|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kome smete da ostavite dete a kome NE?
31.10.2010 17:28:53   
minavb
Samo mami, nikome vise. Kad bude poceo da jede samo kasice, mozda ce moci i mm malo da ga cuva , inace se ne odvajam od njega.

< Poruku je uredio Nada RR -- 16.9.2011 22:58:47 >


_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Revisions: 1 | Direktna veza do poruke: 26
   RE: Kome smete da ostavite dete?
31.10.2010 18:18:55   
Jeca*
Kad je Luka imao 2 nedelje ostavila sam ga mojoj mami da bih otišla da mi skinu konce (ona je posebno zbog toga došla u Bg da ga pričuva to popodne). Od početka sam imala max poverenje u muža koji bi ga noću, kad ima jake grčeve, izveo iz sobe u dnevnu sobu i držao u naručju, da se ja malo odmorim. Iskreno, nije mi jasno kako nemate poverenja da bebe ostavite očevima?
Inače, Luku sam, znači, do godinu dana, ako je bilo potrebe, ostavljala mm, mami, bratu, sestri...a letos ga je 2 meseca čuvala Daca (bebisiterka). A od 13 meseci ide u jaslice
ja sam bila "luda, posesivna majka" koja misli da sve zna najbolje...i dalje to mislim user posted image  ali imam poverenja u nama najbliže i za sve nas je bolje da Luka ponekad bude i sa njima.

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 27
   RE: Kome smete da ostavite dete?
31.10.2010 23:59:13   
Iwana87
ne  da nemam uopste poverenja u mm ali ga nemam dovoljno.prvo jer se ne snalazi a sve iz razloga sto nije tu a i kad jeste ne preuzima brigu o njemu ma koliko se ja trudila da se to desi.on kao i njegova majka kad god mihajlo prokenka misli da treba da sisa i samo sisa.cak i kad u kujni nesto radim a oni sede u dnevnoj(spojena prostorija)i dete kenka,ne place samo se buni sede pored njega sad  ce mama,mama ima poso sad ce mama i tako dok ja ne ostavim sve od besa uzmem dete u jednu ruku drugom radim sta treba a oni nastave da gledaju tv ili sta vec.zato od svekrve i ne trazim nista,a mm redovno ima predavanja jer stvarno nisam ocekivala tako nesto od njega.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 28
   RE: Kome smete da ostavite dete?
13.11.2010 14:32:25   
LillyT
Danas samo morala da ostavim Laru komšinici na neka 3 sata i super je bila. Nije se uopšte bunila, ja sam je samo odnela i sklonila se. Kaže komšinica da je bila super, oduševila se veš mašinom (nama stoji u kupatilu, njoj u kuhinji), pa je gledala u bubanj (a mašina je radila), pričale su, igrale su se, ma divno dete. Čim sam ja ušla i kako me je videla, tako je počela prvo da se smeje, a onda da plače, ne znam šta joj je bilo user posted image
Ona ju je nahranila (ja sam donela hranu), čak je i ostavila da vidim koliko je pojela i baš mi je drago što je bila tako dobra.


_____________________________

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 29
   RE: Kome smete da ostavite dete?
13.11.2010 14:57:54   
Iwana87
lily user posted image za komsinicu.Ja sam evo zvacnicno kazem prvi put ostavila mihajla bez razmisljanja jednoj nasoj prijateljici prosle nedelje na jedno pola satauser posted image al' sam ga dugo ostavila.MM i njen m su radili nesto ja isla sa njenim mladjim sinom da iskupujem neke stvari.A napolju divan dan,Uzivala sam u setnji.A bila sam spokojna.Nije da nisam mislila na moje dete,ali sam znala da je dobro i da ce ga ona zabaviti i da pocne da place.Bukvalno sam znala da ce biti dobro po prvi put.Mnogo je to dobar osecaj .

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 30
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
1.12.2010 10:23:27   
mejvis
Jakšu sam ostavljala mami, sestri, svekrvi, kumi i mm (on uvek zove njegovu mamu kada ostane sa bebom tako da to ne znam da li da računamuser posted image )
U principu imam poverenja u sve pobrojane i on hoće da ostaje...
Jedino je problem uveče kada neće bez sike da zaspi. user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 16.9.2011 22:52:59 >

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 31
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
16.9.2011 22:06:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: maliska

Ja nemam problem da dajem svoju bebu,sem jednoj osobi,mojoj snajki.Cudno mi se ponasa,skroz.Cupa mi je iz ruku i to tek sto je ja uzmem ili kad pocnem da joj pricam,ona je odmah zgrabi.Ne dodje da je vidi,nego da je uzme,kad spava nece ni da je pogleda,nije joj zanimljiva,samo se okrene i ode.I stalno mi salje decu da pitaju jel moze njihova mama da uzme bebu,par puta sam je cula kako deci kaze,idemo da uzmemo Tamaru,ne da vidimo nego da uzmemo,ko da je neka igracka.A sto je jos gore i sto me prestravljuje,ne da mi da uzmem svoje dete iz njenih ruku,nego moram da sacekam da mi ona da a i to izbegava koliko moze,pre je stavi na krevet nego meni u ruke.Kad krenem da je uzmem,ona, ili mi okrene ledja ili kaze neka ja cu da je ponesem,dodje mi da je sastavim sa zemljom.Jednom mi je to rekla ali sam joj ipak bez reci iscupala dete iz ruku.A kad su njena deca bila mala,jedva mi je davala da ih drzim a kamoli da joj uzmem i odnesem.Pocela sam da imam nocne more





IZVORNA PORUKA: lanajelena

Nadji nacin da joj skrenes paznju da to ne radi,stvarno je napadnauser posted image ,nikad nisam volela da mi cackaju decu,uvek sam jedva cekala da mi ih vrate user posted image




IZVORNA PORUKA: ribizla

Ne volim da dam bebu nekom kome smrdi jako iz usta iz straha da je ne ljubi sa tim zaraznim usnama . Imam dvoje matorana iz kraja koji su takvi i uvek kazem `prehladjena je i nervozna , nemojte je sad ` user posted image Ostalima bez problema dajem da je gnjave user posted image




IZVORNA PORUKA: maliska

Pokusacu tj.moracu.Pocela sam da se zakljucavam kad sam sama sa detetom samo da je izbegnem.I moj muz ne voli kad je uzima,pa se ljuti na mene sto joj dajem,sta da radim,posle ce reci nedam im da vide dete,da sam posesivna majka itd.Znam da ce da se naduri kako god da joj stavim do znanja da to ne volim.Nek se duri ali mora to da postuje.



< Poruku je uredio Nada RR -- 16.9.2011 22:12:34 >

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 32
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
16.9.2011 22:50:15   
Anoniman
maliska, ukoliko je neko toliko napadan i ja sam isto toliko direktna. Neću reći u facu "Ej smeta mi to što bla bla", već ću na njeno "Ja ću je poneti" reći "Ne, daćeš je meni, i ja ću je poneti". Pa nek se duri. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 33
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
16.9.2011 23:18:45   
Anoniman
Uf ja jako ne volim Mišu da ostavljam svekrvi user posted image Sve mu dopušta i to ide u takve krajnosti da nakon 3 sata provedenih sa njom ja 3 dana ispravljam greške!!! user posted image A lično mi je nepouzdan moj očuh (on je vetropir, ne zna ni sebe da nahrani user posted image ), mada i moja mama pravi probleme u poslednje vreme, a ona mi je pored mog muža bila najpouzdanija osoba user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 34
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
16.9.2011 23:24:38   
Dove
Svekrvi ni pod razno,i ako smo u istoj kuci.U decembru kad sam operisana(vanmatericna)nisam imala kud,morala je ona da ga cuva.Jer to mi se desilo u Zajecaru daleko od kuce pa sam tamo bila hospitalizovana.Kad sam dosla htela sam da crknem od muke.Noktici neposeceni,stvari ne mogu da mu nadjem,razlicite carapice na nogama a on musav samo mu se oci vide.Od tada,nikad,ali NIKAD nisam joj ostavila dete duze od dva sata.Jedino kome ga ostavljam je MM ali i to je vrlo retko.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 35
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 9:08:21   
Anoniman
Nešu i dalje ostavljam samo mami i tati (najviše volim da ga zajedno čuvaju, ali potrefi se ponekad da bude jedno samo sa njim malo), tu pripomogne i moj brat, kom opet ne bih samom ostavila Nešu, iako je samo godinu dana mlađi od mene. Imam poverenja u dve drugarice, kad bi gorelo pozvala bih njih, ali bukvalno kad bi gorelo. Nikom drugom, sa razlogom, ne mogu da poverim dete.
Bila nam je zaova sa ćerkom od 2,5 god pre neki dan, i počne da se oseti kanalizacija, užasan smrad (ja nisam bila tu), i kaže mm njoj da pripazi klince dok on izađe da vidi šta se dešava (minut bukvalno). On se vraća, a Neša stoji kod vrata sam i čeka ga, kaže "tata, ja sam popio mamin parfem". Da vam ne pričam epilog priče (nije stvarno popio parfem, ali je raspakovao celofan, izvadio ga iz kutije i špricnuo na usta - gde je gledala mamu joj piiiiiiiip bezobraznu). Ja sam njoj dete čuvala po ceo dan, dok je bila beba, pored mog deteta. Nije joj tražio ni da ga čuva. Jbt, samo da ga pogleda. eto...i tako svi.

(odgovor članu Dove)
  Direktna veza do poruke: 36
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 9:13:58   
Inica
Moju malu svekrva cuva kad sam na poslu, ili kad sam kod mojih moja mama, sestre ponekad, tetka.. Pa hoce i da ostane sa komsinicom i njenom decom user posted image Imam u sve njih poverenja i nikad nije bilo problema..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 37
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 14:40:59   
vukosava
Moju bebu kad ne cuvam ja (kad sam na poslu) cuva muz. I to je to. Ne znam kako bi smela da je ostavljam i mojoj ili njegovoj mami kad puse non stop. Zapatila bi neki bronhitis odmah.

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 38
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 15:00:19   
Iwana87
e moje paranoje,gledam poznata mi tema kad ono ja je otvorilauser posted image Nije se nesto posebno promenilo za god dana.Na zalost svekrva mora da ga cuva jedan deo dana i pricuvala ga je par puta kad sam isla da radim pre nego sto je posao u vrtic.Osim mm tu je i neko ko mi mnogo znaci ima tema o tome.On je covek kom bih uvek ostavila Mihajla,i dobra strana je sto sveki da ga se otarasi da gleda seriju odnese ga kod njega.Mislim zao mi je sto mu stvaramo obaveze ali sam mirna jer on ne skida oci sa njega.Dok draga mi svekrva znate vec kakva je.
Vuko ja sam pusac,i nisam nikom branila da pusi kod nas,i sveki je pusac,ali dok god je lepo vreme,od aprila do novembra uglavnom pusimo svi napolju,samo sto ona ne vadi cigaru iz usta i pisala sam vec prosipa pepeo po celoj kuci.Ne vredi,digla sam ruke.Prekljuce ostavila zapaljenu cigaru u hodniku na kraj stocica gde nam stoji neko cvece,srecom se cigara ugasila,pa nije izbio pozar daleko bilo.Pozovem mm pa joj je on po 1000000 put objasnio,na sta je reakcija pa kao jao ja zaboravila.Jeste moglo dete da pojede a ti zaboravi da mi kazes.Da se vratim na temu.Sad ide u vrtic i mirna samuser posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 39
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 15:04:23   
icika26
samo mami i muzu i nikome vise pogotovo ne svekrvi u nju nemam poverenje ,

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 40
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 15:18:23   
cockic
ja uglavnom mami sad ima 17 m a svekrva povremeno samo preko dana
a kod moje mame hoce i da spava.sad ne znam da li zato sto mi je mama
mlada pa manje brinem.ipak je razlika izmedju nje i svekrve i po
refleksima ona ima 66god a moja mama 45 god.mozda zato

a da napomenem da mi je mama sad od nas dve ulice a svekrva bas dalje
tako da ako zatreba od mame mogu da ga pokupim za 5 min u pola
noci.


(odgovor članu icika26)
Direktna veza do poruke: 41
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 15:25:38   
cockic
a da sto se tice svekrve ona misli da je starija pa da treba da je uvek
poslusam vise mi je kao baka nego svekrva kad ja ima 25god.

a dosta stvari kako ona radi sa mojim sinom mi se nesvidja.

evo primera dodje rucak jeo je np musaku a ona dok jos zvace kaze
da mu dam bananu user posted image
i tako non stop prica kako treba da mu se tutka svakoh 20 min.
on jeste vise atletske gradje ali to ne znaci da ce se ugojiti ako
jede kolicinu kao ja.
on ima ubrzan metabolizam pa posle jela ubrzo kaki.
a na kilazi lepo dobija a i visok je za svoj uzrast.

meni od te kombinacije nije dobro.kazem kad ga ostavim sa njom i na par
sati mogu da zamislim sta mu je sve dala da jede.

pitam se kako je svoju decu hranila nije mi jasno.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 42
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 15:55:07   
Olga75
ko god hoce da je cuva ja je ostavljam user posted image
do sada su je cuvali : moja mama , brat i snaja , snaja vise , zaova , svekrva , svekar i lepo su se izborili sa njom
naravno da ostavljam preporuke a koliko ih se pridrzavaju , hmmm , to je pitanje
u stvari sto posto sam sigurna da ih se samo svekrva pridrzava user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 43
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 16:29:26   
Vika
Za sada imam puno poverenje jedino u svoju majku!

Na kratko ga poverim i mužu, ali pošto mogu očekivati da će me pozvati bar 3 puta na sat, lakše mi je da sam ja pored njega.
Kasnije će nadam se, biti još voljnih i sposobnih

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 44
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 22:23:28   
Brana
Mojoj mami i mm-u...u njih imam potpuno poverenje.. user posted image

_____________________________

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 45
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 22:26:35   
madre
njegovom tati i mom tatiuser posted image najbolje tate na svetuuser posted image

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 46
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 22:37:52   
Anoniman
Ja u babe nemam poverenje, svašta mu dozvoljavaju... samo mm

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 47
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 22:40:37   
Brana
IZVORNA PORUKA: madre

njegovom tati i mom tatiuser posted image najbolje tate na svetuuser posted image

user posted image


_____________________________

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 48
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 23:40:30   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Brana

Mojoj mami i mm-u...u njih imam potpuno poverenje.. user posted image

user posted image Konacno neko ko moze dete da ostavi i svom muzu, tj bebinom tati

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 49
   RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE?
17.9.2011 23:42:43   
Olga75
a ja sam mislila da se podrazumeva da bebin tata cuva svoju bebu najnormalnije user posted image
mislim ako je vec napravio i zivi sa bebom i bebinom mamom da je i cuva user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
PRONAĐI ME! Nestala 2-godišnja devojčica u...
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je danas u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora. Prvi put u Srbiji pokrenut sistem ...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here