|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
27.11.2011 9:52:59   
mihi
IZVORNA PORUKA: vukosava

Moja je bila toliko protiv nase veze da smo se tajno i vencali. Svasta je muzu pricala o meni. Ja sam to sve ignorisala, njena stvar, ima pravo da se tripuje, ja imam pravo da to sve ignorisem i da budem iznad svega toga. Muz i ona se toliko nekad posvadjaju da ja posle glumim plavi slem i inicram pomirenje.  U mojoj glavi - kakva je, da je njegova je majka, rodila ga je, odgajila i cuvala. Hvala joj za to. Kraj price. Moze da mi kaze bilo sta i da uradi, i dalje ce biti njegova majka. Nikad nisam ulazila u rasprave i sukobe sa njom, jednostavno mislim da toj prici jednom kad krene nema kraja. Iznervira me naravno, ali se povucem, gledam da se situacija zavrsi, razgovor zamre, i zaboravim i krenem dalje. Majka mi je imala jako lose odnose sa tatinom familijom, i znam da tu promene nema. Ili te neko gotivi ili te ne gotivi. Cesto na prvi pogled ili pre prvod pogleda formiraju misljenje. Retke su srecnice sto se slizu sa svekrvama tako da me ne tangira sto nisam jedna od njih. Nek je ziva i zdrava i nek mi ne zivimo zajedno to je sve sto cu da kazem.



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vuko na ovakvoj analizi i stavu svaka čast, sve je ovo tačno i ja to hiljadu puta kažem sebi, ali me po nekad naravno iznervira jakouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 126
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
5.12.2011 23:19:10   
limunada
Moram malo da ogovaram sveki,hvala bogu sad me ne iznervira jer polako ucim da se prilagodim njenim postupcima stim da me nedira a to sto lupeta na jedno uvce udje na drugo izadje.
Ja nemam reci za nju,bas joj fali par dasaka u glavi. namesti tel.da joj zvoni i kao prica sa drugim sinom,i to bas svaki put kad sidjem sa mali,uzme N da nosa i kao ode u kupatilo da opere ruke i zvoni joj tel.i tako divani user posted image Ja se cesto cujem sa jetrvom i deverom,oni se napocetku cudili sto tako izmislja,pa mi rekli da kao trazim tel.da se cujem snjima,kao,da vidim kako ce odreagovati,al ja nisam htela,necu da se spustam na njen nivo.pustili smo to njeno kraju samo nek nas nedira a to sto izmislja i laze to je vec njen problem,samo neznam kako joj ne dosadi...Danas je kupila debelu zlatnu narukvicu user posted image narucila zlatni sat,a kad je izbila ta nasa svadja ona ode u zlataru i kupi ogrlicu i mob.jooj majko mila,kiti se ko necitava samo da bi se pokazala drugima,boze pomozi joj,a muz joj crnci na gradjevini...ma nevredi mi vise pisati o njoj,al da je normalna,nije user posted image

tako vam ja imam sou snjom,od nje se svasta moze ocekivati.samo nek ostane ovako,nek nas nedira i bice sve ok.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 127
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
5.12.2011 23:41:40   
Alexis79
Moja je danas bila kod nas ja mislim drugi put ove godine.A inace smo u istom gradu na 4-5 km.
Dosla je samo da mi vrati kola jer ih je uzimala da nesto hitno zavrsi .
Za tih 2 sata koliko je bila mm je sa njom progovorio 3 recenice i odgovarao na njena pitanja sa da ,ne i ahhha.
Sve vreme je pominjala naravno kako je sve skupo (gorivo u kola nikad sipala nije ,a stalno joj za nesto trebaju) i kako je ne zovemo da dodje i kako smo se svasta  ponovili a da ona to ne zna.
Jeb*i ga takav je njihov odnos i pre mene .Tu popravke nema.

Samnom je odjednom mnogo dobra ,ma sidu lecim na ranu me previja user posted image .
Posle raznih konflikata je jednostavno ne ucestvujem aktivno u razgovoru ,jednostavno se iskljucim.
Jedini komentar na koji je sad i mm reagovao je bio posle pomene da gledamo vece stanove ili kucu i da nam eto nedostaje jos jedna soba (jer ipak se nadamo da ce nam Vto biti uspesna) ona napravila grimasu i rekla da nam ne treba jer nemamo koga da stavimo u nju user posted image .
Na takve komentare bih ja ranije padala u vatru i plakala od besa jer nisam mogla da poverujem u takvu bezdusnost.
Onda me je moj mladji brat lepo posavetovao i od tad mi je super.
Da radimo na user posted image  zna ,za Vto ne zna jer mm ne zeli da joj kaze a i meni je tako lakse.
Jer osecam da bi mi se onda na glavu popela.A to mi ne treba.
Sve ovo kazem jer je ona nesto davno rekla mm-u kad je bila protiv nase veze kako ce me eto mozda prihvatiti kad dodje dete.To je ona naravno zaboravila ,ali ja nisam.

E tu se grdno zeznula jer trebalo je da prihvati mene sa ili bez deteta .
Sta kao ostanem user posted image  vredecu vise !
Mozes seljanku da isteras iz sela ali selo iz seljanke nikad (ovime ne mislim na postene poljoprivrednike vec na ove prostake koji zive u gradu)

_____________________________

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....


(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 128
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 8:31:04   
limunada
Seljaci su pametni za takve malogradjanke kao sto je moja sveki,jedva osnovnu zavrsila a sad se nesto pravi pametna,uf sita sam takvih.Alexis ma najbolje nam je kad ignorisemo onda je njima jos gore.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 129
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 11:17:00   
jance
e kako se situacija preokrene za tili cas, a da ni ne primetis. dok sam sizila sto ne smem nista da kazem jer finansijski zavisimo od svekijevaca, sad se situacija kompletno obrnula! svekar je umro, ostali smo bez njegove penzije a svekrva je svoju zaduzila sa kreditom za drva za ovu zimu. tako da sada i ona i mi zavisimo od plate mm. e sad ja imam pravo da kazem sta hocu jer ona zavisi od nas! e da znate kako sam se naostrila! nemam vise dlake na jeziku, ni malo! na sve joj odgovorim!
da kazem da vas sada potpuno razumem kad pricate o deci i oblacenju. i ova moja je dok se Ogi nije rodio, vikala kako decu ne treba utopljavati, treba ih oblaciti kao i nas same (sto ja i radim naravno) a sada je odjednom izasla sa teorijom kako se mi krecemo a oni ne, pa zato je nama toplije nego bebama, koje naravno treba natrontati i pokrivati sa dva cebeta kad su u kolima u AS...
jedino sto uziva da mi spusta kad kazem da Ogi ima grcice, pa kao znas, vi njega bas i nesto ne pokrivate kako treba, mora da mu se stomacic prehladio user posted image
druga situacija - zna da sam osetljiva na to dali je kakio ili nije - pa znas, ti jedes taj eurokrem (citave dve kasicice dnevno! ) pa mu to verovatno stvara zatvor jer cokolada steze user posted image .. ovo je eurokrem a ne cokolada zadnji put kad sam ja proveravala sta stavljam u usta!

a da ne kazem da cela mm familija sa sveki na celu tripuje kako Ogiju trebam da pocnem da dajem cvrstu hranu od treceg meseca, jer boze moj, i necak i necaka su tako jeli pa im nista ne fali! pa onda izvolte vi ga hranite, vi ustajte nocu kad place jer ga boli stomacic i vi idite sa njim kod lekara i u bolnice kad ima problema sa probavom, sto se moze desiti naravno i tada cete vi biti : jao jadan Ogi - okrenuti se i nastaviti sa svojim zivotom a ja cu ostati sa njim da ga gledam kako se grci od bolova u zelucu i crevima i da molim boga za pola sata sna!

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 130
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 11:26:20   
Ivanka 75
Kupla ja Ivi juče hulahopke a sveki kaže "opipavajući ih": one što sam joj ja kupila su kvalitetnije.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pitala sam mm da li je ona njih ikada pohvalila za nešto ili ne.... nije mi odgovorio.... naravno.... ona je savršenauser posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 131
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 15:09:28   
Verus
"cestitamo jos jednom, ti si jedna pametna i hrabra zena. svaka cast jako smo ponosni sa tobom i puno te volimo., nadamo se da cemo ti pruziti podrsku vise nego do sada"

Evo sta je moja sveki napisala na FB povodom mog zavrsetka magistratauser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 132
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 15:52:27   
NadaR
Divno Verka user posted image
Evo jedno pitanje pa me lincujte user posted image
Sta bi vi radile da vasi muzevi toliko pljuju vase mame ? Kakve su ,takve su .. njihove su .
Rodile su ih i odgajile najbolje sto su znale .
Oladite malo . user posted image


_____________________________

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 133
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 16:18:29   
Anoniman
Što bi te iko linčovao??? Kod nas je specifična situacija. Mm se bolje slaže sa mojom majkom nego ja. A sa svojom i nema nikakav odnos, zapravo njegova majka nema odnos sa njim još od njegovog sedmog razreda... Sad se viđaju 4 puta godišnje a čuju se uglavnom kad ga ja podsetim da je zove. Meni rogovi rastu od njenih bisera al ćutim, nemam nameru da pogoršavam ionako klimave odnose... Kad mi dođe žuta minuta iskukam se svojoj kumi da sve to izbacim iz sebe, udahnem duboko i ajmo Jovo nanovo...



(odgovor članu NadaR)
  Direktna veza do poruke: 134
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 16:23:39   
Sanjica26 RR
Nadouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 135
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 16:34:00   
limunada

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Divno Verka user posted image
Evo jedno pitanje pa me lincujte user posted image
Sta bi vi radile da vasi muzevi toliko pljuju vase mame ? Kakve su ,takve su .. njihove su .
Rodile su ih i odgajile najbolje sto su znale .
Oladite malo . user posted image


Nece te niko lincovati user posted image al nerazumes izgleda,ja moju sveki nepljujem okolo,al ova tema je namenjene da se pise o svekrvama i ja to postujem user posted image pisem ono sto misli.
Kad bi htela da svratis na stario deo o svekrvama,negde u januaru sam napisala ili februaru,neznam tacno,da vidis sta sam pisala o mojoj sveki,tad sam je maximalno postovala i mogu reci zavolela al sad je nazalost drugacije.

A za taste muzevi uglavnom nemaju sta reci,bar u mom slucaju posto se taste drze po strani i nediraju zetove,jos nisam cula da se neko bas zali na nase majke,mozda ima slucajeva al kod mene to nije i nema sta ruzno reci za tastu.

Ja sam vec pisala da se prilagodjavam svekrvi takva kakva je,jer moram kad zivimo u istom dvoristu,dok mm kaze da budem snjom ko sa komsinicom,sta kazes na to?Al ja nemogu bas tako zbog malog,al mm je to rekao samo zato sto se boji da opet nebude problema jer cim malo snjom zadjemo u neki razgovor ona to preokrene i tera po svome.

Al sam ti ispisala,neljuti se morala sam.Inace moja sveki je isterala moju sestru npolje,i sta ja da sad mislim o njoj user posted image al to je roslo,kazem opet morm snjom kako bilo da nebi bilo jos gore...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 136
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 16:34:26   
Verus
user posted image
IZVORNA PORUKA: Nada RR

Divno Verka user posted image
Evo jedno pitanje pa me lincujte user posted image
Sta bi vi radile da vasi muzevi toliko pljuju vase mame ? Kakve su ,takve su .. njihove su .
Rodile su ih i odgajile najbolje sto su znale .
Oladite malo . user posted image



(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 137
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 16:35:44   
Verus
ja znam bogami zena koje ne vole svoje zetove...od moje drugarice mama npr. Mislim da muskarci to drugacije "procesuju" od nas, pa zato i manje price o tastama. Ma, ako neke stvari ne mozes promeniti najbolje se prilagoditi i ne nervirati se. Opet, kazem SVE JE teze ako se deli kuca. Da nije toga, ova tema bi uglavnom, bila prazna...

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 138
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 16:36:27   
limunada
Lako je tapsati kad vam je sve ok.Verka bravo za tvoju svekrvu.

bolje da vise ne ulazim u ovu temu posto vidim da vam smeta sto tako pisemo o svekrvama

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 139
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 16:37:27   
limunada

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Ma, ako neke stvari ne mozes promeniti najbolje se prilagoditi i ne nervirati se. Opet, kazem SVE JE teze ako se deli kuca. Da nije toga, ova tema bi uglavnom, bila prazna...

user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 140
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 16:40:27   
Anoniman
Moja nije ok, ima milion bisera i podnosimo se samo zato što ipak imamo nešto zajedničko - njenog sina i mog sinauser posted image A koliko ona meni ne valja, sigurno toliko i ja ne valjam njoj, pa da čujem da me ogovara kod komšinice bilo bi mi užasno neprijatno. Svi mi imamo svoje mane, i ja stvarno nemam ništa protiv, i pljuvanja i izbacivanja sve te "sveki" energije iz sebe...ja ne mogu da razumem da neko, ko nije moje dete, muž ili roditelj, može da ima toliki uticaj na moj život i da me svaki dan izvodi iz takta. Okrenula bih se i otišla iz te kuće, žrtvovala sve što imam ako treba. A ako bih ostala, to je onda ipak moj izbor, zar ne?

(odgovor članu limunada)
  Direktna veza do poruke: 141
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 16:41:55   
Olga75
znas kako kazu : Svekriva , zLaova i ona zmija user posted image



_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 142
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 16:48:59   
IVA 11
Nedjo, bravo! I ja sam istog misljenja. Daj ako treba zbog nje da sve lijepo izmedju muza i zene  umre, onda stvarno pametniji treba da popusti. Ah, koliko sam se ja oko moje opterecivala, a sad mi je svejedno. I ako se ikad desi nesto lose izmedju mene i mm-a, bice to zbog nas, a ne zbog roditelja, nevazno, mojih ili njegovih.  

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 143
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 17:02:53   
Ivanka 75
Daleko bilo da ja pljujem po svojoj svekrvi, samo, ona je zaista požrtvovana majka, sve bi učinila i čini za svoje sinove, ugađa im u svemu, i, što se mene tiče to je u redu.
Kad sam se udala sve je bilo savršeno, sednemo, popijemo kafu, porazgovaramo o svemu i svačemu.
Otkako sam se porodila čujem samo kritike, danas ovo sutra ono. Odjednom sve radim pogrešno. I prostirem veš, i kuvam, i dojim dete, i oblačim dete, ma sve čega se dotakne i seti u tom trenutku user posted image  
Ali da se ja otimam sa njom oko svog deteta, da presvlači presvučeno dete, nahrani kad je sito i još se pita što neće da jede, beži joj iz krila a ona je uporno vraća i gura zalogaj u usta... preko toga ne mogu da pređem, i nikad neću.
Smatram da svako ima pravo da gaji svoje dete onako kako misli da je najbolje.
I nema veze da li neko živi zajedno ili ne, zavisi ko je kakva osoba.
Ona je imala priliku da gaji svoju decu i brine o svojoj porodici onako kako najbolje zna i ume, niko se ije naučen rodio. Hoću i ja priliku da JA gajim svoje dete, ne ona.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 144
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 19:51:53   
mihi
Ovo je tema kako se slažete sa svekrvom II deo prema tome mislim da svaka od nas ima puno pravo da napiše šta god želi o tome, bez pridikovanja ikoga sa ovog forma, što kritikuje ili zamera svojoj svekrvi nešto. Ko voli svoju svekrvu voli s razlogom, ko ne voli verovatno takođe ima razloga, prema tome ne znam čemu primedbe onih forumašica koje vole svoje sveki onima koje ih baš ne ljube preterano.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 145
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 20:05:55   
Verus
Ja ne pridikujem, ali sam napisala nesto lepo, jer se inace pise ruznouser posted image

Tvrdim i dalje (po pricama koje citam) da je 99% njih koji se ne slazu/mrze/ne vole/ne podnose svekrve, oni koji su prinudjeni situacijom da zive u njihovoj kuci. A opet, kad si pod tudjim krovom, idu njihova pravila, to valjda tako ide. I mislim da te iste svekrve sebi daju za pravo da se mesaju bas zato, sto finansijski izdrzavaju ili pomazu tu istu decu. Jel to u redu? Naravno da nije. Ali JESTE koren problema.

Slazem se sa Nedjom, od usta bih odvojila ali bih se odselila. Ne bih jela tudja go*** nema sanse!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 146
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 20:06:16   
Anoniman
Kao što si i sama rekla, svako ima pravo da kaže šta god hoće, pa tako i ja imam pravo da kažem da ne razumem žene kojima kod svekrve sve smeta, i kad dolazi, i kad ne dolazi, kad hoće, kad neće...eto.

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 147
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 20:08:05   
Alexxa

Meni je svekrva extra, mirna, nežna i dobra zena koja se ne meša u naš zivot iako živimo zajedno, nadam se da se to neće promeniti kada dođe beba. Meni je problem ZLAOVA, koja takođđe živi sa nama. Zavidna, bez uspeha, dečka, posla, konstantno nervozna, užas, živim za dane kada ide kod neke drugarice u BG

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 148
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 20:23:00   
indy_25
Ja i moja smo se bas nasle. Ona je mladja moderna zena pa imamo zajednickih tema. Mada i ona isto ko i vase svekrve kad odemo kod njih pametuje oko Sare al ja joj samo kazem jest u pravu si sad cu od sad tako a kad dodjem kuci po svom ili je cak poslusam ako mislim da je u pravu. Moja svekrva nije mirna i tiha zena ostra je na jeziku ali kad je u pravu, nego eto bas smo se nasle. Volim kad mi dodju ugostim ih sto bolje mogu tako i ona nas. Zovem je cesto pa skoro svaki dan . Ako slucajno prodje par dana da se ne cujemo odma mi fali ali vise ko drugarica nego ko svekrva. Pricamo o garderobi o kuhinji o sexu o djeci o svemu bas o svemu. Al opet nikad se ne zna sta ce sutra biti do sada je kuc kuc sve ok evo vec tri godine.

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 149
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
6.12.2011 22:08:01   
mihi
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Ja ne pridikujem, ali sam napisala nesto lepo, jer se inace pise ruznouser posted image

Tvrdim i dalje (po pricama koje citam) da je 99% njih koji se ne slazu/mrze/ne vole/ne podnose svekrve, oni koji su prinudjeni situacijom da zive u njihovoj kuci. A opet, kad si pod tudjim krovom, idu njihova pravila, to valjda tako ide. I mislim da te iste svekrve sebi daju za pravo da se mesaju bas zato, sto finansijski izdrzavaju ili pomazu tu istu decu. Jel to u redu? Naravno da nije. Ali JESTE koren problema.


Slazem se sa Nedjom, od usta bih odvojila ali bih se odselila. Ne bih jela tudja go*** nema sanse!



Verus naravno da je to problem, zajednički krov, meni može da se sviđa ili ne sviđa šta moja svekrva radi ali 3 dana istrpim i ne komentarišem pred njom ništa ali da smo svaki dan u tome ne znam šta bi bilo.
Razumem  žene koje ovde žele da se požalo jer im je tako lakše. Nemaju svi i mogućnost da se odsele i ne budu sa svekijevcima, neka onda mogu ovde da se požale ne znam zašto to nekome smeta.




< Poruku je uredio mihi -- 6.12.2011 22:09:22 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here