|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 2025
18.6.2025 8:29:44   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Volim kad deca imaju obaveze, ali volim i raspust. Stvarno znaci da se mozak malo opusti i od tih obaveza. Maca će ići do kraja juna u boravak, lepo im je tamo, svaki dan imaju neke akcije 😁

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 226
18.6.2025 17:16:19   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Dobro jutro. Iv, mislim da su roditelji vise pod stresom nego deca. Pokusavam da se ne stresiram. Pomislim dobar je djak i bude mi lakse.
T je imala zavrsnu priredbu u muzickoj. Vukovac je i tamo. Zao mi je sto ne nastavlja tamo kad je vec talentovana, ali sto je tu je. Barem svira u orkestru, pa nece biti bacen talenat.
S uziva. Ona ima razne planove. user posted image Ja cu sad na posao.

Trudimo se da vudemo cool narednih dana. Dobro je sto ja radim kad je prijemni jer znam da ce samo moje prisustvo u kuci da je nervira ma koliko se ja sklanjala 🤣

Direktna veza do poruke: 227
18.6.2025 22:15:28   
Tiziana
Dobro vece devojke.Iv ma imam ja jos da cekam do mora, odprilike isto koliko i ti,ali volim da brojim dane :-)
Priblizio se zavrsni? Jos par dana i gotovo.Deca su vam super,nema razloga za nervozu.Oni ce vec posle svakog dana znati odprilke sta su uradili i koliko imaju poena, preracunace sami. Resenja ce neko podeliti cim se zavrsi ispit.Secam se da mi prosle god nismo ni cekali zvanicne rezultate, sam je izracunao koliko ima poena.Drzim im svima fige da nema nervoze vec da idu hladne glave, a vi mame po Persencic da se smirite:-)

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 228
18.6.2025 22:25:34   
Sanjica26 RR
Tizi ili sto bi rekla jedna drugarica sa pilatesa popijes jedan pelinkovac i sve bude posle superuser posted image

I ja brojim dane do mora. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 229
19.6.2025 10:12:30   
Ivanka 75
Zato i ne menjam smene za, te dane 😂 Ona na prijemni, ja na posao i svi zauzeti i zadovoljni 😂

Direktna veza do poruke: 230
21.6.2025 11:22:16   
Sanjica26 RR
Gde ste zene. Ja sad sedoh malo. Isla sam dva puta na pijacu bajsom. T ode na poslednji cas matematike privatno. Sutra nema ucenja. Rucak san vec spremila. Kasnije idem na masazu. Bas mi je potrebna.
Lep je dan, pa ga iskoristite pametno. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 231
21.6.2025 11:46:31   
flamingos
Dobar dan.Evo nas kod frizerke.Pri povratku idemo u šoping.Pozdrav svima.Uživajte u lepom vremenu.

Direktna veza do poruke: 232
21.6.2025 12:14:20   
Ivanka 75
Dobar dan, evo i ja poslala mm 2x u nabavku jutros. Zavrsavam rucak pa na posao. Posle sam slobodna 2 dana.
Lep dan, pirka neki vetrić, ko na moru. 

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 233
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мажење беба.
пеперутка16

Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?

Click Here