Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 18:40:33
|
|
|
|
dddaca
|
Valjda nece. 24h bez vode je stvarno mnogo.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 18:42:55
|
|
|
|
krin 40
|
Ddaco gde ti bese živiš?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 19:19:18
|
|
|
|
suzi kju
|
Kako ste mi devojke? Ajmo grožđe, belo, preslatko, pa limunada njamiii
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 19:26:53
|
|
|
|
Duškić
|
Caao zenske. I mi smo danas ruckali i grozdje i jabuke. Teta na pijaci donela prelepo pa nakupovali bas puno. Bi do parka i sad sam umorna .
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 7.9.2017 20:47:52
|
|
|
|
krin 40
|
Veče i ovde..izgleda da smo danas sve pazarile groždje
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 8.9.2017 7:40:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro u basticu! Kafa skuvana i popijena Kuvam opet, cekam vas.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 8.9.2017 7:48:50
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro jutro. Spava mi se još, ali je maloj gospođici dosadno. Pridružujemi se za kafenisanje nas dve dok tata i sestra spavaju.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 8.9.2017 7:52:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro.Moze jedan nes.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 8.9.2017 8:18:33
|
|
|
|
krin 40
|
Jutroo..i za mene
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 8.9.2017 9:29:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozz 😊 Prijao bi jedan nes u drustvu nasmejanih i pozitivnih ljudi 😊😊
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 8.9.2017 9:47:15
|
|
|
|
krin 40
|
Evo ja kuvam kaficuu.Mama Jo ideš li na more?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 8.9.2017 12:08:48
|
|
|
|
Duškić
|
Ne svratih ceo dan u basticu.. Moze i nes za mene. Malac mi spavka, pa posle dva moramo do dz za papire da nam popuni dr.za vrtic.
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 8.9.2017 12:14:02
|
|
|
|
krin 40
|
Evo kuvam ja,ja dežurna kuvarica
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 9.9.2017 6:36:14
|
|
|
|
Duškić
|
Dobro jutro! Hajde da pijemo kafu! Bas smo poranili. Izvolite, evo kuvam
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 9.9.2017 7:19:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Duskic može kafa, nas tri budne od 6:15, poranile smo bas. I ja sad da stavim kafu. ..Mm ode da radi nešto privatno, nas tri same, kasnije ćemo napolje malo pa da spremam ručak. ..
|
|
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 9.9.2017 7:49:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro i ovde. Mi danas vežbamo matematiku Verovatno i srpski i engleski. Cele nedelje kontrolni.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 9.9.2017 7:57:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
DObro jutro. Zar vec Ivana kontrolne? T jos uvek nema domace zadatke. juce me neka zena sretne kaze da njeno dete po dva sata radi domaci. Isto je prvi razred. Od uciteljice do uciteljice. ODoh da przim jaja. Davno nisam jela.
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 9.9.2017 8:14:31
|
|
|
|
krin 40
|
Jutroo,moze kafica.Ivana već kontrolni?N ima domaće svaki dan.Matematičarka ih ubacila u petu brzinu već drugi dan.Juče bio i roditeljski.Išao mm
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 9.9.2017 17:59:16
|
|
|
|
krin 40
|
Gde ste žene?Ajd' da pijemo neku kafu,dosadno mi je
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 9.9.2017 22:38:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sredjivala macinu garderobu danas, posle malo skitali, pa gledali batu na treningu. Imaju inicijalne kontrolne,provera znanja iz trećeg razreda. A moje mišljenje je da ih samo zaglupljuju tolikim domacim, gradivom..
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 10.9.2017 8:28:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Pijemo kaficu?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 10.9.2017 9:10:43
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro..može😃
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 10.9.2017 9:50:53
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro jutro. Može kafa. Evo ja skuva la drugu pošto sam prvu celu prosula po stolu
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 10.9.2017 9:57:59
|
|
|
|
krin 40
|
Jutroo Sarav..kakvo vam je vreme danas?
|
|
RE: SeptembaRRska bastica 10.9.2017 16:50:25
|
|
|
|
krin 40
|
Svi u skitnji ?Lepo vreme..mi malopre došli.Kuvam kaficu😁
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?