|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
8.2.2018 11:15:52   
Maraj
mame pokusavam da namestim ticker al zaboravih kako...
napravila sam ga ali zaboravih gde da udjem na rr da to promenim

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 226
8.2.2018 11:17:44   
Maraj
e uspela sam user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 227
8.2.2018 11:20:26   
Maslacak15
jos samo kad bi pisalo koliko si trudnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 228
8.2.2018 11:26:58   
Maraj
evo napokon sredila tickere user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 229
8.2.2018 12:36:19   
isidora88
Joj sto se meni spava preko dana, sad uspavala A i ne mogu da gledam, ne znam sta mi je pa da mi se preko dana ovoliko spava. Moram ustati da spremim rucak i da vise zabrsim sa peglanjem bebecih stvari.
Moze li se nekako osetiti da li sam otvorena? Bas me zanima da li mi se smanjio grlic i jesam li pocela da se otvaram.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 230
8.2.2018 14:09:25   
madre
Isi,mislis li da susilica nije dezinfikovala bebece stvari? user posted image moj mali decko spava, sad sam se cula sa velikim, lepo mu jeuser posted image vraca se u nedelju... Sad mogu malo da odmorimuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 231
8.2.2018 14:27:25   
isidora88
Nije, susila sam na nekom bebecem programu gde nije visoka temperaturauser posted image
Opeglano sveuser posted image
Sad samo da sve lepo slozim u komodicu. I moram da oslobodim krevetac, prepun je igracaka i nekih gluposti

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 232
8.2.2018 14:32:11   
Misha i Ljisha
A ja sam Isi mislila da si ipak blesava pa sve peglas.Mislila sam da imam saborca user posted image

Evo D jos rucka, ja odradila dva casa po sat i po i svasta poradila, skuvala. Nastavljam sad za racunarom. A spavaaa mi seeee...ju...Izem ti vreme napolju. Bebac se danas bas mrda u stomaku. Nem pojma koji mu je djavo user posted image

Direktna veza do poruke: 233
8.2.2018 15:04:09   
Maraj
Ja sam jutros napunila tikvice. Jedu mi se vec danima....
A odspavala sam sa L nekih sat vremena. Sad mi se manta u glavi....

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 234
8.2.2018 15:56:24   
Maslacak15
evo ja da se prijavim. Ja peglam skoro sve ( smo ne posteljinu i carape) a imam odlicnu boschovu susilicuuser posted image user posted image . Ali eto tako sam vaspitana hahhaha To mi je neka vrsta uspomene na pokojnu majku koja je bila jako pedantna zena iako smo se dosta suprotstavljale i svajdale ( razliciti temperamenti).
A i inace nisam neka picajzla, niti imam vremena za kojekakvo domacinstvo. Osim sto sam solidna kuvarica i rado to cinim, moj muz se stara o pranju vesa ( opsluzuje masine i susac), usisava, brise podove, baca smece ( ja ponekad) nisam bas neki heroj.... ALI peglamuser posted image user posted image user posted image Nekad se nakupi celo brdo ali prosto ja ne mogu da vidim da ide bilo ko izguzvan, a mislim da se primeti razlika. Kako god ga slozili i kakva kod bila susilica. Mora bal malo da se mune peglom hhhahha

Eto svi imamo neke bubice.user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 235
8.2.2018 16:00:22   
Rosita
Cao zene. Mi isli u ikeu. Vozila sam i tamo i nazad. Mm istekla dozvola, sad ce da je resi, nikako da stigne. Kupili neke sitnice, popili kafu. Mm ode po D u vrtic. Kupila sam mu one svedske cufte za rucakuser posted image . Mi cemo nesto da priberemo iz frizidera.
Ljiso, zasto brisuser posted image
Moram da pogledam temu masina za susenje. Sve sto pisete je tako primamljivo. Samo ne znam gde bih sa njomuser posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 236
8.2.2018 17:24:21   
milicicak
Ja nemam susilicu i iskreno ne razmisljam o njoj. Ja ne mogu da ne opeglam a ves mi se brzo osusi u stanu. A i da razmisljam, ne znam gde bih je stavila.
Stigao brisko, mini buba se odusevila, ceo stan je prebrisala,
blago meni user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 237
8.2.2018 17:42:16   
Maraj
Jao mili blago tebi kakvu pomoc imas user posted image
Kako si ti danas? Jel uzimas utrogestan?

Ja bi bas volela da imam tu masinu al opet kazem nemam gde da je stavim. Iznad masine za ves mm nakacio bojler user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 238
8.2.2018 18:20:23   
madre
evo i ja sam tu, kuliram, najeli se kod prasici, pa T ode na kratko kod moje sestre. posle idemo na krofne kod kumova, a ja nemam graniceeee i to me bas nervira jer vec treci dan pazim da ne jedem testo, slatkise i grickalice, a bojim se da toplim krofnama necu moci da odolimuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 239
8.2.2018 18:58:21   
milicicak

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jao mili blago tebi kakvu pomoc imas user posted image
Kako si ti danas? Jel uzimas utrogestan?

Ja sam bila super do malo pre, sad mi se opet place od bolova u stomaku. Uzimam utrogestan od pocetka, 200mg uvece. Prekosutra bi trebalo da primim progesteron

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 240
8.2.2018 19:14:46   
Maraj
Mili i mene cesto boli stomak posle podne. Najcesce zato sto me L izmori ili trazi da ga nosim...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 241
8.2.2018 20:05:57   
Misha i Ljisha
Rosita hocu da uradimo bris jer kaze stalno da je pecka i da joj ulaze gace. Iste gace nosi od jeseni i nisu joj male ni velike a stalno ih izvlaci. Nema cak ni crvenilo vulve vec samo kad ona toliko iziritira onda se malo zacrveni. Jutros smo odneli urin sutra ujutru treba da zovem dr da cujem rezultate. Necu da idem u DZ nenormalne su guzve a D tehnicki nije nista osim sto joj smetaju gaceuser posted image

Moj deran danas u stomaku pravi sou. Valjda sto sedim juce i danas ceo dan ne drmam ga setnjom pa se uspaniciouser posted image

Ujutru opet u 8 imam cas. A onda u pola 3 a izmedju rad i PEGLANJE heheh... Maslacak ja kao i ti. Poznam kad je nesto ispeglano a kad nije. Stvarno se ne poguzva mnogo u susilici,al nekako mi je sve lepse ispeglano. Cak mm peglam i dzempere a detetu peglam i gace user posted image nekad sam i carape al sad sam vec odustala od toga ehehh...bila sam danas kod krojaca mm neke pantalone da popravi. A sveki mi krojacica. Naljutice se kad cuje, al brze mi je da platim nego nju da cekam pola godine a uvredi se. Tako da samo da me ne ukeba da sam odnelauser posted image
Ja se napucala sa svojim detetom slanine veceras, ona sveze paprike a ja luka. Hihi... A mm na dijeti pa mu sve mirisalo. Grozne smo

Nego od tih kucnih aparata ja bih jos masinu za sudove. Ode mi gomila vremena na pranje sudja i nerviram se jako zbog toga. Kao da armiju hranim pa non stop imam sudova

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 242
8.2.2018 20:27:59   
Maraj
Ljiso ja zato rabim masinu za sudove, za sve pare. Retko sta da operem na ruke. Mozda neku serpu ali L flasice.
Sto se D gacica tice... da nisi malo izgorela onaj lastis na gacicama pri peglanju? Meni je moja mama jednom to uradila. Pegla joj bila malo jaca, ona peglala moj ves, sve mi unistila lastis na unutrasnjoj strani gaća, pa mi bas smetalo...

Direktna veza do poruke: 243
8.2.2018 21:25:21   
isidora88
Ljiso a mozda joj smeta prasak ili omeksivac? I mozda da promenite model gacica.
Mene glava ubija. Pritisak varira, glava me ubija, deca nemoguca danas, bas sam sva pod stresom. Sjtra kod dr, nadam se vise da ch znati kad se poradjam, ubi me neizvesnost. Valjda ce me dr pregledati i nadam se da sam pocela da se otvaram.
Sutra hocu i do grada sa bratom.
Mikicak odmaraj, bas te muce ti bolovi

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 244
8.2.2018 22:53:08   
Rosita
Ljiso, moj D ponekad to radi. Mislim da je u pitanju kombinacija bokserica koje je obukao i po malo crvene guze. Nekad se verovatno ne izbrise naj naj ili mu je sastav stolice od hrane iritantan, pojma nemam. Kad primetim, uvece posle tusiranja namazemo guzu pantenolom i resimo.
Cuvaj se dobro milicice. Bice to super, samo da izguras ovo sad.
Maraj, smesko, mm i ja smo isto zajedno od 2003. :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 245
8.2.2018 23:17:00   
Misha i Ljisha
Dobro vece.

Rosita ne znam sta je u pitanju ali ona gace ne vadi iz guze vec bas vuce ih napred, da prostis ko muskouser posted image .

Isi vidis nije mi palo na pamet, nisam menjala prasak ali jesam omeksivac. Odnosno za nju nisam dugo dugo koristila omeksivac a kako joj sad perem stvari zajedno sa nasim, pocela sam da stavljam omeksivac. Probacu da operem sve gacone bez omeksivaca.
Ne znam kako da vam objasnim, znate kako izgledaju zenske gacice e onaj preklop sto je kao "poduplano"nju to iritira na tom mestu. A sve gacice koje imamo su takve. A sve su inace i razlicite. E sad jedino da idem u potragu nekih koje to nemaju. A mozd aimam i par neotpakovanih. Bas cu pogledati.

Ja evo zavrsavam. Obavila sam pozive i razgovore, mailove. Malo sam danas vise kulirala no sto bi trebalo, ali bas me briga. Ne mogu toliko da sedim za kompom.
Mm ujutru u 3 ide vec na put, ko zna kad ce nam doci. A D i ja sutra u akciju.

Odoh mame.

Laku noc. Lepo spavajte

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 246
9.2.2018 0:01:43   
isidora88
Maslacak, na izvestaju mi pise najdublji dzep 60mm (plodova voda), sta to znaci. Jel to ok vrednost?
Ljiso probaj i drugi model gacica i da izbacis omeksivac.
Laku noc i ja se odjajujem, glava me boli i nos mi je zaousen, kijam kao blesava, valjda ce brzo proci.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 247
9.2.2018 6:58:00   
Maraj
Jutro drage.
Ljiso ma garant je onda od omeksivaca. Ja sam jedno vreme nama izbacila omeksivac kada perem belo. Ne znam ni koja je poenta tih omeksivaca. Meni i smetaju kad jako mirisu tako da ja najcesce i kada ga stavim u belo ukljucim onaj program za dodatno ispiranje

Direktna veza do poruke: 248
9.2.2018 7:38:07   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame.

Evo dr mi rekla preko telefona da je urin uredan, nema bakterija nema proteina sve je super. I kaze ne treba bris jer kaze urin bi verovatno pokazao da ima nesto na vulvi.
Nemam pojma sta da mislim. Kaze dr da je ostavimo da je ne zapitkujemo i kad to radi da je ignorisemo kaze hoce to kod dece kao tik. I stvarno ona kad je okupirana ne radi to.

E sad ja cu probati eto da izbacim omeksivac i da nadjem gace bez straftice te bey tog poduplanog, mmislim da su jasmil takve nisam sad sigurna.

Ali kaze dr posto nema crvenila nema niceg da mi to pustimo.

Idem da spremam D za vrtic. Pa da idem na cas. Jos cu i zakasniti.

Ljubim vas

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 249
9.2.2018 7:51:40   
Maslacak15
dobro jutro trudnice,

Isidora ja koliko nalazim literaturi normalna kolicina plodove vode prisutna je kada je visina najdubljeg dzepa izmedju 2 i 8 santimetara. Tako da je sest super, a ne malo...Skroz normalan nalaz.

Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Za moju tek rođenu, preminulu devojčicu
Tužna, pretužna priča majke kojoj je beba preminula u stomaku. Ujedno i apel svim roditeljima da prihvate sve neprospava...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here