Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 8.10.2010 23:14:03
|
|
|
|
Suncicabg
|
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 11:20:14
|
|
|
|
Parižankaa
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: Parižankaa Jesti sardine,ali ne tunjevine. Zasto ne tunjevinu? Meni se sardina zbog žive koju sadrži tuna u konzervi
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 11:21:33
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ufff... nista prelazim na sardinu...
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 11:26:04
|
|
|
|
Parižankaa
|
Sunči,nema tu žive da može da ne znam kako naškodi,ali u postupku pojedi pre sardinu nego tunu...
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 11:27:40
|
|
|
|
Suncicabg
|
Aha. Onda imam jos vremena
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 11:38:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako ne mozes sardinu uzmi riblje ulje ili omega tri.
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:10:29
|
|
|
|
Parižankaa
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Ako ne mozes sardinu uzmi riblje ulje ili omega tri.
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:12:39
|
|
|
|
Suncicabg
|
Predpostavljam da ga ima u "zdravoj hrani"?
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:19:02
|
|
|
|
Alexis79
|
Zdravo suncice Imas ga i u apotekama. Ako ti se ne svidja "ukusnost" onih kapsula ribljeg ulja ima ih i sa ukusom limuna pa nisu mnogo gadne.
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:22:53
|
|
|
|
Suncicabg
|
Kapsule? Ja sam mislila da je to ulje ko ulje
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:25:11
|
|
|
|
Parižankaa
|
Sunčice,a jesi li ikad to jela kao mala,u perlicama?
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:26:06
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Parižankaa Sunčice,a jesi li ikad to jela kao mala,u perlicama? Crvene perlice-bile su u braon bočici
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:26:34
|
|
|
|
Alexis79
|
Ma imas riblje ulje u kapsulama u svakoj apoteci. Ne znam da li se secas toga ,ali kad sam ja bila mala (pre nekih 25-30 godina ) to riblje ulje je bilo u nekim malim crvenim kapulama i mnogo je smrdelo. Sad je to malo promenjeno.Ja sam uzimala te koji imaju miris/ukus limuna.Sigurno ih mozes naci u nekoj apoteci u Bg
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:26:59
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Parižankaa Sunčice,a jesi li ikad to jela kao mala,u perlicama? ne...
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:28:47
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Ma imas riblje ulje u kapsulama u svakoj apoteci. Ne znam da li se secas toga ,ali kad sam ja bila mala (pre nekih 25-30 godina ) Ja sam tada bila bas mala
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:30:30
|
|
|
|
Parižankaa
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: Parižankaa Sunčice,a jesi li ikad to jela kao mala,u perlicama? Crvene perlice-bile su u braon bočici daaaa bile su užasne,ali sam ih revnosno pila.I dan danas imam tu sliku,u kuhinji ispred mame stojim ja -pozinata i čekam svoju dozu,srećna što svojom revnošću usrećujem i majku
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:31:31
|
|
|
|
Parižankaa
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: Parižankaa Sunčice,a jesi li ikad to jela kao mala,u perlicama? ne... e,pa draga moja,krajnje je vreme da se neke stvari promene
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:33:48
|
|
|
|
Suncicabg
|
Eto sad cu da nadoknadim... Kako se tacno zovu?
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:38:32
|
|
|
|
Parižankaa
|
ma pitaj u apoteci u kom obliku imaju sve riblje ulje,i uzmi šta ti najviše odgovara.
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 15:48:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao i meni kada je dr rekao rblje ulje odmah sam pomislila na te crvene perlice. Trauma iz detinjstva. Mislim da je ustvari smrdela bocica i onaj sundjer iz bocice, a ne i same perlice kad dobijes dve. Sunce, sada se to nista ne oseca, samo navali.
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 9.10.2010 20:43:01
|
|
|
|
maakki
|
Ja svakako pijem folnu i C vitamin vec neko vreme, jer mi je gvozdje bilo u groznom stanju (nesto malo preko 1) pila sam i ekomer za jacanje imuniteta, a dobro se secam ribljeg ulja i mojih suza kada je trebalo mama da mi da moju dozu.
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 10.10.2010 10:33:33
|
|
|
|
LunaLu
|
Nadam se da ti je to gvozdje sada bolje, jer je to 1 jako nisko.
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 10.10.2010 16:06:01
|
|
|
|
maakki
|
Naravno da sam to popravila sada je u granicama, mada stalno uzimam folnu i C vitamin, pijem kapi od koprive i jela sam 21 dan svezu rendanu cveklu (tu dodam ili jabuke ili sangarepu da malo popravi ukus). Ovo sam napisala da ako neko ima isti problem pokusa sa ovim meni su to rekle starije zene koje su imale slabo gvozdje, a i one koje su imale operacije pa se oporavljale posle.
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 11.10.2010 21:31:15
|
|
|
|
Suncicabg
|
Danas sam bila kod dr u Domu zdravlja da se posavetujem sta da uzimam od vitamina i slicnih dodataka...i zamislite rekla je NISTA. Pitam ja a FOLNAK ona kaze moze a ne mora ni on pre pocetka postupka samo zdrava hrana i voce + povrce
|
|
|
|
RE: Kako najbolje pripremiti organizam za VTO... 12.10.2010 0:00:17
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Danas sam bila kod dr u Domu zdravlja da se posavetujem sta da uzimam od vitamina i slicnih dodataka...i zamislite rekla je NISTA. Pitam ja a FOLNAK ona kaze moze a ne mora ni on pre pocetka postupka samo zdrava hrana i voce + povrce Dobro ti je rekla! Živiš, ponašaš se i hraniš se normalno kao i do sada!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.