|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.

image
/11


Šta sadrži i kako deluje ?


Immuno koncentrovani rastvor, 200ML  dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.


Bez cinka nema zdravlja. Ovaj element je neophodan za skoro sve procese u ljudskom organizmu (ulazi u sastav oko 300 enzima). Takođe dokazano je da deluje antivirusno i imunomodulatorno. U našoj sredini ga nema dovoljno u zemljištu, pa samim tim ni u namirnicama koje bi trebalo da ga sadrže (žitarice, iznutrice itd). Dnevne potrebe su oko 5-7 mg za decu, a do 15 mg za odrasle. U Imuno sirupu se nalazi u obliku glukonata, što obebeđuje dobru apsorpciju i odličnu podnošljivost.

Bakar je element koji dopunjuje delovanje cinka sa kojim učestvuje u razvijanju adekvatnog imunološkog odgovora organizma.


Astragalus - je biljka koju nazivaju "fontanom večne mladosti”. Radi se o kineskoj biljci koja je poslednjih godina hit u svetu. To je jedini preparat čiji aktivni sastojci mogu da poprave oštećenu DNK, da direktnom stimulacijom T limfocita porave imunitet, a imaju i antitumorska i antivirusna svojstva.


Elleuthero - U kineskoj biljnoj medicini zovu ga kraljem biljaka. On sadrži matarije poznate kao ginkozidi, koji spadaju u adaptogene. To su materije koje omogućavaju ćelijama da se prilagođavaju stresu, zračenju, infekcijamai svim drugim nepredviđenim okolnostima. On deluje i kao optimizator ćelijskog metabolizma, omogućavajući ćelijama maksimalno iskorišćenje energije, uz minimalano oštećenje.


Vitamin C je neophodan za odbranu od infekcija, ali i za sintezu brojnih proteina. Takođe, ima izuzetno važnu funkciju za pravilno  funkcionisanje centralnog nervnog sistema. U Immuno sirupu se nalazi u prirodnom obliku (iz širupka). Prirodni vitamin C ima 15 puta jače dejstvo od sintetskog, sadrži i bioflavonoide, koji su jaki antioksidansi. Vitamin C pokazuje visok stepen uzajanog pojačavanja dejstva sa cinkom.


Vitamin E je jak antioksidans, deluje zajedno sa vitaminom C i cinkom.

Vitamin B6 je neophodan za pravilno funkcionisanje procesa humoralnog
 i celularnog  imunološkog sistema ,eritropoeze.


 


Kome se preporučuje Immuno sirup ?


- Deci sa oslabljenim imunitetom

- Kod čestih respiratornih infekcija (virusne i bakterijske)

- Infekcije (uho,grlo,nos )

- Atopična stanja (rhinitis,dermatitis,astma )

- Herpes infekcije (varičele ...)

- Preventivno.



Kako se upotrebljava Immuno sirup ?

IMMUNO sirup je preporučljivo uzimati mesec dana pred polazak dece u kolektiv  (vrtić, školu ) u  kontinuitetu 3 meseca. Kod pacijenata sa čestim respiratornim infekcijama poželjna je i duža primena u kontinuitetu (u periodu od septembra do maja).


Autor i stručni savetnik : Prof.Dr Branimir Nestorović 

immuno

 

IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML, dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

 

Pročitaj više...

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Nije teško biti kreativan
Šta mislite, koliko je materijala potrebno za kreativne uradi sam poduhvate?
12
Trči sine, trči kad god možeš, trči za svo...
Saslušah mirno sve te argumente zašto dečak od sedam godina ne sme da trči na odmoru, probah da objasnim da nemaju fizič...
10
Roditelji TREBA da se svađaju pred decom?!
Pristup bez svađe pred decom izgleda nije tako dobar kao što se mislilo...
8
Ko su deca koja nemaju alergije i nisu bol...
Većina nas se sa radošću seća odrastanja, u kojem je igra u blatu i pesku bila svakodenvna aktivnost, a često i vrhunac ...
8





Ko su deca koja nemaju alergije i nisu bol...
Većina nas se sa radošću seća odrastanja, u kojem je igra u blatu i pesku bila svakodenvna aktivnost, a često i vrhunac ...
Kada dete nema ni maminu ni tatinu krvnu g...
Postoje tri različite verzije tog ABO gena i to su A, B i O verzije. U jednostavnom svetu te tri verzije bi dale tri krv...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here