Ringerajin kuvar: lelaigor

- stari hleb
- malo mleka
- salama
- kečap
- pavlaka
- kiseli krastavci
- jogurt
- jaja

- U pleh staviti ppir za pečenje, staviti red hleba.
- Preliti hleb sa malo mleka.
- Poređati red salame preko hleba.
- Staviti još jedan red hleba, pa ga premazati kečapom.
- Staviti novi red hleba, premazati ga pavlakom i posuti iseckanim kisleim krastavčićima.
- Začiniti po ukusu vegetom i origanom.
- Umutiti jaja sa jogurtom i preliti sve, p azapeći u rerni na 180 stepeni.
Koristila sam količine po želji i ukusu, sve zavisi koliko hleba "za baciti" imate. Jelo je izdašno, ukusom podseća na picu, ali je u suštini drugačije... Vredi probati! :)
Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:
Slični članci, koje čitaju drugi korisnici
Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2