|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Drugi carski rez
27.1.2011 11:02:31   
Olga75
Tijana nemoj da vices user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 26
29.1.2011 23:54:17   
tijana86
Ma ne vicem nego mi je bzv kad neko ne cita izmedju redova , odnosno .... ma necu da davim sve sam napisala u predhodnoj poruci!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 27
1.2.2011 12:48:11   
gabrijelaaa
PRVI CARSKI MI JE RADJEN ZATO STO KARLICA NE MOZE DA MI SE OTVORI,NAKON VAGINALETE I INDUKCIJE...I 17 SATI,JA SAM SE OTVORILA 4 PRSTA,JEDVA...NISU SMELI VISE DA CEKAJU,PUKNUT MI JE BIO VODENJAK,I NA KRAJU JE URADJEN CARSKI...I EVO NAKON 17 MESECI OD PRVOG PORODJAJA SADA U PONEDELJAK RADICE MI SE DRUGI CARSKI...

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 28
1.2.2011 12:52:05   
tijana86
Vau ti si bas brzo ! A kako ti je bilo u trudnoci , rana i to ????

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu gabrijelaaa)
Direktna veza do poruke: 29
1.2.2011 14:29:40   
Nensi*
Zar ne savetuju da prodje bar 2 godine izmedju 2 trudnoce kod carskog reza?

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 30
1.2.2011 14:34:01   
tijana86
Draga i meni su tako rekli ! Ali vidis da je ona mogla ! ne znam ja sam se raspitivala jer planiram jednog dana opet trudnocu !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 31
1.2.2011 14:50:30   
aster
IZVORNA PORUKA: nensi27

Meni  je moja doktorka preporčila da zmeđu  2 porođaja napravim pauzu od bar 2 godine.

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 32
2.2.2011 14:19:03   
gabrijelaaa
IZVORNA PORUKA: tijana86

Vau ti si bas brzo ! A kako ti je bilo u trudnoci , rana i to ????

iskrenooo...ova trudnoca mi je proletela i nisam je osetila...ovakvu trudnocu treba pamtiti...nikakvih komplikacija...sve super tece i evo za 5 dana stize i bata...user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 33
2.2.2011 14:22:41   
gabrijelaaa
IZVORNA PORUKA: nensi27

Savetuju...ali i ako se desi ne treba misliti na najgore...i sve se da proveriti,da li sme,da li moze i td....pocetak trudnoce sam provela po raznim institucijama da bi na kraju sve bilo u najboljem redu...ako je osoba spremna onda je zasigurno i njeno telo spremno...user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 34
2.2.2011 14:26:59   
marija32
Oporavak posle II carskog mi je bio carskiuser posted image . Mnogo laksi od I.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 35
2.2.2011 15:40:38   
Anoniman
sestra mm je svo 4 svoje dece rodila na carski rez, s tim sto je izmedju prvo dvoje dece razlika samo godinu dana.

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 36
2.2.2011 16:03:53   
gabrijelaaa
sve zavisi ko se kako oporavlja...ja se nadam da ce mi biti laksi oporavak od prvog,kao i trudnoca...user posted image

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 37
2.2.2011 18:22:00   
Nensi*
Ja sam se posle ovog cr oporavila jako brzo,posle 10 dana sam bila kao da se nista nije desilo...Nadam se da ce i sledeci put biti tako...Jedino mi je prva 2-3 dana bilo bas tesko,jedva sam ustajala iz kreveta,ali kao sto neko vec rece vec sam sve zaboravila,kao da je bilo pre 100 godina...

(odgovor članu gabrijelaaa)
Direktna veza do poruke: 38
10.4.2011 15:19:08   
vukosava

IZVORNA PORUKA: tijana86

Drage moje i dragi moji ! Porodila sam se carskim rezom pre 26 meseci , bio je kao hitan zbog pritiska i pada tonova deteta. Htela bih ponovo da ostanem trudna , zelja mog supruga i mene je prevelika . Ali me plasi jedna stvar kako ce sve to proci , i na zalost rodio se jos jedan strah u meni koji nisma imala pri prvom carskom rezu , valjda zato sto i nisma znala sta me ceka i koje su posledica. Taj strah je da se necu probuditi ! Mozda zvucim glupo ali verujte mi fakultetski sam obrazovna skolovana i ucena , nisam dosla sto bi rekli iz bucine ali taj strah mi ne da mira. Inace posle prvog carskog reza oporavak je bio super , malo mi je curela rana , ali nije nista strasno. Molim vas ako imate neki savet ili iskustvo podelite ga sa mnom ! HVALA U NAPRED ! POZDRAV OD TIJANE !

spinalna pa neces ni zaspati

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 39
10.4.2011 15:20:51   
vukosava

IZVORNA PORUKA: ksena

sestra mm je prvo dete rodila isto tako hitno carskim, a onda je rodila jos troje, naravno carskim. i sve je bilo sasvim u redu, cak mislim da kaze da se prvi put najteze oporavila.

ja sam se poradjala prirodnim putem sve do 7cm pa hitan carski... tako da se oporavljas od oboje... kad ti zakazu samo carski, samo se od rane oporavljas...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 40
10.4.2011 15:22:48   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Tash
Ležala sam u predporođajnom bloku, tik pred salu i tresla se od straha, kada je anesteziolog rekao da savetuje da počnemo u spinalu i da ako se uplašim, da za 15 sekundi može da me uvede u totalnu, da treba samo da kažem.

Ako imaš toliki strah od toga da li ćeš se probuditi, savetujem ti spinalnu analgeziju (jer to nije anestezija, nego analgezija).

samo da znate da ocekujete, od spinalne se treses kao prut svo vreme u toku operacije

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 41
10.4.2011 18:42:54   
sapica
ja treba da se porodim i stah me je i bojim se i nemam sa kim o tome da pricam i da li me neko cuje

JECKA

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 42
10.4.2011 22:10:47   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: vukosava

Ležala sam u predporođajnom bloku, tik pred salu i tresla se od straha, kada je anesteziolog rekao da savetuje da počnemo u spinalu i da ako se uplašim, da za 15 sekundi može da me uvede u totalnu, da treba samo da kažem.

Ako imaš toliki strah od toga da li ćeš se probuditi, savetujem ti spinalnu analgeziju (jer to nije anestezija, nego analgezija).

samo da znate da ocekujete, od spinalne se treses kao prut svo vreme u toku operacije

Ja se nisam tresla od spinalne tokom operacije,tek nekih pola sata posle,kad sam vec bila u sobi...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 43
10.4.2011 22:11:21   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: sapica

ja treba da se porodim i stah me je i bojim se i nemam sa kim o tome da pricam i da li me neko cuje

Pricaj ovde sa nama,slobodno,sve smo kroz to prosle user posted image

(odgovor članu sapica)
Direktna veza do poruke: 44
10.4.2011 22:14:25   
Maya21
ja sam se tresla posle totalne, oba puta, cim su me spustili u sobu. i bilo mi je mnogo hladno, trazilas am od sestre da me pokrije jos necim iako sam bila pokrivena cebetom...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 45
10.4.2011 23:18:50   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

Ja se nisam tresla od spinalne tokom operacije,tek nekih pola sata posle,kad sam vec bila u sobi...

jel ti bio hitan cr ili zakazan?

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 46
11.4.2011 7:23:20   
Ana007
IZVORNA PORUKA: Maya21

ja sam se tresla posle totalne, oba puta, cim su me spustili u sobu. i bilo mi je mnogo hladno, trazilas am od sestre da me pokrije jos necim iako sam bila pokrivena cebetom...

I ja sam se tresla kao prut od totalneuser posted image .Sestra posle nekog vremena me pita hoces da te otkrijem malo,posto je napolju bilo divno i toplo vreme,rekoh neka hvala,neka cebe ostane jos malo user posted image

< Poruku je uredio Ana007 -- 11.4.2011 7:24:24 >

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 47
11.4.2011 9:32:31   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Nensi RR

jel ti bio hitan cr ili zakazan?

Ni hitan ni zakazan,lezala sam na patologiji i cekali da pocnem da se otvaram,kad su videli da to kod mene nece ici,jednostavno su me bez mucenja poslali na carski...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 48
11.4.2011 9:36:55   
Anoniman
Ja sam već 100 puta rekla da , kad budem ponovo trudna , nema šanse da pustim da me opet muče , nego imam da kopam i kopam i sebi organizujem opet carski . Nisam imala velikih problema posle carskog , i doživela sam ga kao spasenje nakon onog mučenja .

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 49
11.4.2011 9:38:25   
Anoniman
Bubo,bas mi je zao sto je pocetak bio tako los.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Мама дечака.
пеперутка16

Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?

Click Here