|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • hleb - star 1 i više dana
  • margarin
  • mešavina zacina
  • kačkavalj
  • kecap ili paradajz
  • origano ili bosiljak


  1. Domaći hleb ili francuski naseći na tanje kriške. Namazati margarinom, posoliti začinom, origanom i kečapom, odozgo naribati kačkavalj. Staviti na tepsiju obloženu pek papirom. Peći u rerni.


Možete samo namazati margarinom i mešavinom začina i tako zapeći, a na pečene staviti pileću, rusku ili slične salate.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Sočni posni kolač
Ringerajin kuvar: Ana RR
3
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2





Picoline
Ringerajin kuvar: Maraj
Pita sa sirom
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Трудна
пеперутка16

Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?

Click Here