|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

BESPLATAN STONI TENIS TOKOM PROLEĆNOG RASPUSTA

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 26.4.2024
Svi osnovci i srednjoškolci tokom prolećnog raspusta (od 26.aprila, do 2.maja) mogu da besplatno igraju stoni tenis u stonoteniskom centru Kocić&SDPS.

image
Stoni tenis je vid rekreacije koji je pogodan za decu i mlade, a istovremeno je odličan način da se zabave, motivišu na druženje, izgrade osećaj zajedništva i timskog rada.
/11


Stonoteniski centar Kocić&SDPS, u kome osobe sa invaliditetom uvek na raspolaganju imaju besplatne termine, otvorio je mogućnost i svim osnovcima i srednjoškolcima da tokom prolećnog raspusta besplatno igraju stoni tenis.

Stonoteniski centar Kocić&SDPS, je zajednički projekat Akademije Kocić, koju vodi prof. dr Goran Kocić, naš čuveni stonoteniser i dugogodišnji selektor reprezentacije i paraolimpijske reprezentacije, i preduzeća SDPS, u kome od 47 zaposlenih 80% čine osobe sa invaliditetom.

U klimatizovanoj sali Stonoteniskog centra Kocić&SDPS koja ima 9 stolova, od danas, 26.aprila, do 2.maja školarcima i srednjoškolcima na raspolaganju su besplatni termini, reketi i loptice, kao i podrška trenera obučenih za rad sa mladima.

Centar se nalazi u staroj zgradi Tehnohemije (Viline vode 47) i lako je dostupan, 2 kilometra od Slavije i Trga Republike. Pristup i prostorije centra prilagođeni su potrebama osoba sa invaliditetom.

 

Stonoteniski centar Kocić&SDPS

Predrag Bubalo, direktor preduzeća SDPS

 

“Kao i naše preduzeće, Stonoteniski centar Kocić&SDPS pre svega vodi računa o stvaranju boljih socijalnih uslova za sve, a zahvaljujući saradnji sa prof. dr Goranom Kocićem u mogućnosti smo da stoni tenis kao rekreaciju podignemo na najviši nivo i prilagodimo deci, osobama sa invaliditetom, penzionerima“, kaže Predrag Bubalo, direktor preduzeća SDPS.


Bubalo kaže da je Stonoteniski centar Kocić&SDPS usmeren na brigu o porodici i da blisko sarađuje sa organizacijom Pokret za decu Tri plus, obezbeđujući posebne popuste za 50 hiljada porodica sa troje i više dece koje ovaj pokret okuplja. Takođe, penzioneri redovno imaju popust od 50% odsto.

„Stoni tenis je vid rekreacije koji je pogodan za decu i mlade, a istovremeno je odličan način da se zabave, motivišu na druženje, izgrade osećaj zajedništva i timskog rada. Takođe, jednako je zabavan za one koji nikada nisu držali reket i one koji su iskusni igrači. Zato smo veoma zadovoljni što imamo priliku da ponudimo ovu mogućnost deci i mladima koji tokom praznika ostaju u Beogradu i da im tako ulepšamo prolećni raspust, a možda i stvorimo zdravu naviku ili otkrijemo novog budućeg šampiona,” zaključuje Bubalo.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Veliki petak, najtužnija godišnjica i vera...
Godinu dana kasnije bol je i dalje tu. Veo tuge i dalje viori oko škole, na hodnicima, u učionicama ali i nad celom Srbi...
11
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
9
Deca kasno progovaraju i to na izmišljenom...
Logopedi i dečji psihijatri upozoravaju da sve veći broj mališana od dve ili tri godine nije izgovorio prve reči. Većinu...
6
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
6





Mama koja je sakrila uskršnje poklone (i o...
Prolaze dani, nedelje, povremeno se setim paketića i da nemam pojma gde su, al' kao ima vremena, setiću se, naći ću ... ...
"ŠKOLICA" - dečija igra koju smo v...
Umesto da igraju igrice na kompjuteru, svako dete će biti srećnije i zdravije na svežem prolećnom i letnjem vazduhu.



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here