isidora88
|
IZVORNA PORUKA: madre isi, bas mi je drago da si se javila! i verujem da je trenutno haos, ali verujem da ce proci! ko ti pomaze? nas dve smo skoro pa iste sa decom, najstariji prvi razred, izmedju srednjih 15ak dana razlike i ovi bebaci, pa me sve zanima kako ide dojenje i sve oko toga? ljiso, kod tebe je uvek interesantno! ili ti to tako predstavis stvarno ti je sef strava! Muz mi kao pomaze, ali cirkus nam je, mm je u fazi ostavljanja cigara pa je nervozan, deca jos gora, mucimo se oko skole, sinak mi bas nije odgovoran pa je borba da se uradi domaci. A opet u nekoj fazi, sve zivo baca, divlja, nemam pojma koji mu je djavo. Mislim da ih je mm previse zapustio dok sam bila u porodilistu, samo su buljili u tablet i tv, jeli slatkise i gluposti pa sad nece ni da jedu kako treba. Mm je sve zaznuo i sad jos i in sa tin ostavljanjem cigara, dodje mi da ga nalupam Bebac je super, voli da siki, jedino mi je problem malo kad sam sama sa decom jer A place ako bebac siki jer on bas tad hoce da ga ja nosim i mazim. Sve u svemu vrlo haoticno, jos sad sto moram jos i krive drine da ispravljam zbog mm propusta. Izludjuju me neki njegovi stavovi oko dece, previse popusta pa onda kao brani a nije istrajan i onda ja poludim jer dozvoljava deci neko ponasanje koje ja ne mogu da smislim. Valjda cu uspeti da ih izvedem na pravi put i da mm ukapira neke stvari.