|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?

Jelo od starog hleba

Ringerajina kuhinja, 31.3.2012
Ringerajin kuvar: lelaigor

image
/11


  • stari hleb
  • malo mleka
  • salama
  • kečap
  • pavlaka
  • kiseli krastavci
  • jogurt
  • jaja


  1. U pleh staviti ppir za pečenje, staviti red hleba.
  2. Preliti hleb sa malo mleka.
  3. Poređati red salame preko hleba.
  4. Staviti još jedan red hleba, pa ga premazati kečapom.
  5. Staviti novi red hleba, premazati ga pavlakom i posuti iseckanim kisleim krastavčićima.
  6. Začiniti po ukusu vegetom i origanom.
  7. Umutiti jaja sa jogurtom i preliti sve, p azapeći u rerni na 180 stepeni.


Koristila sam količine po želji i ukusu, sve zavisi koliko hleba "za baciti" imate. Jelo je izdašno, ukusom podseća na picu, ali je u suštini drugačije... Vredi probati! :)

 

 

Budi i ti Ringerajin kuvar! Pošalji recept!

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Testenine allla pizzaiola
Ringerajin kuvar: lelaigor
2
Pita sa šampinjonima i pršutom
Ringerajin kuvar: cvećka
2
Pita sa šampinjonima
Ringerajin kuvar: Ivana 82
2
Krekeri
Ringerajin kuvar: Nedja RR
2





Đuveč na moj način
Ringerajin kuvar: 17 joka
Najbolja ishrana za mališane po Džejmiju O...
Parče pice ili rol viršla odavno su postali standrad za užinu. Ali Džejmi Oliver i nutricionista Vladimir Vujović imaju ...



Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here