minavb
|
IZVORNA PORUKA: Tash Oj-joj, uopšte ne želite da shvatite šta sam rekla. Da, neko sa psorijazom ide dermatologu, ali mu treba uput od pedijatra. 90% pedijatara će mesecima vikati "Nije to ništa" i vozati vas, dok vama ne pukne film i direktno ne tražite uput i budete odlučni da ne izađete iz ordinacije bez njega, jer PEDIJATAR NE UME DA VAM POMOGNE U TOJ OBLASTI! I u redu je što ne ume da vam pomogne, ali ne znam zašto ne može da kaže umesto "Nije to ništa", nešto tipa "Za ovo je ipak potreban specijalista" i da da uput!, kao da se time oseća manje bitnim, što je skroz bzvz. O daaaa, u pravu si! Evo moj primer sa Vanjinim refluksom-sve bi bilo mnogo lakse i bolje da nas je odmah uputila kod gastroenterologa, a ne da nas voza/te sor, te alergija, te isprobajte sva mleka (da ne pricam o tome da je mogucnost alergije i intoleracije ispitivala isprobavanjem mleka, a ne testovima krvi i sl). Kad na kraju nista nije otkrila, rekla " pa ja neeee znam" ali nam uput nije dala, otisla sam bez uputa prvi put. Sa ovim se susrecu i druge mame cija deca odbijaju mleko i muci ih GER kao mog Vanju-pedijatri ne znaju, a nece da ih posalju kod gastroenterologa i govore da su neka deca prosto takva.