|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 94 [95] 96   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2012
1.10.2012 15:08:55   
Jeca*
Ja nisam videla nijednu, prosle godine u avgustu, kod Neos Marmarosa, na Sitoniji.

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Dusha)
Direktna veza do poruke: 2351
   RE: Letovanje 2012
1.10.2012 15:12:02   
Dusha
Mozda je bolje da ovo pitanje postavim na nekom zoološkom forumu, ali da li postoji period u godini kad ih baš po Grčkoj ima, ili je i to lutrija kao sa vremenom user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 2352
   RE: Letovanje 2012
1.10.2012 15:13:47   
Anck Su Nmaun
Mi smo svratili kad smo se vracali na Olimpic beach, pored Paralie, voda prljavaaaaaaaa, guzva, meduza kolko hoces, ma bzvz ja bar ja to ne volim .
A interesuje me Lido, ko je bio, jeli mnogo skupo, mislim i smestaj i hrana? ? ?
Ja sam luuuda za Italijom, a tamo sam bila van sezone i svidelo mi se, pa bih opet user posted image user posted image a i tu je Venecija...

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 1.10.2012 15:14:26 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 2353
   RE: Letovanje 2012
1.10.2012 15:21:55   
Dusha
Ovi moji su sad bili u Lidu preko neke agencije Eurotrans, ili Eurotours, uplatili su u Bg. Smeštaj u hotelu je baš bio povoljan, ali detalje oko naziva hotela i tako toga ne znam. Znam da su plaćali nešto oko dvadesetak evra po osobi dnevno, i to polupansion. Hotel je bio čist, i dva minuta peške od plaže (gledala sam snimak). Svaki dan su menjali peškire, a posteljinu na tri dana. Koliko sam skapirala, po prodavnicama nije ništa skuplje nego u Grčkoj.
Inače kad poredim Grču i Holandiju, gde smo bili u junu, ovi ludi Grci deru gde stignu!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2354
   RE: Letovanje 2012
1.10.2012 15:23:18   
Dusha
Anck, a šta znači voda prljava? Alge, ili prljavo do ljudi?

(odgovor članu Dusha)
Direktna veza do poruke: 2355
   RE: Letovanje 2012
1.10.2012 15:23:46   
Jeca*
Mi smo isli preko Kontikija, spojili smo 2 aranzmana od po 7 dana. Hotel Venezia la Villetta

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Dusha)
Direktna veza do poruke: 2356
   RE: Letovanje 2012
1.10.2012 15:28:17   
Jeca*
Meni je Lido divno mesto. Poset_ili smo i Veneciju i Veronu, šetali, odmarali...stvarno je super lociran, dobar je put do tamo, relativno brzo se stigne kolima. Plaza je duga, pescana, uredjena. Nije mi se dopalo sto je puno kineskih radnji, sto nema one "ciganjske" atmosfere na plazi kao u Grčkoj, pocevsi od kafica sa muzikom, prodavaca krofni..nekako je mnogo sterilnije u Lidu. Ima kafic, tiha muzika, malo penzionerskija atmosfera user posted image
eto, mi smo imali tu nesrecu da je bilo puno meduza, da je bilo vetrovito i za moj ukus je bilo koji stepen hladnije i more i vazduh, ali kazu da se Italija po tome i razlikuje od Grčke, jer je severnije.
Ja Italiju jaaaaako volim, tako da se nadam da ću je poset_iti još koji put svakako, samo nisam sigurna koliko će to biti varijanta "letovanja"

evo i slika plaže

user posted image

< Poruku je uredio Jeca* -- 1.10.2012 15:29:30 >


_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 2357
   RE: Letovanje 2012
1.10.2012 15:34:25   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Dusha

Anck, a šta znači voda prljava? Alge, ili prljavo do ljudi?


Ma i alge ali i mutna voda, svega i svacega, nije mi se ni kupalo, zadnji dan nisam ni ulazila u vodu user posted image dok je u Nei Pori bila bisttra, cista.

Jeco i meni se sve jako svidelo, I Venecija, Verona,Firenca,a i sam Lido kao gradic, al eto neznam kakav je kao letovaliste, jeli skupo, opet s dvoje dece.... meni i treba samo mir user posted image

(odgovor članu Dusha)
Direktna veza do poruke: 2358
   RE: Letovanje 2012
1.10.2012 15:39:16   
Jeca*
pa mi smo imali dorucak i veceru. Mm i meni je to bilo dovoljno, a Luki smo u vreme ručka kupovali parče pizze, neko pecivo ili sl...da premosti do večere. Nemam neki utisak da je bilo mnogo skupo. Ne znam kakve su cene smeštaja sad, procunjaj po sajtovima, ali manje više bila je "normalna" cena letovanja

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2359
   RE: Letovanje 2012
1.10.2012 15:49:52   
Dusha
Jeco, jeste li išli kolima? Hotel izgleda skroz ok, samo me malo booking buni, jel baš u Lidu, ili nekom mestu pored? Ja sam stvarno sve najbolje čula, ali obzirom da je sever Jadrana u pitanju, mislim da ne treba ići pre jula, dok se more ne ugreje, i nikako u septembru (mada sam gore pisala da je ovog septembra bilo super vreme).
A sad meduze, ajde da verujem da su zalutale user posted image

< Poruku je uredio Dusha -- 1.10.2012 15:50:49 >

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 2360
   RE: Letovanje 2012
1.10.2012 15:53:25   
Jeca*
isli smo preko Kontikija, a hotel je maltene na samoj plazi. I isli smo nasim kolima, hotel ima svoj parking

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Dusha)
Direktna veza do poruke: 2361
   RE: Letovanje 2012
5.1.2013 17:37:39   
malapufika
Jel zna neko nesto o vili CHRISTOS Limenaria??I kakva su vasa misljenja o Tasosu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2362
   RE: Letovanje 2012
5.1.2013 23:29:50   
Anoniman
Mp mi smo prosle godine , 2012, bili na tasosu , kolima, i odusevljeni smo, imali smo divan apartman u limenasu, limenarijau smo obisli, ali je bas malo mesto u odnosu na limenasuser posted image , odseli smo u vili albatros....i ako ides definitivno posetite mermernu plazu, nekoliko puta sop se vracali na nju.user posted image
posto smo isli kolima, svaki dan smo provodili na drugoj plazi, i sve su prelepe....

(odgovor članu malapufika)
  Direktna veza do poruke: 2363
   RE: Letovanje 2012
6.1.2013 11:59:38   
Shishica
Koliko steputovali? Svemislim kako bi bilo jako naporno sa dvoje male dece. Mi ove godine sigurno ne idemo na more, ali sledece bi otisli ako Lena ne bude sisala tad..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2364
   RE: Letovanje 2012
6.1.2013 12:28:04   
cockic
ja i mm smo dva pyta isli na tasos kad smo se zabavljali ja sam jako odysevljena mi smo bili y lemenariji samo sto je ona bas odymrela tamo tyrizma vise nema konkretno nas tad nije zanimalo gde smo smesteni jer smo bili sami i iznajmili smo ayto nekih 8 dana pa smo se vozikali po ostrvy.y limenasy nebi odsela.ima vise plaza blize limenariji nego limenasy.na koliko smo mi plaza bili oko limenarije i stvarno sy sve fantasticne i one yvalice sy jako lepe samo sa decom sici dole je nemogyca misija jer je yzasna nizbrdica.ali ima jos lepih mm je odysevljen paradaz plazom valjda se tako pise user posted image da nenapisem bas paradaizuser posted image onda aliki,psali amos,ova nasa mi smo je zvali rosa gremos da li sam na nekoj tabli procitala ali ja mislim da je ona pre te yvale da ova divna yvalica nema naziv.blizy lemenarije je potos i on je lep samo plazy nisam obisla jer me nesto nije privlacilo mi kad smo nasli tih par koje sy nam se svidjale na njih smo stano isli.a odsela bi pre y potosy nego limenas,limenasom nisam odysevljena kao ni njegovim plazama golden,makriamos nisam ja za ty gyngyly volim vise neke manje gyzve na plazama.e da zaboravila sam i tripiti plazy koja je bas blizy limenarije na njoj se sad izgardio hotel ja mislim jos neki nov kog tad nije bilo znaci mi smo na tasosy bili 2007 i 2009 kad sam ostala sa sinom trydna ja sam pytovala bysom trydna da sam znala imala bi sve trydnocke simptome tj.ymislila bi ih.mada vec mi je ted malo bio myka ali syper sam izdrzala pyt znaci isli bysom a tamo iznajmili kola.

a da 2008 smo bi na krfy samo sto bi za krf odabrala pre neko mesto blize samom grady krf nego nesto dalje mi smo bili y kasiopima malo mesto ali nisam bila bas odysevljena kao tasosom i njihovim plazama mi smo ayto iznajmili isto na nekih 8 dana samo sto krf i nema neke plaze po meni mnogo manje nego tasos.bili smo na barbati ja mislim da se tako zove,onda onaj kanal ljybavi sidari,i na jos nekoj y kojoj sam samo noge ymocila jer je bila gyzva na njoj a ne znam ni kako se zove.ono gde se roni nismo isli jer ja i ne znam roniti a tad nisam znala ni da plivamuser posted image pa je bilo bezveze silaziti dole..nema sanse da se setim kako se zove ta plaza user posted image nije ni bitno.

ali to pytovanje pamtim najvise po voznji avionom vala stvarno je spas ici avionom na more kakav bys a kolima sa decom mora da je jako zabavno user posted image prosle sam isla sa mamom avionom iznenada krenysmo za CG ali stvarno je avion spas za pyt sa decom.e steta sto nema aviona do tasosa.mada ako skypim snage i zivaca sa njima bi ove otisla na tasos makar i kolima zdravlje bozeuser posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 2365
   RE: Letovanje 2012
6.1.2013 13:38:14   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Shishica

Koliko steputovali? Svemislim kako bi bilo jako naporno sa dvoje male dece. Mi ove godine sigurno ne idemo na more, ali sledece bi otisli ako Lena ne bude sisala tad..


Sisice krenuli smo oko 11 h uvece, i stigli smo u keramoti oko 11 i 30 h , putovali 45 minuta trajektom, i oko 1h smo bili na ostrvu, una je tada imala 9 meseci, super je podnela put, a veoma je nemirno dete, tako da u putu nismo imali problema, promenu klime takodje, nismo imali problema ni sa pcelama i komarcima, kao sto na ostalim forumima kazu...

sve u svemu bilo nam je prelepo , bili smo 12 dana, sada planiramo da posetimo zakintos ili skijatos...

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 2366
   RE: Letovanje 2012
7.1.2013 12:24:36   
malapufika
mislim da cemo def ove godine tamo...mene zanima samo da nije bas pustos,...ne treba mi nocni zivot ,ali sad bas ako je izumreo turizam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2367
   RE: Letovanje 2012
8.2.2013 19:44:04   
anajid
Da li je beba-bebeuser posted image od 10 meseci mala za more?Ko je isao sa detetom tog uzrasta,jel naporno,putovanje,boravak....Kako sa jelom?Sad se vise ne secam kakva je beba u tom uzrastuuser posted image

(odgovor članu malapufika)
Direktna veza do poruke: 2368
   RE: Letovanje 2012
8.2.2013 20:05:37   
nink
Anajid mi uplatili letovanje a moj bebac ce tada imati 10 meseci ......Mi smo vodili sina kada je imao 4,5 meseca i super nam je bilo i ok je podneo put....

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 2369
   RE: Letovanje 2012
8.2.2013 20:10:51   
anajid
P ad nink,tvoj bebac stariji samo par dana od mojih momaka.I mi palniramo tamo u avgustu,gledamo malo ponude pa me interesuje kako da se organizujem.Znam da ce meni i mm biti vise umor nego odmor,ali neka oni uzivaju!Gde vi planirate?Mi kontali u Igalo,ali videcemo jos ima dosta vremena.

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 2370
   RE: Letovanje 2012
8.2.2013 22:04:33   
isidora88
mi smo bili na moru kad je mateja imao oko 8 meseci, super je podneo put, bas nam je bilo uzivanje, ali prosle godine kad smo bili smo crkli od umora, trcala na sve strane,nije imao mira ni 5 minuta,ustajao u 6 ujutru i tako...ali opet bih isla, nadam se da cemo ove godine uspeti da odemo

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 2371
   RE: Letovanje 2012
20.2.2013 22:55:53   
malapufika
uplacen tasos,limenarija pa cemo videti.....nadam se da nismo pogresili

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2372
   RE: Letovanje 2012
20.2.2013 23:06:24   
Sanchy
Mi smo bili u Limenariji,ne secam se imena vile ali je bila skroz ok,i uopste smestaj je svuda solidan,plaza glavna onako ali ima jedna divlja malo dalje,ima nekoh petnestak minuta hoda ,koliko se secam,,jako malo mesto,mi smo iznajmili kola pa smo isli po celom ostrvu te nam je tako bilo daleko zanimljivije..,obavezno uplatite krstarenje oko ostrva,nama je bilo lepo.,eto user posted image

(odgovor članu malapufika)
Direktna veza do poruke: 2373
   RE: Letovanje 2013
20.2.2013 23:08:28   
dunja RR
Možda treba da otvorimo novu temu, za 2013., ali za sada, odgovarajte molim na moj post. Da se zna da letujemo u 2013. :)

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 2374
   RE: Letovanje 2013
20.2.2013 23:15:12   
malapufika
mi idemo u vilu christos....na plazi je...ja sto sam videla svidja mi se ,,pa videcemo ...jos i bebu da napravimo tamo...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 94 [95] 96   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 94 [95] 96   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







U godini jubileja dm nagrađuje vernost kupaca
Beograd, 23. april 2024 – U godini kada proslavlja dve decenije poslovanja, dm drogerie markt kreirao je nove pogodnosti...
5 razloga za kuvanje na indukcionim pločama!
Uz elegantan dizajn, efikasnu upotrebu i bezbednost, Gorenje indukcione ploče su savršen izbor za bržu i lakšu pripremu ...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here