|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Glasaj i ostavi komentar

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Са марамицама и физиолошким раствором.
Са пумпом.
Са усисивачем за бебе.


Komentari:
Za sada još nema komentara!
Komentariši!



Rezultati ankete

Koje je lepše?
lelaigor



Daria (61%)

Darija (39%)


Ukupan broj glasova: 693
Komentari:

tuja, 28.2.2010
Ne bih dala nikad detetu ime koje ima razliku sa drugim imenom samo u jednom slovu. To stalno stvara neke pitalice prilikom vadjenja svih dokumenata , a da ne pričam koliko puta se desi da upišu pogrešno a to jedno slovo se muvek mora ispraviti. Nije to problem toliko za roditelje koliko za dete koje će se celog života sa tim susretati. Moje lično iskustvo, stalno neke zavrzlame da li sa J ili bez J :)


sduca, 1.3.2010
Kod nas se kaze sa J. A i slazem se prethodnim komentarom. Moja drugarica se zove tako bez J, i nema gde joj nisu gresili, i u skoli u dnevnicima i na dokumentima i svuda!!!


raskovnik, 1.3.2010
Daria


Didy, 13.3.2010
Meni jeste lepše Daria, ali je glupo dati u Srbiji bez -j-. Isto mislim da će dete imati stalno potrebu da nešto objašnjava. U principu, nije mi lepo ni jedno, ni drugo. Ne volim ženska imena nastala od muških. Dođu mi nekako kao podcenjivanje, ako me razumete.


Stihija, 23.4.2010
Meni je lepše Daria, ali da li je to naše ime?


besnaglista, 29.4.2010


Maslačak, 1.5.2010
Sva su imena lepa. Nikoga ime nije naružilo!


anoniman, 2.5.2010
Daria. I zar je bitno sta je po naski a sta nije? Zar su samo nasa, izvorna imena lepa i prihvatljiva?!


Netina_mamita, 9.5.2010
Meni je recimo, potpuno neprihvatljivo da svoje dete nazovem bilo cijim imenom osim srpskim jer smatram da smesno i pretenciozno zvuci na primer Veronika Petrovic ili ne znam... Bred Markovic? Postoji toliko lepih srpskih imena, i starih i modernijih koja se deci mogu dati, i ne vidim razlog osim snobizma ili pomodarstva da se detetu da starno ime.


iris_m, 13.5.2010
Daria


lelaigor, 20.5.2010
A zašto bi neko morao da da srpsko ime svom detetu? Na ovom forumu nisu samo Srbi. Osim toga, ako se to ime nekom dopada i pritom se slaže uz prezime i još važnije - stoji detetu, ne vidim zbog čega bi bilo bitno čije je to ime. Daria uopšte ne zvuči toliko strano, kao npr. Bred. Sad, imalo J ili ne, to je stvar ukusa, zar ne?


pips, 10.6.2010
Daria. I ja sam sinu dala ime bez J - Dorian. Mnogo mi je lepse i bas me briga sta drugi misle o tome :-D


Lu, 30.6.2010
Daria, meni je slovo "j" ovdje viška pri izgovoru!


choopa choops, 7.7.2010
Slazem se sa lelaigor. Mi smo imali problem kad smo djetetu dali ime, jer su se dusebriznici zgrazali nad cinjenicom da joj nismo dali klasicno ime. Slaze joj se uz licnost, prezime, ima svoje lijepo znacenje (sto je meni bitno). Ostalo me ne interesuje. Od ova dva ponudjena ljepse mi je bez J.



Komentariši!




Preskoči ovu anketu i prikaži sledeću >>
Izradi svoju anketu >>




Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here