|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (04.09.-08.09.2019.) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2009 14:44:41   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tasha

cccc... koliko postova. Ja ustvari ne volim da jedem ... mrzi me.


Uf a nisam ja otvorila ovu temuuser posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 26
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2009 14:48:53   
Anoniman
Vidi je, ne veruje mi!

lu, znaš da kuvaš pravi paprikaš? onaj izvorni mađarski?

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 27
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2009 14:49:23   
Anoniman
Mery nije to isto... jer se ražnjići ne prave sa lukom... očigledno sam zaboravila staviti...jer za ražnjče ne treba marinirano meso

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 28
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2009 14:49:56   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Mery

Modessty kod nas to zovu raznjici.


jel da?
aaaa to je to?
user posted image
ma mora da ima neka fora! nije to možda baš isto?user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Mery)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2009 14:50:40   
Modessty

IZVORNA PORUKA: lenka sarajevo

Mery nije to isto... jer se ražnjići ne prave sa lukom... očigledno sam zaboravila staviti...jer za ražnjče ne treba marinirano meso



etoooo!
nije isto!user posted image

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2009 14:51:04   
Anoniman
 modessty nije ni nalik...odgovorila sam koja je razlika

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 31
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2009 14:51:06   
Modessty
odoh ja da nesto jedem!!! i u setnju!
caoooooo

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 32
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2009 14:57:09   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tasha

Vidi je, ne veruje mi!

lu, znaš da kuvaš pravi paprikaš? onaj izvorni mađarski?

Ma ja sam ti majstor za sve,samo mi daj receptuser posted image
Eeej moja mama otišla u Bačku i nije me povela,sad će ona tamo da jede sve što ja volim ali rekla sam joj da mi ponese šunke.
Htjela sam ići i ja ali mi žao Roka tek se naviko na vrtić.

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 33
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2009 15:09:37   
Anoniman
Mađarski paprikaš

Glavicu luka malo prodinstaš na ulju. Tek toliko da luk promeni boju. Onda naspeš malo vode, kao da ćeš da dinstaš luk dalje... ali sledi caka... da ne bi luk dinstala 3 sata, i da ti ne bi pola kuće smrdelo, i da bi se lakše varilo, ubaciš pola ravne kašike soda bikarbone. Luk posle par trenutaka izgleda kao da si ga dinstala satima! user posted image  Ubaciš prethodno iseckanu svinjetinu (teletinu, piletinu - ko šta voli)... recimo ja ubacim oko pola kg, na kockice iseckam. (voda na luku je već skoro skroz isparila.) Zapečem meso malko, tek da pobeli, onda kašičicu aleve paprike, promešati, sipati vode da prekrije meso.

soli po želji.

krompira po želji.

NE dodavati brašno u to tečno (saft), jer on ne treba da bude gust, nego baš redak.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 34
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2009 15:15:12   
Lu
Ja sam gledala kako prave u Vojvodini u kotliću.
Nedinstaju luk nego se sve kuha oko 2-2.5 sata,luk,meso,paprika i ostane rijetko ali bez miješanja samo okreću kotlić iznad vatre, uz to se serviraju domaći rezanci.

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Pričajmo o hrani...
10.2.2009 15:19:06   
Anoniman
U mom društvu, to se zove "kotlić" user posted image  a ovo što sam ti napisala je recept moje bake koja je mađarica. user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 36
   RE: Pričajmo o hrani...
11.2.2009 21:11:09   
maša
JA NE VOLIM BARENI KARFIOL...SVE OSTALO VOOOOOLIM!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Pričajmo o hrani...
12.2.2009 6:59:01   
Lu
Pročitala sam na receptima tortu od čpkolade i jagoda,
nek se javi krivacuser posted image
Jel šlag ide iz vrećica ili onaj tečni (slatko vrhnje)user posted image

_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu maša)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Pričajmo o hrani...
13.2.2009 11:50:14   
oliveradj
Odrasla sam na krompirusi i gibanici, jeli smo i meso dosta, a salatu ja ne volim ranije nisam uopste jela nista kuvano sad jedem vremenom sam se navikla.

_____________________________

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: Pričajmo o hrani...
30.3.2009 15:33:43   
Sneža
Ja obožavam barenu butkicu(ali je barim dok se skoro ne raspadne) toga bih mogla pojesti na kile,i to je jedina masnoća koju volim jesti kod mesa,znači kod ovoga jedem sve,i meso,i masno,i kožuricu!Ali domaće naravno pa onako lepo nadimljene.Pa uz to obarim krompir u ljusci,pa barena jaja,pa tvrdi sir,pa rotkvice!user posted image

_____________________________

superbrzasnežaheroj

(odgovor članu oliveradj)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Pričajmo o hrani...
28.4.2009 13:47:15   
Lu
Imam jedno pitanje,koliko dugo se trebaju dinstati ,morski plodovi da bi bili dobri,ne žilavi?

(odgovor članu Sneža)
Direktna veza do poruke: 41
   [Obrisana poruka]
28.4.2009 13:54:00   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 42
   RE: Pričajmo o hrani...
28.4.2009 14:03:17   
Lu
Ma nisam gagi mislila kuhati u vodi nego izdinstati na luku,
nema veze valjda ću znati kad bude gotovo,probavaću dok ne pojedem najukusniji diouser posted image
Ja obično pravim onako na naglo ali sada hoću sa povrćem da pomješamuser posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: Pričajmo o hrani...
25.5.2009 14:38:07   
Anoniman
Povraća mi se koliko sam gladna.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 44
   RE: Pričajmo o hrani...
25.5.2009 14:42:39   
sneza24
I meni nesto muka a i gladna sam.Sta bih mogla jesti user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Pričajmo o hrani...
25.5.2009 14:43:40   
Anoniman
ne želim da pričam o hrani .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....hoću da budem mršava ...da lelujam ....da moram tri puta ući u kafanu da me primjete user posted image

(odgovor članu sneza24)
  Direktna veza do poruke: 46
   RE: Pričajmo o hrani...
25.5.2009 14:45:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

da moram tri puta ući u kafanu da me primjete user posted image


Svašta! Imaš čudne želje. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 47
   RE: Pričajmo o hrani...
25.5.2009 14:46:07   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Povraća mi se koliko sam gladna.


user posted image user posted image user posted image user posted image Možeš li nešto labrcnuti na brzaka, neki peretak ili nešto?


_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Pričajmo o hrani...
25.5.2009 14:48:23   
Anoniman
Evo žvaćem bake rolls

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 49
   RE: Pričajmo o hrani...
25.5.2009 14:49:44   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Evo žvaćem bake rolls


user posted image user posted image user posted image


_____________________________

ŽENA JE STENA!



(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







image
sonyasha
Cortina T krema nas je spasla!!!
Probali smo bar deset_ krema i svaki put se samo pogoršavalo i jako ga peklo. Uz to se i našem mlađem sinu Milutinu pojavio ekcem po obrazima, i polako osvajao teritoriju. Onda mi je ovde na Ringeraji ženica pomenula CortinaT kremu i koliko je njima pomogla! Mislila sam još samo to da probamo i nema druge nego kod lekara po kortikosteroide. Krema je za početak umirivala svrab, drugi dan je smanjila perutanje, treći dan je crvenilo počelo da se ublažava dok posle sedam dana nije sve nestalo! Mazali smo intezivno ali je posao bio više nego uspešan.  Više >>
image
Kuvar: maliponi
Brz i ukusan kolač

Anketa

beba
bukimuki

sa koliko ste poceli uvodjenje kasica i sokica

pre 6tog meseca (66%)

sa 6 meseci (34%)


Ukupan broj glasova: 44

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!

Oznake

Click Here