|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 12:24:48   
Torbica
Meni je najvaznije da mi je kosa cista! Tanka je i trazi negu, i kad mi je kosa ok - ja sam ok. user posted image Sminkam se povremeno, nedavno sam isla na dvodnevni kurs i naucila bas dobre cake! Mada mm uvek kaze da sam mu lepa i bez sminke, ali pritom, uvek primeti i da kompliment. Tako da, rado se nasminkam.
Nisam maljava, butine i podlaktice u zivotu nisam takla. Potkolenice i prepone pocupam sa depilatorom i mirna budem. Pete su mi uvek sredjene, svako vece posle tusiranja ih mazem preko cele godine pa nema situacije - evo ga leto!
Bez obzira na kucne obaveze i sve ostalo, mislim da sam skroz ok. Mama me kritikuje kako ne nosim stvari za po kuci i da nikad nista necu imati ako ne cuvam, a mene to nervira, ne volim iscepano i flekavo... To sto nosim, nosim i kad me niko ne vidi.

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 251
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 13:18:02   
Misha i Ljisha
Torbice znam da si negde pisala da si pocela da koristis nesto za masnu kosu. Po opisu moja kosa je vrlo slicna tvojoj, tanka vlas, brzo se masti nista sa njom ne mogu, perem je svaki drugi dan a znala sam i svako jutro pre posla da je peremuser posted image .

Sto se tice lepote sebi i drugima. Ne smatram se posebno lepom, znam da imam zdrave i lepe zubeuser posted image , to mi je glavni adut hehehe... Mogla bih da smrsam koji kilogram ali eto nekako je i to krenulo spontano, valjda ce nastaviti u tom pravcu situacija da se odvija.

U poslednje vreme ne stizem da odem kod kozmeticarke redovno zbog D jer nema ko da je cuva tako da se brijem. Ali najvise volim da me lepo kozmeticarka izdepilira od glave do peteuser posted image . Ko sto rece Anck lepse mi je bez dlaka, brazilka obavezna ako idem kod kozmeticarke.

Ne idem u solarijum (dosta sam crna jer sam non stop napolju), po kuci stvarno nosim staro i iznoseno jer ne vredi, ako nosim nesto novo odmah uflekam, pocepam i td. Ali ko sto rekoh srecom zivim na salasu pa mi niko ne dolazi ne najavljenuser posted image . Kad radim u skoli najvise volim da nosim kosulje (uglavnom sa ruskom kragnom jer ide do grla a imam velike grudi pa da ne izgledam prosto), suknje i salonke (uvek kupim isti model salonki jednostavne oko 4 cm stikla, imam vise pari crnih i jedne krem) ali volim i baletanke. U tome se osecam dobro i pristojno. Kad idem u grad na neke neobavezne varijante volim da nosim udobno nesto i lagano. Mrzim trenerke. Jedno vreme sam posle porodjaja mogla samo trenerke da nosim i iskreno jako sam se lose osecala tad. vise puta sam plakalauser posted image . Za svojih 30 godina zivota nikad nisam u grad otisla u trenerci pa ni u market a kamoli nesto drugo. Kad sam ja isla u skolu tad je bilo sramota nositi trenerku, to se nosilo samo na fizickom, brata je uciteljica vratila kuci da se presvuce jer je jedan dan dosao u trenerci. Meni je to ostalo kao nesto eto nekulturno user posted image .

Muzu sam lepa, necu ni da kazem kako znamuser posted image , ali naravno volimo da se uparadimo jedno za drugo. Nedavno je bio sam na nekom vencanju i bas se skockao da sam mu rekla da i sutra uvece obuce to isto ali u kuciuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 252
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 13:20:10   
Olga75
ja ne znam da li sam lepa , to mi je genetika , koliko sam negovana , onako jesam , ne trcim po solarijumima , teretanama , kreme koje koristim su uglavnom sad vec za zrelu kozu i nemam nekih bora koje bi rekle da imam godina koliko imam, kosa mi je cista , nokti porezani , odeca cista i ispeglana , ne oblacim se u skladu sa svojim godinama - ne izgledam kao tetka u kompleticima i sa trajnom
ali recimo imam pretvrdu kozu na stopalima , to je recimo vrlo blagi oblik ihtioze ( ne one klasicne da se sva ljuspam ) ali ja bih komotno mogla da hodam bosa po strnjici da ne osetim
nikakav pedikir tu ne pomaze
i sad ono : ogavne su prljavise aljkave zene sa zadebljalom kozom na petama
nalazim se i tekako
a protiv toga ne mogu
tako da to biti lepa sebi haha
vise je : vidi lepsa sam , bolja , negovanija , mrsavija , sta god od nje i hahaha
eto to je moje misljenje

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 253
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 13:41:51   
Misha i Ljisha
Jao pete, da ja sam kriticna sa rukama i petama. Naizmenicno ih "lecim". Ali bukvalno lečim. Znaci od baste, trave, povrca i voca ruke mi budu uzasne, ispucale, porcne, poplave, pa onda se samo fokusiram na ruke (ne mogu nista sa rukavicama da radim), u tom momentu zapostavim pete, pa onda trljaj pete, kao manijak imam jednu masinicu, i imam bar jedno 4 turpije, sto od sholla (ili kako se vec pise) sto titanium oriflame i td. Pa zuljam redom sa svim pa kradem opet kremu od moje D onu sa cinkom i mackam. Kad taman sredim pete i budem ponosna na njih opet red na ruke ahahah i tako u krug. Obozavam da hodam bosa i to mi je glavni problem. Ranije nisam mogla da zamislim da nemam lak na noktima na nogama a eto od kako se D rodila stvarno mislim da nijednom nokte na nogama nisam nalakirala. user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 254
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 13:43:35   
Ana RR
Hm, ja te pete ne primećujem kod svojih drugarica i uopšte kod ljudi koje volim (mada, kod muža bih primetila), jednostavno ih prihvatam kakve jesu i ne smeta mi. Ali primetim na ulici kod nepoznatih žena i bzvz mi je.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 255
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 13:45:10   
Cakana84
IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

pete grublje od djona.


Ovo ja zaista nešto najružnije što se može videti. Na žalost, ima jako puno žena koje ne vode računa o higijeni, pa čak ni o onoj osnovnoj. Imala sam koleginicu koja nije prala ruke posle korišćenja toaleta, uvek bi govorila Pa šta, to je sve čisto, prirodno. Ne znam ni šta da odgovorim na to.



Imala sam i ja jednu takvu prirodnu, koja samo pokvasi ruke, taman posla sapun, i provuce prste kroz kosu, pa protrese glavu. Nafilovana puderom koji joj je redovno bio na kragni.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 256
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 13:48:44   
Leptiric123
Lepo je ovo videti

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 257
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 13:51:50   
Dada81
Sta je ovo sve neke samohvalne teme aktivneuser posted image
Pete i mene muce,ali dobro. Volim biti lepa prvenstveno sebi,to daje odredjenu dozu samopouzdanja koja ne moze da se ne primeti.Uzivam da sam sebi lepa,i muzu,a to su po meni uobicajene zenske''radnje''. Ali vecina je u pravu,i jeste stereotipno ali kada imas tu pozitivnu energiju to te ulepsa jos neki odredjeni postotak sigurno.

_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 258
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 14:01:15   
Cakana84

IZVORNA PORUKA: Dada81

Sta je ovo sve neke samohvalne teme aktivneuser posted image
Pete i mene muce,ali dobro.




Niko od nas nije idealan. I mene muce kao i vecinu. To ne znaci da treba da ih zapostavimo potpuno. Moje lice je jako osetljivo. Cim pipnem odmah mi iskoci bubuljica. Da ne govorim o prasini i jakom suncu, plus hormoni. Sada sam ga relativno dovela u red, ali do pre par meseci su piljili u mene. Hocu da kazem da treba da se trudimo. Nekom manje, nekom vise napora. Zna se sta je zapustena zena bez mnogo filozofiranja.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 259
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 14:16:29   
dunja RR
Pete i komplet stopala sređujem jednom nedeljno, jer me sve svrbi dole po stopalima i čak pomalo boli ako ne sredim, pa me samo nervira.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 260
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 14:18:17   
Cakana84
Juče je glavna tema na forumu bila prdenje, danas će izgleda pete. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 261
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 14:29:02   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR


IZVORNA PORUKA: Dada81

Sta je ovo sve neke samohvalne teme aktivneuser posted image
Pete i mene muce,ali dobro.




Niko od nas nije idealan. I mene muce kao i vecinu. To ne znaci da treba da ih zapostavimo potpuno. Moje lice je jako osetljivo. Cim pipnem odmah mi iskoci bubuljica. Da ne govorim o prasini i jakom suncu, plus hormoni. Sada sam ga relativno dovela u red, ali do pre par meseci su piljili u mene. Hocu da kazem da treba da se trudimo. Nekom manje, nekom vise napora. Zna se sta je zapustena zena bez mnogo filozofiranja.


Bas tako!

_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 262
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 14:34:23   
Leptiric123
Sad se probudih i u cudu sam user posted image


IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Juče je glavna tema na forumu bila prdenje, danas će izgleda pete. user posted image


(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 263
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 14:40:03   
Dada81
Pa,moramo se fokusirati na nesto user posted image

_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 264
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 14:57:47   
Olga75
ajde da se ja obrnem , elem meni je ogavno kad vidim da nekoj zeni izbijaju crne - crncate obrve i brkovi , to se vidi iako se ja pravim da ih ne vidim al eto deluju ko kraljevic marko onako crnih brka i obrva
a jos mi je ruznije kad imaju nacrtane obrve , to toliko ostari lice da je prosto neverovatno
i tako
i mi sa petama paorskim imamo neke svoje ukuse user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 265
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 14:59:16   
Olga75
nagradna igra je u toku , svi samo pregledaju forum pa rekoh ajde malo da pisem ionako niko ne cita , svi klikcu user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 266
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 15:06:44   
Cakana84

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ajde da se ja obrnem , elem meni je ogavno kad vidim da nekoj zeni izbijaju crne - crncate obrve i brkovi , to se vidi iako se ja pravim da ih ne vidim al eto deluju ko kraljevic marko onako crnih brka i obrva
a jos mi je ruznije kad imaju nacrtane obrve , to toliko ostari lice da je prosto neverovatno
i tako


Ili istetovirane obrve. To je sada popularno medju umisljenim lepoticama. Toliko su 'prelepe' da im samo fali tet na obrvi i da budu savrsene. Najgore kada vidim na decurliji.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 267
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 15:07:56   
big mum

IZVORNA PORUKA: Torbica

Meni je najvaznije da mi je kosa cista! Tanka je i trazi negu, i kad mi je kosa ok - ja sam ok. user posted image Sminkam se povremeno, nedavno sam isla na dvodnevni kurs i naucila bas dobre cake! Mada mm uvek kaze da sam mu lepa i bez sminke, ali pritom, uvek primeti i da kompliment. Tako da, rado se nasminkam.
Nisam maljava, butine i podlaktice u zivotu nisam takla. Potkolenice i prepone pocupam sa depilatorom i mirna budem. Pete su mi uvek sredjene, svako vece posle tusiranja ih mazem preko cele godine pa nema situacije - evo ga leto!
Bez obzira na kucne obaveze i sve ostalo, mislim da sam skroz ok. Mama me kritikuje kako ne nosim stvari za po kuci i da nikad nista necu imati ako ne cuvam, a mene to nervira, ne volim iscepano i flekavo... To sto nosim, nosim i kad me niko ne vidi.


Isto bitno mi je da sam čista i da mi je kosa uredna,ne šminkam se svaki dan.


_____________________________

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 268
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 15:08:16   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Sad se probudih i u cudu sam user posted image


IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Juče je glavna tema na forumu bila prdenje, danas će izgleda pete. user posted image



Šta će biti sutrauser posted image

_____________________________

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 269
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 15:08:55   
Peace*
Mama me kritikuje kako ne nosim stvari za po kuci i da nikad nista necu imati ako ne cuvam, a mene to nervira, ne volim iscepano i flekavo... To sto nosim, nosim i kad me niko ne vidi.


user posted image

Pete... odbijam da pričam o njima! user posted image user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 270
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 15:12:38   
Olga75

IZVORNA PORUKA: vikiveki


IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Sad se probudih i u cudu sam user posted image


IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Juče je glavna tema na forumu bila prdenje, danas će izgleda pete. user posted image



Šta će biti sutrauser posted image

nesto ce vec da naleti user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 271
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 15:13:51   
lanajelena
Mm mi stalno govori kako je on zadovoljan mojim izgledom i to me nervira jer me time sputava da izgledam onako kako ja zelim,ne mislim da mi brani nego onda nemam bas toliku volju,bicu zadovoljna kad skinem jos 7,8 kg,kad ovih dana posetim kozmeticara jer sam opet usla u pubertet,trenutno sam najzadovoljnija mojim preplanulim telom user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 272
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 15:30:41   
NadaR
U principu sam zadovoljna sama sobom sve dok vidim sesticu na vagi I kad mi je kosa cista I stilizovana
. user posted image





_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 273
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 17:55:34   
big mum

IZVORNA PORUKA: Olga RR


IZVORNA PORUKA: vikiveki


IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Sad se probudih i u cudu sam user posted image


IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Juče je glavna tema na forumu bila prdenje, danas će izgleda pete. user posted image



Šta će biti sutrauser posted image

nesto ce vec da naleti user posted image


Sutra su brkovi i dlake ispod pazuha user posted image

Kakva će to tek debata da budeuser posted image


_____________________________

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 274
   RE: Biti lepa sebi, mužu i drugima ...
13.8.2014 18:19:06   
Dada81
IZVORNA PORUKA: Olga RR

ajde da se ja obrnem , elem meni je ogavno kad vidim da nekoj zeni izbijaju crne - crncate obrve i brkovi , to se vidi iako se ja pravim da ih ne vidim al eto deluju ko kraljevic marko onako crnih brka i obrva
a jos mi je ruznije kad imaju nacrtane obrve , to toliko ostari lice da je prosto neverovatno
i tako
i mi sa petama paorskim imamo neke svoje ukuse user posted image



Olga moja ja se tebi ismejah onako od srca,ovih dana popravis mi dan(e)user posted image user posted image user posted image

_____________________________

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here