|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Beba rođena sa zubima

Blic online (www.blic.rs), 23.12.2010
Dojenje ponekad može da bude veoma neprijatno, ali za jednu Britanku je to iskustvo bilo posebno bolno. Nije ni čudo, s obzirom da se njena beba rodila s dva prednja zuba.
Ključne reči:

image
/11


 

Patriša Kolfild (25) iz Liverpula kaže da kod svoje ćerke Fione primetila bele zubiće jedan dan nakon porođaja u bolnici u Ormskirku.



“Kada se rodila, ugledala sam dva bela proreza na njenoj donjoj vilici, a sestre su mi rekle da su to zubi. Sledećeg jutra, dok sam je dojila, osetila sam oštar bol i videla da su zubići izbili do kraja”, kaže Patriša.


Babica joj je rekla da je ovo retka pojava i da se deca ponekad rađaju sa zamecima zubića, ali im zubi retko izbiju tako rano. Kod većine beba zubi počinju da se pojavljuju tek negde oko šestog meseca života, a obično su to donji sekutići.
Patriša, koja ima i trogodišnjeg sina Alfija, trenutno se nalazi na porodiljskom bolovanju. Ona kaže da je i njen partner Endru Armstrong (26) bio iznenađen kada je video da beba ima zube.
 

“I on je bio šokiran, ali on bar ne mora da je hrani, pa mu to ne smeta”, kaže ona i dodaje da su joj savetovali da pazi na zubiće. Ukoliko bi se rasklimali i ispali, beba bi mogla da ih proguta.

 

6 decembar 2010.
Kompletan tekst pročitajte na www.blic.rs

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
16
OJED I OSIP: KAKO LEČITI, A KAKO SPREČITI?
Posle nekoliko dana ovog kombinovanog tretmana (pranje, sušenje i mazanje, uz redovno menjanje pelena), kod većine beba ...
6
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
4
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
4





Podgrevanje maminog (humanog) mleka
Ponekad, u izuzetno retkim situacijama neophodan je dodatak mleka uz dojenje. Kako majčino (humano) mleko nema gotovo ni...
Majke u Srbiji 5 puta češće doje sinove ne...
Do polovine prve godine života 22 odsto dečaka i svega 3,9 odsto devojčica hranjeni su isključivo majčinim mlekom, rezul...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here