Brana
|
Indy mila,jako mi je zao,sto opet neke stvari prezivljavas,a toliko si se napatila u zivotu... Ja te podrzavam u svemu sto odlucis jer ti svog muza najbolje poznajes,mi samo mozemo okvirno davati savete ali ti znas kako je tvom srcu,znas sta vas je spajalo,sta vam smeta,sta trenutno osecas,i da li ti vise mozes da prihvatis takav zivot...dosta si u zivotu pretrpela i iskreno takva zena kao ti zasluzuje biti istinski srecna u svakom smislu... E sad posto su i decica tu,razmisli jos jednom,po tvojoj prici mogu zakljuciti da je on bio brizan otac,voli tvog sina,pomaze finansijski porodicu...to su opet jedne od velikih njegovih vrlina,uvek naravno ima mana ali neke mane su premostive i mogu da se koriguju a neke ne..ti vidi i izvagaj pre nego sto doneses konacnu odluku,ipak razvod je ozbiljan korak i veoma stresan i bolan postupak koji ce za 100 stepeni promeniti vasu zivotnu buducnost.... Razmisli i nemoj naglo donositi odluku,pusti da vreme pokaze svoje a ti do tada cuvaj sebe,svoje zivce jer trebas svojim andjelima.... ljubim te!
< Poruku je uredio Brana -- 29.5.2011 14:11:37 >