|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringerajin kuvar: 17 joka
Ključne reči:

image
/11


  • 250 ml mleka
  • 200g crne čokolade
  • 50g mlečne čokolade
  • 2 žumanceta
  • 30g maslaca
  • 200 ml slatke pavlake


  1. Izrendajte obe vrste čokolade, pomešajte ih i iz tri puta prelijte sa vrelim mlekom. Dok polako dolivate mleko mutite smesu žicom sve dok ne postane glatka i sjajna
  2. U još toplu smesu dodajte dobro umućena žumanca, listiće maslaca i sve dobro umutite mikserom. Polako dodajte ulupanu pavlaku, pa blago promešajte.Mus treba da bude u polutečnom stanju, mlak oko 30 stepeni, pre nego što ga razlijete u posude.
  3. Ostavite posude da odstoje u frižideru najmanje dva sata pre služenja.


Idealna temperatura za degustaciju je oko 15 stepeni

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
4
Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
4
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2





Grčka baklava
Ringerajin kuvar: vikiveki
Šampita
Ringerajin kuvar: lesica RR



Anketa

Одвикавање од пелена.
пеперутка16

Да ли се ваше дете прво одвикло од пишкања у пелену или од какања и да ли постоји одређени редослед којим једно долази прво, а када друго?

Click Here