|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18
9.2.2018 8:36:46   
isidora88
Dobro jutro, uzasna noc iza mene. Nisam mogla da zaspim do 2, isla da piskim dok nisam zaspala sigurno 5 puta, grlo me pece, nos zapusen, katastrofauser posted image
Hvala maslacak, ja sam nesto nalazila od 60-80 pa me zabrinulo. Videcu danas ce mi moj dr raditi uz pa cu bas cuti sta kaze.
Odoh da zbuckam neki dorucak

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 251
9.2.2018 9:14:08   
mama Jo
Drage moje trudnice ja samo da vam mahnem, zavirim cesto da vidim kako ste mi 😊

Isi, kreni odmah da se pucas vitaminima, da sto pre prodje...

Prijavljujte se za pakete, nema nikog jos osim Maraj.... ja sam dobilatu malu kikebu susku kad sam se prijavila i skroz je super 😊 hajde pa da glasamo...
Ljubim vas sve redom stomacici dragi 😘

,,Carpe diem"

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 252
9.2.2018 10:21:44   
Rosita
Dobro jutro.

Isla sam da uzmem potvrdu za vrtic da je D vakcinisan i da nesto isplacam. Evo sad pricaju nesto na TV na temu malih boginja. Opet previse prostora daju antivakcinalnim predstavnicima. Svasta pricaju.

Prethodno sam vodila u vrtic. 2 puta se penjem na cetvrti sprat, lift u kvaru, drugi put sa keset_inama.

Sad sam se bas potresla, cula sam da je umro Nebojsa Glogovacuser posted image . Svaki dan treba da se zahvalimo Bogu ili zivotu sto smo zivi i zdravi, nista nije vredno nerviranja.

Isidora, primeni sve sto smes, drzi se!

< Poruku je uredio Rosita -- 9.2.2018 10:24:03 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 253
9.2.2018 10:24:55   
Misha i Ljisha
Jaooo ala sam se najela slatkog user posted image hihi...Mojima ne kupujem a meni se jede vec danima, mm na dijeti D sam isto sad kad uskratila ustvari se kao solidarisemo sa tatom i vec danima mi se jede nesto cokolaadnooo ...I hajd da ne bude da sam bezobrazna kupila sam i njima menaz cokoladu hihih...

Isi nije ti bas sad trebala prehlade, al valjda ne moze covek pobeci od toga.

Ja cu gledati da prepodne odremam bar pola sata.
Drzala sam jednoj devojcici cas kojoj je mama umrla pre par meseci, i nekako se uvek potresem. Njih dve cerke sa tatom koji radi, njih dve same. Ok nisu male ali bas me onako uhvati tuga. Cak sam rekla i mojoj mami koga cu ja ujutru zvati telefonom kad nje vise ne bude. Svaki dan je nazovem. Nekkao mi je to ujutru ustanem i spremam dorucak i javim se roditeljima user posted image . To mi je vec 10 godina nekako rutina, cak ako im se ne javim oni se zabrinu hehehe...

Valjda ce i mene moje dete zvati svako jutro kad odraste. Bar ovo zensko.

Nego sad sam se setila moj nastavnik fizike iz osnovne skole, moj prvi idol i covek zbog koga sam i rekla da cu da zavrsim fiziku je govorio sinu i cerki: OD sve muske dece tebe volim najvise a tebe (cerki) od sve zenske dece tebe volim najvise user posted image mislim da cu to i da primenjujem hehe...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 254
9.2.2018 10:57:03   
milicicak
Isi, bas ti nije trebala prehlada sad... Da te brzo prodje.
Ja opet imam braon tragove po vesu i papiru kad odem u wc, jos malo da iskuliram pa da odem po bocu i po mini bubu.
Jutros sam imala razgovor sa roditeljima o situaciji u nasoj zemlji... Strasno je koliko veruju medijima i koliko su uvereni da zive dobro... Ja definitivno zivim u pomerenoj realnosti.
Ljiso, ocu i ja slatkiseeee. Al mi muka... Pa mi je vrhunac zasladjenja slatka mandarina user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 255
9.2.2018 11:00:20   
isidora88
Joj i ja sam jutros procitala za Glogovca, bas mi je zaouser posted image
Nece nam nijedan dobar glumac ostati, svi odoseuser posted image
Jos malo idem da se spremam pa da vodim M u skolu i onda kod brata, posle na pregled. Sva sam nervozna i frka mi od porodjaja, samo da se docepam anestezije user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 256
9.2.2018 11:33:50   
Maraj
Ja sam se bas umorila...vadila sam stvari iz ormara. Sutra mm sa deverom kreci tu sobu pa treba izbaciti sve iz ormara. Jos mi i mama pomogla. Bas se zamorih....
Mili kod mojih ista prica. Mediji im toliko ispiraju mozak ... jos kad kazem da je neko preko, da odlicno zaradjuje da se bas snasao. Njima je to laz, glupost, pogotovo mom tati. Njemu je sve super. Blago njemu...

Direktna veza do poruke: 257
9.2.2018 12:05:32   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: milicicak

Jutros sam imala razgovor sa roditeljima o situaciji u nasoj zemlji... Strasno je koliko veruju medijima i koliko su uvereni da zive dobro... Ja definitivno zivim u pomerenoj realnosti.

Kao moja svekrva. I još puno matoraca u okolini. Prosto mi dođe da ih zveknem u glavu da se opamete.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 258
9.2.2018 18:50:28   
Maraj
Gde ste drage, nema vas.
Mm i ja sad vadili ostatak stvari iz sobe. Fioke i ostale stvari.... nadisah se pradine..katastrofa....kao da nikad nismo cistili. Valjda i od grejanja
Mogu misliti sta ce biti kad sutra budu izvlacili ormar.
Ja se sad ispruzila...bas sam se umorila.
Mili kako si danas? Pa zar ne bi trebao provesteron da regulise to curkanje

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 259
9.2.2018 19:13:01   
vonavoj
Gde ste zene!! Peeetaaak!! Napokon! Ova nedelja nikako da mi prodje!
Mene danas bolucka stomak...da li se beba namestila nezgodno..ili sam premorena..ne znam..odmaram,i pakujem polako stvari..mm vodi decu sa kumovima na Divcibare,na vikend...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 260
9.2.2018 19:34:45   
isidora88
Evo i mene, ceo dan u nekoj jurnjavi, uglavnom u nedelju na kontrolu, u ponedeljak prijem na patologiju, indukcija u sredu ako sve bude ok. Sad mi je frka, sutra hocu da ribam kuhinju i ceo stan, mm to nece lepo odraditi pa ce me nervirati. Uhvatila me manija za ciscenjem ovih dana. Mm veceras ide na neku proslavu, nadam se da ce doci normalan kuci i da nece sutra kukati ceo dan jer mora decu da cuva.
Inace grlic i dalje ocuvan, 2cm, grlic uloziv za pola prsta, frka mi kako cu de otvoriti.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 261
9.2.2018 19:44:34   
vonavoj
Svako svoju muku muci..ti se zeno ne otvaras..a svasta radis! Kad nece nece...treci bi trebalo da bude laksi porodjaj i otvaranje.. zeno,izgurala si do kraja! Jesu ti radili uz? Koliki je?

Direktna veza do poruke: 262
9.2.2018 20:01:12   
Maraj
Isi sve znam . I ja dok ne umesam prste, ovaj moj prodje kao macka s repom. Al sta cu. Sad ni ne usisavam. Pa samo idem i zvocam gde je preskocio.
Polako, zavrsices sve
I mene vec muka hvata od ovog haosa u stanu. Sve smo ispremestali, zaprasili. A tek ce sutra prasiti kad bude stemovao zid...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 263
9.2.2018 20:46:48   
Maslacak15
Isidora a kad si s porodila prva dva puta? Sto tako zure, mogli su da cekaju bar 37 punih nedelja. Zbog pritiska??

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 264
9.2.2018 20:50:58   
smeško
Da, sa decacima se ceka kraj 36. nedelje.

Direktna veza do poruke: 265
9.2.2018 21:21:12   
Misha i Ljisha
Dobro vece mame. Ja se bas umorila.

Isi znaci stize bebac u sredu. Ne brini sve ce dobro proci. Ako sretnes Marka Ilincica reci pozdravila te Ljilja i da rekla da me pazisuser posted image bas cu pogledati kad je dezuran u Betaniji. Gledala sam spisak ovog meseca al nisam zapamtila. To mi drug iz srednje. Prepisivao matematiku i fiziku od mene a muku smo on i ja mucili sa Nemackimuser posted image kaze on meni kad sam se poradjala sa Dunjom: ne brinj Ljiljo tu sam ja u nedelju.pa kad me fras nije strefio. Bas bi mi bilo neprijatno da mi se on zadesi na porodjajuuser posted image ja se srecom porodila u subotu hahah...

Dunja veceras dala dva gola. Pohvalila sam je u temi al moram i ovde. Heheh... Super au malci kad igraju. Jako su smesni. Ma zao mi sto nisam snimala. user posted image evo je jos sam je pustila da bude budna akd kao sutra subota a danas se naspavala. Nesto sam omekanila heheh... Idem da je poceram

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 266
9.2.2018 21:35:30   
milicicak
Isi, stize beba uskoro user posted image
Ljiso, bravo za Dunju user posted image
Izgleda da ovaj progesteron stvarno pomaze, danas me mnogo manje boli stomak i od kad sam ga dobila nema ni traga krvi...
Mm konacno kod kuce za vikend, od Bozica nismo proveli vikend zajedno. Odoh da se spremam za krevet, kao kokoska sam, cim se smraci prispava mi se user posted image

Direktna veza do poruke: 267
9.2.2018 22:30:11   
isidora88
Ljiso Ilincic je dezuran u utorak, bicu na patologiji pa nek svratiuser posted image
Dr ne bi vise cekao jer mi jenstalno povisen pritisak, beba ne dobija dovoljno na kilazi. Za vise od/2 nedelje dobio je samo 200gr. Sad je procena 2600gr. Otecena sam i tako, znaju sta rade nadam se. U ponedeljak i utorak ce biti vizita pa ce i oni dati svoja misljena i kako odluce tako ce bitiuser posted image
Ne znam sto mi se grlic ne skracuje, bas me nervira. U prvoj trudnoci sam bila otvorena dva prsta od kraja 8.mesecs, porodila se na jedvite jade u terminu. Drga trudnocaisto zatvorena ali od silnih pregleda otvorih se 2 prsta i onda jos jedan posle ricinusa, porodila se za manje od 3 sata u 38.pj nedelji. Oba porodjaja indukovana.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 268
9.2.2018 22:44:54   
vonavoj
Onda znaju sta rade..ipak beba ne dobija puno..a tebi pritisak visok..
Milicicak.super sto ti je progesteron pomogao!

Direktna veza do poruke: 269
9.2.2018 22:48:27   
Maslacak15
A pa ok to jeste argument sigurno. Mislim nije strasno rano, nebi trebalo da ima ozbiljnih problema. Ja mislim da ne treba da se optercujes oko grlica, to je fizioloska stvar. Ocu reci ne Mora da znaci da neces super odreagovati na indukciju i ako si Jos zatvorena. Svakako je najbolje da se opustis i verujem doktorima. Vidis da ljisa drzi situaciju pod kontrolom.user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 270
9.2.2018 22:59:20   
isidora88
Samo da beba bude dobro i da ne zahteva neku posebnu negu. Valjda ce biti sa mnom beba. Frka mi je bas bas, i kako se razdvojiti od starije dece, i sto ne znam koliko cu biti odsutna i sto cuda i briga...
Odoh da spavam, upalila sam masine da nocas peru i suse pa ujutru da samo poslozim.
Laku noc user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 271
9.2.2018 23:29:16   
vocicana
Isi bice ve ok. Bas mi je zao sto to sve prolazis.user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 272
9.2.2018 23:34:02   
Sanjica26 RR
Isi bez peglanja, molim teuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 273
10.2.2018 7:47:40   
smeško
Isi, bice sve ok. Naravno da znaju sta rade. Drzimo palceve i cekamo. Moj brat se rodio mesec dana ranije sa 2450, izasao kao sve ostale bebe iz porodilista. Nista mu nije falilo.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 274
10.2.2018 9:07:47   
isidora88
Dobro jutro. Dan mi je grozno poceo, mm nervozan, dekintirani smo do kraja meseca, nesto sto nije trebalo da nam bude naplaceno je naplaceno i sad smo u minusu, odlepili smouser posted image bas mi nije trebala ova situacija pred porodjajuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

24 moćne fotografije ožiljaka od carskog reza
„Sve smo majke - nije važno kako smo donele svoje bebe na svet“.
4 stvari koje mame NE ŽELE da čuju NAKON C...
Postoji nekoliko stvari koje kao žena koja je imala carski rez ne bih radije volela da čujem NIKADA VIŠE.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here