|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
21.7.2011 20:49:05   
dunja RR
Nadja,

kao neko ko ima težak oblik endometrioze i kao neko ko se kaje zbog odlaganja, i kao neko ko ima muža koji je sve isto pričao kao i tvoj (a sada plače svaki dan što je to pričao) reći ću ti:

NE ODLAŽI!

Ovo ti kažem iz najbolje namere, veruj mi!

Ne želim da neko ikada više prolazi kroz ovo kroz šta ja prolazim. Večiti sam kampanjac u svemu bila pa i u ovome, a mi sa endometriozom ne smemo tako. Ne samo zbog bebe koju ti želim da što pre dobiješ nego i radi tvog zdravlja.

Ljubim te puno***

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.7.2011 20:54:48 >

(odgovor članu Nadja)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
22.7.2011 0:21:19   
degu
Slušaj Dunju draga Nadja.
Ja sam beskrajno srećna što smo mi otkrili na vreme da imamo problem sa začećem i što sam još uvek mlada. To mi je sad sreća u nesreći. I to mi uliva veliku nadu da ćemo problem rešiti.
U životu se dešavaju razne stvari na koje nismo spremni, pa ih izdržimo. Za trudnoću i za bebu nikad nismo potpuno spremni, jer nam je sve to strano i uglavnom nas plaši sve što je novo.
Ali pusti da priroda odradi svoje, materinski instinkt koji će se sam pojaviti i nemoj se previše opterećivati sa tim.
Trudnoća nije bolest i nema čega da se plašiš, samo se prepusti i uživaj u pravljenju user posted image a posle i u user posted image
A sve ostalo, finansije i materijalna nesigurnost, ma svima nam je tako, ali opet se nekako snađemo i ako budemo čekali bolja vremena, nikad nećemo biti roditelji.
Nemoj previše da razmišljaš i uživaj sa svojim mužićem.

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 102
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
22.7.2011 7:47:43   
Nadja
Dunja, Degu hvala vam na lepim recimauser posted image

Evo necu odlazemuser posted image poceli smo od ovog meseca, meni je trebalo vremena da malo zaboravim bol od pobacaja, ostao mi je neki delic unutra pa dok to nije ispalo ja sam mislila imam upalu jajnika, bubrega, probadalo je strasno, a moj doktor nista ti ne brini treba nesto da izadje, i bio je upravu kad je neki zaostali kodmadic tkiva ispao ja sam se preporodila, ali generalno ne volim odazak u bolnicu pa mi je trebalo malo da zaboravim...ali cesto spominjem ovde nije sve bilo crno, posle toga mi se sredio ciklus i prvi put u zadnjih 19 godina dobijam na 28 dana kao sat...

Eh dunja, kod mene bas suporotno ja sve planiram i radim na vreme tako sam i na bebiuser posted image posle udaje, pa se ono desilo i shvatila sam da nemoze u zivotu sve da se isplanira mozda je i bolje sto si ti spontana.


Degu,
upravu si za materinski isnstinkt, ja nisam nesto volela decu, ustvari primetila sam da je sa njima kao i sa ljudima sa nekima se divno slazemo i ljubav je obostrana narucito sa sestricima, a sa nekima jednostavno neznam sta cu i kako da se igram...

Ali kad sam ono malo dva meseca bila trudna, sve se preokrenulo ma nista mi nije bilo bitno sem moje mrvice, ma nista, cak mi se cinilo da je vise volim od mm (nisam mu reklauser posted image ) i sve sto mi inace znaci nije izgledalo vredno paznaje (ugavnom mislim na materijalne stvari) koliko bebica, cak sam radila vezbe pozitivnih misli da raste...ma svasta nesto da bi poraslo...kad mi je moj doktor rekao da je premali ni svega 6mm i da to nije uredu. Ja sam bila ubedjena da gresi ali do sada moj doktor uvek bude u pravu a ja se uvek nadam da nije...tako da mislim da sve to priroda uredi-  odmah ti se javi briga i ljubav za bebuuser posted image cak i da nisi bila 100% sigurna kao ja.

Ne plasim se ja trudnoceuser posted image , vec porodjajauser posted image , ali o tome se trudim da ne mislim.

Sada se mislim da li da skupim novac da idem na neke preglede pre trudnoce, cula sam da i neke bakterije dovode do pobacaja mada kod mene nije bio taj slucaj, mada pred operaciju(ima tome vise godina)sam radila haldimiju, ureoplazmu, mikroplazmu i to dva puta dok sam skupljala rezultate sve je bilo u redu, tada sam radila i neke druge nalaze cak i hpv tipizaciju (punkatcija) pa je ispalo da ga nemam nista (hpv), to je bilo zbog imam nekih problema sa grlicem ali to pratimo vec godinama-mozaik, i ponekad dobijem kandidu (godisnje) ali izlecim kanestenom porsli put sam i mm dala masti za svaki slucaj...valjda je to dovoljno od provera...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
15.1.2012 9:48:28   
meyo
znam da je tema odavno al ja je dizem iz razloga kao i nadja
juce pricam sa mm.i kazem sta mi dr predlozila za inseminac. on meni na to pusti sad to
mene brine tvoj posao?????? bila sam ljuta i bijesna
jest u pravu je al ja sam stava ko degu i dunja kad bih cekala dobre finansije dobit cu unucice jbt.user posted image
ja sam stvarno u losem polozaju na poslu jer 99% u prvoj polovini ove godine idem kao tehnol.visak
zivimo kao podstanari .. al nekako ja imam pozitivan stav i osjecaj na ovom polju mislim da mogu lako naci drugi posao on ima mjesecno oko 700e 150dajemo za stanarinu jos 80 za vrtic i komunalije.. i nekako mislim da bi smo izgurali user posted image jer mislim da zdravstveno nismo u situaciji da mogu odlagati bilo sta..

(odgovor članu Nadja)
Direktna veza do poruke: 104
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
15.1.2012 13:20:23   
hanka
Mm ce da se obesi jednog dana od nase planirane trudnoceuser posted image

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 105
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
15.1.2012 13:27:11   
meyo
hahah moramo ih "obradit" hankic .. user posted image user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 106
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
15.1.2012 15:08:35   
World
meyo, ja sad znam da sam grdno pogrijesila sto sam sve nesto cekala da se desi, tipa pakultet, posao, stan.... gledam ljude koji su bili u istoj situaciji, i stigli su sve to da odrade, plus sto vec imaju veliku djecu.... e onda kad sam shvatila da nema smisla cekanje i kad sam htjela dijete, e sipak onda, ne moze kad hoces.. mi smo uspjeli rijesiti samo dio tih nekih stvari, ali bas me briga, sto kazes postacu baba prije nego sto sve dovedem u red..
a da ti ne pricam da dok nismo radili na bebi kako je mm strogo pazio da ne ostanem trudna... uzas... sav je bio isprepadan...
e sad, ja ponekad bjesnim na mm upravo zbog tog nekako previse nehajnog odnosa prema svemu ovome ponekad, ili se bar meni tako cini... mislim, odradi on sve sto treba, ali brate de malo se uzivi u situaciju.. i bas me nekad stvarno izludi, ali nikako da dokucim sta se desava u njegovoj glavi... i onda mi bude lakse kad cujem da ima jos zena sa istim muzevima, pa kontam nije to do njih, nego valjda im takav procesor stavili u proizvodnji... user posted image
mozda oni to jednostavno samo ne pokazuju?! mada i dalje imam nagon da ubijem ovog mm ponekad... user posted image
pa zamisli kad ja pricam kako se zene pripremaju za vto (ono sto sam citala na temi), a on meni ladno 'ma dobro, pusti to, to je pretjerivanje'!!! zamisli to, pa ne popizdi... izvinjavam se na izrazu....
uh, eto, sad sam se opet iznervirala, idem da ga umlatim momentalno!


_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 107
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
15.1.2012 15:46:37   
MakiJ
umlatila bi i ja mog trenutno saduser posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 108
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
15.1.2012 22:44:58   
meyo
e pa svete al detaljno si nas opisala ko sto kazes takav im procesoruser posted image
ja se upravo spremam na jos jednu tur razgovorauser posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 109
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
16.1.2012 0:34:03   
maca821
Ne misli, samo radi... i ćutiuser posted image šalu na stranu, on kaže da je odavno bi spreman, ako mu je verovatiuser posted image , a voleo bi prvo posao, ali ako baš ne može posao, beba je ok. 

_____________________________

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…


(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 110
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
16.1.2012 1:08:57   
monini
mm jako voli decu i gde god ima priliku stalno je sa njma..ima puno strpljenja i ljubavi za svako dete..sreman je, ali skrozzz i oboje iskreno ceznemo da imamo bar jedno!!..mada ne dizemo tenziju oko toga..dace Bog u svoje vremeuser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 111
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
16.1.2012 1:51:06   
bratzz
Dok nismo napravili Milicu sex nam je bio obaveza a ne uzivanje, kao ajde da odradimo sta se mora, i tako od maja do septembra, u tom periodu sam zelela da sam zatrudnela slucajno mnogo pre planiranja porodice. Drugo dete zelim da nam se desi iznenada kad se najmanje budem nadala.

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 112
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
16.1.2012 9:25:34   
MakiJ
I ja mislim da je sex bio mnogo bolji dok nismo hteli bebu, sad ajd na posaouser posted image
Spreman je on, cak je on bio taj koji je hteo pre mene ali me nervira to sto on kaze bice ako je sudjeno, poludim na touser posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 113
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
16.1.2012 12:24:38   
Anoniman
Ne znam da li je moje pitanje za ovu temu ili ne  ali moram da vas nešto pitam.

Moj muž i ja imamo dvoje dece. Milica ima 6 godina. Začeli smo je sasvim nenedano na mojoj poslednjoj godini studija. Bilo je jako teško izurati fakultet i trudnoću , pa finansijska strana dolaska bebe na svet jer ja nisam radila, a suprug za veoma malu platu pa je čak dobio otkaz nakon MIličinog rođenja  kao tehnološki višak.. . užas... Nema pomoći, a ja i on bez posla sa bebom u naručju, neiskusni, prvo dete, uplašeni.... sa tek par meseci bračnog staža još uvek ne naviknuti na to ( nismo  živeli zajedno pre toga) i još moj fakultet preko...uz naravno prebacivanja što nisam završila na vreme. Celu trudnoću sam učila noću ... kada se rodila Milica  ljuljala sam kolica pored stola sa knjigom jer nije htela da spava bez mene...iscrpljena do besvesti...
No, sada imam dvoje dece, oboje radimo kao fakultetski obrazovani sa veoma pristojnim platama koje nas jedva pokrivaju ali šta se može... Hteli smo i drugo sa što manjom razlikom u godinama... Uporno smo pokušavali ali se jednostavno nije dešavalo. Postajali smo očajni... Nismo o tome pričali ali sam često bila okrivljena za to..." kako je mogla MIlica da se desi, a drugo ne može.".. itd. U međuvremenu saznamo da su spermatozoidi veoma spori...da postoji mogućnost da se desi ali moramo da budemo strpljivi... Samo sam o tome razmišljala. Nisam mogla da spavam niti bilo šta drugo. Jovan se desio onda kada sam sebi rekla " Baš me briga, ako se desi desilo se, ako se ne desi nije nam bilo suđeno i gotovo. Neću da upropastim i ovo što imam. Moja MIlica i moj muž su mi najpreči u životu." I desio se Jovan.  Sada je sve u redu. Kao što vidite, prvo je bilo neplanski i desilo se brzo i neočekivano,a drugo planirano pa se čekalo.
Ali ja bih sada treće ali moj muž nije za to jer je finansijski momenat njemu presudan, a i onaj stereotip je prisutan "dosta je dvoje". Treba da obavimo jedan razgovor na tu temu. Sa mojim suprugom nije lako pričati jer isključivo argumentovano i logično može da bude uspešno. Ja vas pitam i molim za pomoć sa kojim argumentima da krenem u taj razgovor? Kako da ga ubedim? Želim treće jer sam i sama treće dete u porodici, oboje radimo i živimo u svom stanu. Mnogo smo postigli za kratko vreme ( pošto nam je početna tačka bila izuzetno loša...) uz velika odricanja. Imamo puno troškova jer i MIlica kreće u školu sledeće godine..., a ja punim 35. Mislila sam samo da mu kažem da se opustimo pa ako se desi desilo se... Porodiljsko traje dve godine, mogla bih da propratim njenu školu, Jovanov vrtić, da radim sa strane jer sam pravnik itd. Šta mislite, šta da mu kažem i kako da ga ubedim?
Pozdrav

(odgovor članu MakiJ)
  Direktna veza do poruke: 114
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
17.2.2012 19:41:45   
Brana
U mom slucaju,mm je vec isplanirao drugu trudnocu i to mi saopstio user posted image

_____________________________

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 115
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
17.2.2012 19:45:16   
malapufika
jedva ceka,zeli,raduje se....ali vec pocinje da ludi od mog opterecivanja tj sto ja kao nisam opterecena ...stalozeniji je od mene i razumniji...
mada je on dosadan sa druge strane --opterecen je parama.vec razmislja kolko ce da ide na pampers.:))))

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 116
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
17.2.2012 19:51:57   
Brana

IZVORNA PORUKA: malapufika

mada je on dosadan sa druge strane --opterecen je parama.vec razmislja kolko ce da ide na pampers.:))))

e dobar je user posted image


_____________________________

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu malapufika)
Direktna veza do poruke: 117
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
17.2.2012 20:12:39   
hanka
user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 118
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
19.2.2012 12:25:57   
Jole84
Ja mislim da će mm na nos da izađe ovo moje planiranje user posted image
I za druge stvari u životu sam takva,bolesni perfekcionista,do detalja sve isplaniram i radim po tefteru...user posted image a sada kad mi se sve izdešavalo,svesna sam da ne može sve po planu,da neke stvari ne zavise od mene,jednostavno moram da pustim...Ima ko stavlja prave stvari na pravo mesto...u pravo vreme.
A ipak to me ne sprečava da gledam dečje tapetice,krevetiće,čarapice..user posted image e to ga izluđuje user posted image Velika mi je podrška u svemu,al neki put stvarno navatam sebe da preterujem baaaaš.
Al što im je to im je,trpi sine za ubavilo user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 119
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
19.2.2012 12:47:27   
anirez
Ja kad sam se udala pricala sam sa mm o trudnoci i drzali smo se onog da necemo dijete prve 2 godine, ko fol treba nam vrijeme za nas.
Poslije toga kad smo rekli da cemo raditi na bebi otkrili smo da imamo problem, tacnije ja sam imala problem. Tad smo se tek pokajali sto smo uopce cekali te 2 godine, grizla me savjest sto sam bila sebicna, bila sam ubjedenja da mi je to kazna od Boga jer sam se igrala sudbine.
Dvije godine mi je trebalo da ostanem trudna i rekla sam vise nikad trudnocu planirati necu.
Ako se desi super, ne desi ok, to isto savjetujem sad svima oko sebe.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 120
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
24.2.2012 18:24:17   
Sanchy
Mi smo se upoznali 2006 ,iste god.poceli da zivimo zajedno,2008 se vencali,samo gradjansko a 2011 pravili svadbu i crkveno vencanje...znaci sad je sesta godina kako smo zajedno a zatrudnela sam odmah posle svadbe jer je mm bio za to da pocnemo da radimo na user posted image pa sta nam Bog da...ja sam samo mislila kako punim 35 ove godine pa vreme mi je da vidim sta se tu desava...ni u snu nisam pomislila da cu odmah zatrudneti i pravo da vam kazem jos sam se i prepala...ali u trudnoci sam prilicno smirena kako sam mislila da ce da bude posto mene sve to komplet trudnoca,porodjaj,beba.obaveze strasno plasi tako da mi je oduvek bilo svejedno hocu li imati decu ili ne...mm me je uglavnom podrzavao u tome ali svi oko nas su poceli da dobijaju decu pa rekoh ajde da mu izadjem u susretuser posted image ...i eto...u julu deckic stize a ja cu se valjda izboriti sa svojim strahovima...mozda bi mi jednog dana bilo zao sto nemam dece da nisam popustila....ono sto hocu da kazem jeste samo opusteno i beba ce doci..ko se opterecuje kako nece imati dece itd...taj stvara psihicku prepreku zacecu..moj zivot je bio divan i dok smo bili samo nas dvoje,sada ce svakako biti drugaciji,videcemo kroz par meseci sta nas ceka...user posted image

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 121
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
24.2.2012 19:10:29   
mombg

IZVORNA PORUKA: anirez

Ja kad sam se udala pricala sam sa mm o trudnoci i drzali smo se onog da necemo dijete prve 2 godine, ko fol treba nam vrijeme za nas.
Poslije toga kad smo rekli da cemo raditi na bebi otkrili smo da imamo problem, tacnije ja sam imala problem. Tad smo se tek pokajali sto smo uopce cekali te 2 godine, grizla me savjest sto sam bila sebicna, bila sam ubjedenja da mi je to kazna od Boga jer sam se igrala sudbine.
Dvije godine mi je trebalo da ostanem trudna i rekla sam vise nikad trudnocu planirati necu.
Ako se desi super, ne desi ok, to isto savjetujem sad svima oko sebe.


To niste mogli predvideti, a niko nije toliki pesimista da u startu ode na sve moguce analize ne bi li saznao da li mozda neko od njih dvoje ima problem koji ce u buducnosti biti smetnja zacecu.
Moj muz je isto kao i ja bio za planiranu trudnocu, a to sta bi bilo da se nije desila tak brzo, ni ne razmisljam jer su nam te tri godine braka bez dece bile itekako lepe i ne zalimo ni najmanje sto nismo odmah dobili dete.

(odgovor članu anirez)
Direktna veza do poruke: 122
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
24.2.2012 19:12:29   
mombg

IZVORNA PORUKA: malapufika

jedva ceka,zeli,raduje se....ali vec pocinje da ludi od mog opterecivanja tj sto ja kao nisam opterecena ...stalozeniji je od mene i razumniji...
mada je on dosadan sa druge strane --opterecen je parama.vec razmislja kolko ce da ide na pampers.:))))

Nek na to gleda kao na racune koje mora da plati. Nije vezano za tebe direktno, ali muzevima kojima je skup pampers, adaptirano mleko, razno razne dzidza bidze bez kojih se moze ali koje su itekako korisne ne treba radjati decu.

(odgovor članu malapufika)
Direktna veza do poruke: 123
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
24.2.2012 20:49:16   
lelaigor
Mi smo u novembru 2008. godine rešili da se uzmemo a zabavljali smo se od 2004. a živeli zajedno od 2007. U to periodu (2008.) sam ja bila jako bolešljiva, dobila otkaz na poslu zbog hronične bolesti i sestra mi je jednom u šali rekla "Ma, treba ti da zatrudniš, i sve će se rešiti!". I tako smo dakle u novembru počeli da planiramo svadbu a u decembru ja njemu spomenem to što mi je sestra rekla, i bio je sav u fazonu "pa, kao, hajde". Ja sam se nećkala nekoliko dana, bilo mi je to nekako zbrzano, ipak je to odluka...i oda sam priatala i sad imamo dvogodišnju Dariu.

_____________________________

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu mombg)
Direktna veza do poruke: 124
   RE: Sta Vasi muzevi misle o planiranoj trudnoci?
12.5.2012 23:30:18   
Figaro88
Nama je lako bilo da se odlucimo za prvo dete,a sad je to bilo mnogo komplikovanije.On se mnogo plasi za moje zdravlje,a sada kada imamo Andreu moramo i o njoj da mislimo,npr da ja moram u bolnicu a on radi moja mama bi morala iz Valjeva da dodje da je cuva,a ne moze ni ona cesto zato sto imam malog brata koji ide u skolu i mora zbog njega da bude kuci,a nema niko drugi.Ma milion nekih stvari, planiramo od kada je Andrea imala 18m i sad smo se tak odlucili,mada i dalje primetim kod mm-a da je bas zabrinut....

_____________________________

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Дуда.
пеперутка16

До када је ваше дете имало цуцлу?

Click Here