|      
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
7.9.2010 10:52:48   
dacica
nje nema,ali zato ti Irena kad se porodis,obavezno da napises kako si prosla,i utiske..i da-koga da izbegavamuser posted image user posted image srecno!!!user posted image user posted image

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu Irena79)
Direktna veza do poruke: 226
7.9.2010 14:40:31   
Irena79
ok Dacice ja cu se javiti sa svojim utiscima, nadam se da ce sve dobro proci jer sam resila da idem opusteno i zato cu angazovati lekara i anesteziologa pa necu morati mnogo da mislim:) sta cu prvo dete pa mogu da budem razmazena:))) no imam jos ja da cekam par nedelja, nadam se da gospodjica nece da pozuri...

pozz

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 227
8.9.2010 11:44:41   
dacica
irena-i ja imam dr.isto prvo dete..pa sta cu..lakse mi psihicki,ali nemam strah...ja bi volela da moja pozuri mali,makar 2 nedeljeuser posted image user posted image posto mi je termin tek krajem oktob.user posted image

(odgovor članu Irena79)
Direktna veza do poruke: 228
8.9.2010 21:08:37   
Irena79
heheh ja sam nesto u fazonu da ne zuri ali mi je svakim danom rekla bih sve teze jer je njoj sve tesnije. danas sam saznala da ce moj dr biti na kongresu bas u periodu kad je meni termin, od 28.9. do 4. 10. tako da cu videti sta i kako dalje:( reci cu ti ko mi se zalomio.pozz

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 229
9.9.2010 0:17:26   
dacica
bas mi je zaouser posted image user posted image bas si baksuz...a,ko ti je dr.??

(odgovor članu Irena79)
Direktna veza do poruke: 230
9.9.2010 9:37:46   
dacica
jel ima neko da ide u skolicu na zvezdari...

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 231
9.9.2010 22:04:48   
Irena79
dr Mitrovic
ja idem u dz u siminoj i skroz je ok skolica. dva puta ned. dolaze devojke iz chicca cetvrtkom i drze prezentaciju, danas su nam dale i promo mat, dve cucle od kaucuka, odelce za tek rodjenu bebu i tufere za grudi 3 para, lepo od njih:) babica koja je drzala predavanje o dojenju me odusevila, toliko korisnih informacija nam je dala u jednom casu da je to fenomenalno! toplo preporucujem kome je blizu simina.

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 232
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]
Idi na:

Anketa

Ime za devojcicu
Koje Vam je od ovih imena najlepse za devojcicu? Hvala! :-) p.s. Na drugim anketama pise da nesto nije u redu sa glasanjem/anketama, pa mozete i napisati Vas predlog/odgovor, ako Vas ne mrzi. Hvala ^_^ cmok

Oznake

Click Here