Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 9:49:45
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro! Ja uspavala bebca i sad kuliram malo uz kaficu...
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 9:51:29
|
|
|
|
krin 40
|
Duškić ja već drugu pijem
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 9:54:10
|
|
|
|
Duškić
|
Krin , mm radi dnevnu smenu, pa moram da vodim Ja i beban mi pomaze , cerkicu u vrtic. Pa ne stignem, inace sutra cu i ja u ovo vreme i drugu da pijem. Prijatna kafica
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 10:01:23
|
|
|
|
krin 40
|
Hvala..ma ja dokonišem😁Moj D voli ujutro da duže spava.Posće podne je aktivan❤
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 10:56:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Mi sad od lekara, maca primila mmr.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 11:03:21
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana ljubi Macu❤
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 16:41:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala Krin, hocu. Uzvracamo poljupce. Sta se radi u bastici?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 16:42:43
|
|
|
|
krin 40
|
Jel nema neku reakciju?Pijemo kafu
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 17:11:13
|
|
|
|
Duškić
|
Mi cekamo mm da dodje kuci i da nas vodi negdeee..bilo gde park, Ada...trxni centar ...gde god mu volja. Ljubi macu, Ivana! Tako mi kad trebao da primi vakcinu MMR, i dr kaze dacu mu ja sad jer je zdrav, kad se vratite vi mozda se prehladi i sl.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 17:23:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uf, zene, ja sam bas lose vec dva dana. Glavobolja, malaksalost, evo sad i mucnina. Nemam snage nigde da idem. Ja sam očekivala da ce nam raditi krvnu sliku, ali nisu. Jedino je pitala da li nije bila prehladjena zadnjih dana. Hvalaaaa na poljupcima
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 17:27:10
|
|
|
|
krin 40
|
Ti si zakačila virus sto posto
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 17:46:40
|
|
|
|
Sarav
|
Dobar dan mame. Mi danas slavimo 4.divan dan❤️ Kupili smo tortu i svećicu, poklon kad se vratimo sa mora. Ko šta pije, ja častim😊
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 18:08:34
|
|
|
|
krin 40
|
Srećan vam divan dan❤Nadam se da se provodite lepo
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 18:08:59
|
|
|
|
dddaca
|
Sarav srecan vam divan dan Sad sam tek usla u kucu, celi dan jurcala, nesto zavrsavala. Ivana, nadam se da ce Maca biti dobro i da nece biti reakcije. Nadam se da ce i tebi biti dobro
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 18:10:45
|
|
|
|
krin 40
|
Pa daco ženo gde si ti ceo dan?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 18:15:13
|
|
|
|
dddaca
|
Vodila dete na neki pregled, ostavila je kod mojih, posle zavrsavala nesto po gradu, malo kafenisala i sad da se rastrcim po kuci dok je ne dovedu. Nema se vremena za dokonisanje danas
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 18:16:22
|
|
|
|
krin 40
|
Onda sutra da dokonišemo❤
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 18:17:16
|
|
|
|
dddaca
|
Dogovoreno
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 19:29:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sarav, cestitam Mogla bih i ja malo da budem dokona, bio bi red
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 19:37:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro veče, izvolite na palačinke američke sa kremom . Ja sam tako umorna, jedva mrdam. A koleno me boli već daaaaanima, Moracu da idem da ga snimim. Ivana mi ja uvek nismo primili mmr, ja mislila danas da idemo ali mi je E juče imala nekoliko ovako kasasto vodenastih stolica, pa odlažemo za nedelju dana. Ali svakako prvo poslednju dozu pentaxima pa kasnije malo mmr.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 20:00:02
|
|
|
|
Duškić
|
Hm..mi stigli iz parkica. Umorili se i malac odmah zaspAo. Sutra idem sa njim da pogledamo neki kompletic, resih krstenje da mu pravim. Sarav, Srecan Rodjendan! Belo vince za mene, hladno!
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 20:27:57
|
|
|
|
krin 40
|
Veče..D zaspao..sad malo da predahnem❤
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 20:39:11
|
|
|
|
dddaca
|
Sad cemo i mi na spavanje jos malo. Duskic, kad pravite krstenje? Suzi kako je sad dete?
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 20:40:58
|
|
|
|
krin 40
|
Meni dosadno kada se ti i ja ne trkamo,hahaha
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 5.9.2017 20:46:58
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro je,imala je juče 4 takve stolice, popila probiotik, malo regulisali ishranom i sada je ok. Hvala sto pitaš. .. Ja da uspavam decu pa da spavam, bas sam umorna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?