Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 18.3.2022 9:54:50
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobar dan, dobri ljudi! Kome je druga kafica na redu, evo, sveže skuvana.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 18.3.2022 17:21:18
|
|
|
|
dddaca
|
O drugoj razmisljam tek sad. Da li je jos neko za kafu?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 18.3.2022 22:25:19
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 19.3.2022 7:51:21
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro. Stize kafa
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 19.3.2022 8:17:34
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Može kafa,hvala.❤
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 19.3.2022 10:05:12
|
|
|
|
QueenJ
|
Idemo, danas može, sipam sve! Ali ja više alkohol no no. 🤗 Pre 2 dana 2 crtice, juče i beta potvrdila. RR družina biće bogatija za još jednog malog člana. ❤️ Sreća, sreća, radost!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 19.3.2022 10:12:24
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Idemo, danas može, sipam sve! Ali ja više alkohol no no. 🤗 Pre 2 dana 2 crtice, juče i beta potvrdila. RR družina biće bogatija za još jednog malog člana. ❤️ Sreća, sreća, radost! Cestitam. Divnooo Mi cemo po koktelcic u to ime .
|
RE: MaRRtovska kafanica 19.3.2022 10:14:25
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Idemo, danas može, sipam sve! Ali ja više alkohol no no. 🤗 Pre 2 dana 2 crtice, juče i beta potvrdila. RR družina biće bogatija za još jednog malog člana. ❤️ Sreća, sreća, radost! Čestitam!Divna vest!❤
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 19.3.2022 11:45:19
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvalaaa! 🤗 Nato, stiže 🍹
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 19.3.2022 22:52:36
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 20.3.2022 8:16:02
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 20.3.2022 10:15:00
|
|
|
|
dddaca
|
Queen cestitam Moze jedna kafa
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 20.3.2022 16:11:43
|
|
|
|
flamingos
|
Izvolite dRRugarke-trileće,2 u 1,kisela voda,a ostala je i lisnata pogača od ručka.Za svakog po nešto.❤
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 20.3.2022 18:05:10
|
|
|
|
Bambino1
|
Queen cestitam. 🙂 Flam ti si bas vredna.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 20.3.2022 21:06:34
|
|
|
|
QueenJ
|
Flami, hvala što si me pokrila sa posluženjem u kafanici dok sam ja uživala kod svekrive. 😁 Hvala mnogo svima. Mislim da još uvek ni sama ne verujem.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 20.3.2022 23:09:25
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 20.3.2022 23:33:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Idemo, danas može, sipam sve! Ali ja više alkohol no no. 🤗 Pre 2 dana 2 crtice, juče i beta potvrdila. RR družina biće bogatija za još jednog malog člana. ❤️ Sreća, sreća, radost! QueenJ, čestitam. Bravo.
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 21.3.2022 7:52:37
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvala, Sanjice! Izvolite, kafa spremna. Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 21.3.2022 8:04:55
|
|
|
|
nata11
|
Da ova nedelja bude bolja od prosle.
|
RE: MaRRtovska kafanica 21.3.2022 8:10:55
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 21.3.2022 20:13:37
|
|
|
|
Duškić
|
Svratih na kaficu, ima li koga?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 21.3.2022 22:08:26
|
|
|
|
QueenJ
|
Zdravo, ekipice! Sad je već kasno za kaficu, ali želim vam svima laku noć i dobar odmor.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 21.3.2022 22:18:32
|
|
|
|
flamingos
|
Duškić,pijemo sutra kafu.Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 22.3.2022 7:51:42
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Ko je za kafu ili čaj? Evo ja skuvah sebi jednu jaku.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska kafanica 22.3.2022 8:06:23
|
|
|
|
Duškić
|
Može sad, evo spremih kaficu .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.