|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Ringerajin kuvar: Maraj
Ključne reči:

image
/11


  • hleb - star 1 i više dana
  • margarin
  • mešavina zacina
  • kačkavalj
  • kecap ili paradajz
  • origano ili bosiljak


  1. Domaći hleb ili francuski naseći na tanje kriške. Namazati margarinom, posoliti začinom, origanom i kečapom, odozgo naribati kačkavalj. Staviti na tepsiju obloženu pek papirom. Peći u rerni.


Možete samo namazati margarinom i mešavinom začina i tako zapeći, a na pečene staviti pileću, rusku ili slične salate.

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Pita sa mesom i jogurtom
Ringerajin kuvar: vikiveki
Kiflice sa krompirom
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here