|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

VREME SA DETETOM

5 stvari koje deca uvek pamte o roditeljima

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.3.2024
image

Neki trenuci stvaraju uspomene. Njihove uspomene kojih će se verovatno sećati ceo život.

ODGOJ I RAZVOJ

Moja deca ležu rano, zbog njihovih, ali i mojih potreba

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 6.3.2024
image

Moja deca su uvek odlazila u krevet rano. Upali smo u rutinu kad su odustali od dnevne dremke, oko treće i četvrte godine.

ODGOJ I RAZVOJ

"Često majka ne dopušta sinu da postane muškarac"

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 22.1.2024
image

Karl Jung, jedan od najpoznatijih psihologa i psihijatara svih vremena, posvetio je mnogo pažnje proučavanju uticaja odgoja i odrastanja na mušku decu.

PORODIČNI ODNOSI

NISAM DOČEKALA PENZIJU DA BIH SADA IZIGRAVALA DADILJU

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 11.12.2023
image

Da li su bake i dede u obavezi da čuvaju unuke? Kolika je njihova uloga u vaspitanju dece?

ODGOJ I RAZVOJ

Deca treba da su voljena, a ne raspuštena

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 4.11.2023
image

Odgajani bez dovoljno postavljenih izazova, sa stavom da im se sve pruži i omogući, rastu generacije koje su u takvim okvirima onemogućene za ambiciju i želju za uspehom.

ODGOJ I RAZVOJ

10 stvari koje svaki roditelj treba da kaže svom sinu

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 28.10.2023
image

Roditelji su svetionik dečijeg života. Neguju ih i uče veštinama koje će im biti neophodne tokom života. Da bi obezbedili da deca izrastu u zdrave i uspešne ljude, nailazimo na bezbroj izazova.

ODGOJ I RAZVOJ

Roditeljstvo je teško ako ga dobro radiš

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 24.10.2023
image

“Generacija infantilnih majki koje sebi dopuste izlazak u klub u degutantnoj odeći i ne vide da je majčinstvo predivna stvar.” U jednoj rečenici sumirano sve što sam pročitala u poslednjih nekoliko dana, a jedan deo rečenice izrekao je renomirani psihoterapeut kao odgovor na pitanje šta jeste ili nije ljubav.

ODGOJ I RAZVOJ

Ljuta sam, jer odgajate djecu koje se plašim

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.10.2023
image

Ja sam bila dijete u godinama kada je izuzetno teško bilo biti dijete, i ne želim da se te godine ponove ikad i ikome. Uprkos tome kada se osvrnem na svoje djetinjstvo ne mogu, a da ne pomislim koliko je ono bilo srećnije od ovoga što danas namećemo djeci. Bili smo slobodni.

ZDRAVLJE I BEZBEDNOST

Pitajte Pampers pedijatra

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 1.7.2023
image

Dragi roditelji, u želji da pomogne da što pre rešite sve nedoumice i dileme vezane za zdravlje, negu, odgoj i razvoj dece, Pampers vam je na portalu Ringeraja.rs omogućio da sva svoja pitanja postavite Pampers pedijatru u okviru posebne teme na forumu!

ODGOJ I RAZVOJ

Pazite šta govorite i kakve poruke šaljete deci

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 7.5.2023
image

Deca stalno isprobavaju, testiraju i pomeraju i svoje i roditeljske granice. Za njih je to proces učenja i prilagođavanja svetu. Od toga kako se roditelji postave, šta im je važno, šta mogu da prihvate i tolerišu, koliko su fleksibilni i koliko uspevaju da budu dosledni, zavisi koliko će se te granice razvući.

STRANA 1 OD 7



Neka tvoje dete bude glavni junak priče!
Da li možete da zamislite kakva je magija kad ubacite svoje dete u priču?
“Patrolne šape" u Galeriji od 9. do 24...
Beograd, Srbija (5. oktobar 2021.) – Nikelodeonove Patrolne šape su spremne za akciju! Legende iz Zaliva pustolovina: Če...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image
Click Here