Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 22:19:20
|
|
|
|
dddaca
|
Super kad joj je odmah bolje od probiotika. Ha, ha Krin, danas i sutra nista od trkanja
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 7:44:48
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro,hajde na kaficu
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 7:47:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Evo i ja pijem kaficu. Suzi, nama poslednja doza Pentaxima u decembru. I onda smo mirni do skole. Jel se smirio proliv?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 7:48:39
|
|
|
|
vocicana
|
super za macu Iv, dobvro jutro zene, hajmo kafa, trodupla, ja sam slogi grogi.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 7:51:52
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana će da nam kuva.Mrzi me da ustajem iz fotelje a i mladja je
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 7:53:24
|
|
|
|
vocicana
|
Moze, ko god. Ja sam stvarno premorena.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 9:21:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cuj nju, Ivana ce I jos srce da nacrtam na kafi? Neki dorucak posle?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 9:29:35
|
|
|
|
Duškić
|
I ja sam slogi, hehe. Nocas se ne zna ko je manje spavao od mojih malaca, a jurili po parku sinoc i mislila sam ima da spavaju, ali piiip.. Hajde da pijemo kaficu opet kasnim jutros.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 9:50:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Meni se bas spava. Probudila sam se u pet. I posle nisam mogla da zaspim.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 10:51:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dan Sta se radi ..ja nista ne stizem. U haosu sam!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 11:30:00
|
|
|
|
dddaca
|
Dobar dan. Samo da virnem. Ni mi nismo nocas spavali. Malena se budila i plakala cele noci
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 12:03:07
|
|
|
|
krin 40
|
Anck zasto? D i ja u kaficu..hajdete na pice😃
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 6.9.2017 16:32:28
|
|
|
|
krin 40
|
Kuvajte mi kafu,nemamo vode.Poludeću.Neki radovi..kakvi više radovi
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 9:23:28
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro i ovfe..Ladno i dalje nema vode.Ovo stvarno nije humano
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 14:33:11
|
|
|
|
dddaca
|
Kuc, kuc, ima li koga? Krin, jel vam stigla voda?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 14:39:48
|
|
|
|
krin 40
|
Daco nije.Već šizim.Deca se bukvalno suzdržavaju da odu u toalet.Stoka ni cisternu do malopre nije obezbedila
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 15:20:08
|
|
|
|
dddaca
|
Strasno. Pa zna li se kad ce da dodje? Sta kazu? Vidim da si pisala u drugoj temi da si kupila tri balona vode, rekoh verovatno pijete flasiranu vodu. Tek sam posle ukapirala kad sam ovde videla
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 15:31:49
|
|
|
|
krin 40
|
Pa u 15h..samo što je 15h prošlo a vode nema😐
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 15:36:21
|
|
|
|
dddaca
|
Valjda ce brzo. Kad si toliko izdrzala, sacekaj jos malo
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 15:39:54
|
|
|
|
krin 40
|
Ženo kupala se nisam.Ujak i familija su na novom Bgd.Radi se i Brankov most.Ne možemo da putujemo tri sata da bi se tuširali.A i izludjuju me kante i flaše po celoj kuhinji.I baloni.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 15:51:32
|
|
|
|
dddaca
|
Verujem ti i znam kako je. Eto, znam da ti je sad lakse
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 17:05:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa kad zivis u centru dodji kod mene na selo, D da se kupa sa macom
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 17:47:30
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana sad dodje voda.Ako se ponovi eto mene kod tebe pa ti piši u temi "nezvani gosti"
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 18:04:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa, ja sam ozbiljna. Necemo vam naplatiti kupanje
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 18:34:16
|
|
|
|
krin 40
|
Ti si srce❤Kažu da nije bilo jer menjaju stare cevi.Valjda se neće ponoviti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?