42:05   
Sandricak
Cure, ajte u kafanu... potpisan ugovor na neodredjeno i povecanje plate user posted image
Mm i Ilija spavaju, mm zakacio virus, boli ga grlo i ima temp...
A Marko je jos kod mojih, kuci nece, kaze danas da zeli da ostane dok ne krenemo na more ... :-)

< Poruku je uredio Sandricak -- 10.7.2017 15:43:38 >

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 178
10.7.2017 16:39:46   
vocicana
Jao Sandricak, mi smo svi bolesni po kuci. Prvo je mene zakucao nos, pa grlo svrbelo, kao da sam smirglu progutala, za mnom etoDamjana, koji je sada pod terapijom, za njim muz, koji nije bio prehladjen ko zna od kada. Znaci katastrofa. Slinci do poda.
Cestitam ti i ovde maco, to je divno za cuti.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 179
10.7.2017 16:39:59   
Milena18
Dobar dan, mame!
Mariya, super da je sve dobro. Kad planiraš da počneš da mu daješ kašice?
Sandricak, čestitam! Mene baš zanima na koliko će mi dati ugovor u sredu, već skoro četiri godine radim na određeno, a ugovori su uvek na mesec ili dva. Ima ih koji rade tako i po sedam godina u našoj firmi. Jeste da su plate ok i redovne su, ali opet svakog meseca iščekuješ šta će biti.
Ja danas išla u SUP da uzmem neko Uverenje o prebivalištu, a unutra 300 ljudi, vazduha nema, neka baka pala u nesvest. Odustala sam i odložila za kasnije, mislim da do sedam rade.

(odgovor članu Sandricak)
Direktna veza do poruke: 180
10.7.2017 16:43:14   
vocicana
Milenice a gde radis?

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 181
10.7.2017 17:06:22   
Milena18
Voci, radim u FAM-u. Iz nekog bezveznog razloga su nas svrstali u javna preduzeća pa zato imamo zabranu zapošljavanja, mada ni pre toga nisu baš praktikovali da daju ugovore na duže, a kamoli na neodređeno.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 182
10.7.2017 21:37:39   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Da napisem koju, pa na citanje, Danas smo mm i ja odmrzavali frizider. Izneo je na terasu da se sto pre otopi. Sve vreme sam briskala, da ne bi dosle komsije na vrata. Jednom im je prskalo i poludeli su. Sve sam ocistila. Sad uzivam otvarajuci frizider.user posted image
Za to vreme on je vodio Sofi na sistematski kod ocnog. Ok je sve, ali nije sigurna da li joj trebaju naocare. Krupne brojeve je govorila, a ove sitne nije sigurna ili ne zna ili ne vidi. Za sest meseci kontrola.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 11.7.2017 8:05:42 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 183
11.7.2017 7:19:38   
vocicana
Dobro jutro mamike.
MIlenice, stvarno je red da se upoznamo. Znam za FAM, sve je jasno.
Kod nas primaju za stalno, kako prime neki broj, tako nova tura zbrise za Nemacku. Hahhaaa, vazno je da se nesto desava.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 184
11.7.2017 7:23:24   
emicaa
JUtro mame.Dora vec dvije noci slabo spava,budi se svaki cas.Pojma nemam sta joj je.
Sanjice i Dora je juce bila kod ocnog i isti slucaj,ona na desno oko nije vidjela sve sitne brojeve.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 185
11.7.2017 17:15:47   
Mariya
Dan mame!
Kod nas je pakao. Klima piči ceo dan.
Mališa se uspavljuje na sisi, pa kad zaspi odoh da radim nešto. One bebeće stvari me još uvek čekajuuser posted image nikako da ih razvrstam. devojčice se kupaju, mm ih nadgleda.
Milena, mislila sam sa punih 5,možda 5,5 meseci da počnem da ga hranim. Videću kako će da napreduje. Jer baš slabo sisa, samo se natežemo. Sisa 2 minuta i onda posle zvera naokolo, peva, priča,guče, okreće se,pa bi za 15-20 minuta opet da sisa i tako ko šta radi-ja samo ležim i njega dojim ili ga držim da podrigne i tako ceo danuser posted image dosad ga je mučilo verovatno što nije kakio danima, pa mu je sad vruće, pa opet nije kakio od juče i stalno nešto sa njim.. Jao, sad kad pročitam unazad svoj post,vidim koliko sam negativna. Još mi glava pulsira od danas i juče, čekam po 25 minuta da ha priključe na struju, pa onda ne dobije parafin i kasnimo 10 minuta na vežbe, a svi pacijenti su veliki, deca od po 14-15 godina koji su u bolnici, a mi bi trebali da imamo prednost,ja sa 4.mesečnom bebom vozim sat vremena za novi sad, i ne mogu da čekam na njih, a oni moguuser posted image user posted image
Danas sam pogledala Lu zube, klimaju joj se gornje 1.ce mesecima a nikako da ispadnu. Ja ih pipnem,ona jauče. Krenula da pogledam izbliza kad imam šta da vidim-njoj desni iznad zuba natekle, ima oteklinu prečnika 1cm!! I neće mm da je vodi sad nego će sutra kod zubara. Imala je ranije tu jedan plikčić, i rekao je zubar da će to možda da se zagnoji, i jeste na kraju.
Inače, moje devojčice nijednom nisu bile kod očnog u okviru sistematskoguser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 11.7.2017 17:23:09 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 186
11.7.2017 18:06:41   
dddaca
Emice da joj ne rastu zubici? I moja je lose spavala u periodu kada su joj rasli zubici

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 187
11.7.2017 19:32:45   
emicaa
dddaca ona ima skoro 4 godine,svi su zubi vec tu.
Mariya koliko ima bebolin sad?
Mi nismo isli sa T na sistematski nego onog zbog tbc jer je imala bakterije i u ocima.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 188
11.7.2017 20:07:35   
Sanjica26 RR
Mi smo isli na sistematski, pa su nas poslali i kod ocnog.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 189
11.7.2017 20:42:53   
dddaca
Pomesala sam, mislila sam da je ona mladja. Moja slabo jede ovih dana. Valjda zbog vrucine, ne znam sta bi drugo moglo da bude

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 190
11.7.2017 21:44:54   
IvanaSK RR
Mariya, sta je rekao zubar?
Moja ne jede ni kad je vruce ni kad je hladno. Stefan otisao kod moje mame, ja da uspavam bebu, da se tusnem i u krevet.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 191
11.7.2017 21:57:02   
dddaca
Kod mene nema spavanja. Otvorila sam sve da udje malo vazduha, a toliko je toplo da ne znam kako cu da spavam nocas. A klimu i nocu da ukljucujem ne bih

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 192
11.7.2017 22:11:00   
emicaa
ne,ne.Teodora je velika a David ima godinicu.Njega muce zubici.
Meni vec oblijecu ovcice oko glave,malo virnem ovde pa da se hvatam kreveta

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 193
11.7.2017 22:31:19   
Milena18
Ćao, ćao!
Voci, ja se nadam da će mi dobro ići ovo usklađivanje posla sa ostatkom života, pa stvarno da organizujemo nešto kad obe budemo slobodne, jeste red.
Jao, žene, ja sutra na posao user posted image Više od godinu dana nisam radila. Rekla sam sad mužu da mi ohladi čašu vina, da se anesteziram malo pred spavanje user posted image
Emice, možda joj je vruće, ne znam kakvo je vreme kod vas...
Kod nas je u kući podnošljivo, ali napolju je pakleno, a ja sam danas dva i po sata čekala ispred kancelarije notara. Za onaj novac koji uzimaju, mogli bi makar kancelariju sa čekaonicom da imaju.
Laku noć, mame drage! Lepo spavajte vi i dečica.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 194
11.7.2017 23:14:20   
Mariya
Veče mame!
Skoro da me potpuno prošla nervoza,razvrstala sam stvarčice, kod nas bilo neko nevreme pa je osvežilo, istuširala sam se i sve to me opustilo, i onda je moj dečak opet napravio nov pokret koji do sad nijeuser posted image i to me je tako oraspoložilouser posted image
Ivana, nije je vodio kod zubara, sutra ujutro će.
Emice, bebi ima 4,5 meseca. Ja ne bih još da ga hranim. Nemam ni vremena. Ali sl.nedelje smo od 8-10 na terapiji pa bih onda i mogla. On je raspoložen za jelouser posted image
Milena, da li je delovala anestezijauser posted image srećno na poslu sutra!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 195
11.7.2017 23:40:02   
Sarav
Dobro veče mame. Pitanje za Sanjicu- kako si uspela da pripremiš dete za pregled oftalmologa jer i moja ima skoro 4 god i vratila je dr jer nije sarađivala na pregledu, nije znala brojeve. Ja probala da je učim, ali ona stalno nešto vrda i zapričava se, a ne bih da je mnogo forsiram jer je opet mala da je postrojavam i da uči na silu.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 196
11.7.2017 23:58:19   
dddaca
Marya, svako radi onako kako misli da je najbolje za njegovo dete, ali da nije rano sa 4.5 meseca uvoditi hranu? Ipak je njihov digestivni sistem nedovoljno razvijen i samo ga opterecuje sa tom hranom.

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 197
12.7.2017 6:37:32   
Milena18
Dobro jutro!
Mariya, bravo za novi pokret! Anestezija nije delovala, bila sam budna do pola noći user posted image
Dddaca, ne vidim odakle si ti, kod nas u Srbiji pedijatri preporučuju uvođenje kašica već sa 4.5 meseca, ali u početku samo po par kašičica uz regularan mlečni obrok. Ja sam mojoj bebi sa nepunih 5 počela da dajem pirinčanu kašicu, pa sam posle polako uvodila povrće.
Ja se spremila za posao, odoh, šmrc...

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 198
12.7.2017 8:09:51   
Sandricak
Jutro od mene devojke... juce nisam pisala nista, ceo dan smo pajali :-) isla sam u Temerin u Dugu i Bebu i nakupovala scas_ta nesto za posao... za 3500dinara sam kupila 3haljine, pantalone, bluzu, suknju i dve majice... :-)
A kupaci.... jedva nadjoh jedan da nije push up, da nije punjen i ostalo... kao da nigde u svetu nema mladih cura sa vecim grudima...
Posle ostali u Temerinu na bazenu, a uvece isli kod kumova...
Maki ce mi danas verovatno kuci, bar je tako kazao juce :-)
Milena, javi sta je bilo na poslu....

< Poruku je uredio Sandricak -- 12.7.2017 8:10:38 >

,,Život guta one koji se boje!``

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 199
12.7.2017 12:26:13   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Sarav

Dobro veče mame. Pitanje za Sanjicu- kako si uspela da pripremiš dete za pregled oftalmologa jer i moja ima skoro 4 god i vratila je dr jer nije sarađivala na pregledu, nije znala brojeve. Ja probala da je učim, ali ona stalno nešto vrda i zapričava se, a ne bih da je mnogo forsiram jer je opet mala da je postrojavam i da uči na silu.

Moj sin je kod oftalmologa bio sa 3 godine. Putovali smo u inostranstvo na duži period pa smo ranije odradili taj sistematski. Bio je super, doktorka je bila sjajna, pričala mu sve šta će raditi i bilo mu je interesantno. I nije mu pokazivala brojeve ili slova već oblike i crteže. Ne razumem kako detetu od 4 godine pokazivati brojeve i pritom očekivati da sve zna user posted image svašta.

< Poruku je uredio Ana RR -- 12.7.2017 12:27:02 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Kasice
gagana83

(95%)

(5%)

Ukupan broj glasova: 41

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here